-BayHarbourButcher
Hayattaki tek amacım Gandye dönüşmek
fiyat performans önerin karı kız işine hazırlık kalsın bi kenarda pederinkiler sıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kusura bakma kanka bilsem verirdim hiç anlamıyorum bunlardan ne bulursam ceplerdim evde / date , günlük değil , kışbiraz detay ver ne zaman için kullanacaksın?günlük kullanım mı yazlık mı kışlık mı date night için mi gece club için mi parfüm dediğin çok geniş her occasion için versatile birşey mi? detay pls
kral parfümle alakan yoksa sana versatile birşey lazım. git kendine temizden bir şişe bleu de chanel edp al. gündüz gece yaz kış her durumda senin işini görür. bilindik bir parfüm ama kızlar da kokusunu seviyor baya. tavsiye ederim.kusura bakma kanka bilsem verirdim hiç anlamıyorum bunlardan ne bulursam ceplerdim evde / date , günlük değil , kış
Teşekkür ederimkral parfümle alakan yoksa sana versatile birşey lazım. git kendine temizden bir şişe bleu de chanel edp al. gündüz gece yaz kış her durumda senin işini görür. bilindik bir parfüm ama kızlar da kokusunu seviyor baya. tavsiye ederim.
jpg la male le parfüm var bende baya bi kişide iltifat etti cok güzel kokuyofiyat performans önerin karı kız işine hazırlık kalsın bi kenarda pederinkiler sıktı
o da çok iyi parfüm ama günlük kullanım için biraz ağır çok renkli bir parfüm. yayılımı iyi olduğu ve koku profili tatlı olduğu onun en iyi kullanımı gece club'a falan çıkarken. ama baya iltifat alır evetjpg la male le parfüm var bende baya bi kişide iltifat etti cok güzel kokuyo
ramazan aylarında hep deneme parfumü satıyolarya ordan alıyosun bitane 212 sexy men muadili 250 liraya mis amk 2 yıldır aynı şişeyi kullanıyorumfiyat performans önerin karı kız işine hazırlık kalsın bi kenarda pederinkiler sıktı
kana parfüm çok çok saçma bişi en ufak boost sağlamıyofiyat performans önerin karı kız işine hazırlık kalsın bi kenarda pederinkiler sıktı
amk chad falansın sanki parfümle copeluyon
aşırı underrated bence sokakta falan yanımdan adam geçiyor hassiktir parfüme gel diyorum beni bile etkiliyor çevirip sorucam öyle bi etki tekrar yaşanırsa bi kaç parfüm var sokakta fark ettiğim harbi çok iyikana parfüm çok çok saçma bişi en ufak boost sağlamıyo
üstüne görünüşün kötüyse rahatsız edici oluyor
bok kokan chad en iyi parfümlü jesterın amına koyar boşuna para verme normal bi deodorant sık en fazla geç
Bunu cidden dedin mi yoksa dalga mı geçiyorsun ben ltn iken parfümündnenn olsun kıyafetine baya iyiydi o zaman baya düşürüyordumamk chad falansın sanki parfümle copeluyon
batiBunu cidden dedin mi yoksa dalga mı geçiyorsun ben ltn iken parfümündnenn olsun kıyafetine baya iyiydi o zaman baya düşürüyordum
O RESİMDEKİ ELEMAN BAYA ÖZÜRLÜ BU ARADAmoggs me![]()
acheron biliyorum tasagına yazdım sallaO RESİMDEKİ ELEMAN BAYA ÖZÜRLÜ BU ARADA
grown man btw
bargello iyi 1:1 parfüm satiyofiyat performans önerin karı kız işine hazırlık kalsın bi kenarda pederinkiler sıktı