Parfüm öneri

-BayHarbourButcher

-BayHarbourButcher

Hayattaki tek amacım Gandye dönüşmek
fiyat performans önerin karı kız işine hazırlık kalsın bi kenarda pederinkiler sıktı

• +1
Reactions: Auchelius and Kayra139
biraz detay ver ne zaman için kullanacaksın?günlük kullanım mı yazlık mı kışlık mı date night için mi gece club için mi parfüm dediğin çok geniş her occasion için versatile birşey mi? detay pls

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Kayra139 and 1 other person
biraz detay ver ne zaman için kullanacaksın?günlük kullanım mı yazlık mı kışlık mı date night için mi gece club için mi parfüm dediğin çok geniş her occasion için versatile birşey mi? detay pls
kusura bakma kanka bilsem verirdim hiç anlamıyorum bunlardan ne bulursam ceplerdim evde / date , günlük değil , kış

• +1
Reactions: Auchelius
kusura bakma kanka bilsem verirdim hiç anlamıyorum bunlardan ne bulursam ceplerdim evde / date , günlük değil , kış
kral parfümle alakan yoksa sana versatile birşey lazım. git kendine temizden bir şişe bleu de chanel edp al. gündüz gece yaz kış her durumda senin işini görür. bilindik bir parfüm ama kızlar da kokusunu seviyor baya. tavsiye ederim.

• Love it
  • +1
Reactions: Auchelius, Trenmaxx1, Kayra139 and 1 other person
kral parfümle alakan yoksa sana versatile birşey lazım. git kendine temizden bir şişe bleu de chanel edp al. gündüz gece yaz kış her durumda senin işini görür. bilindik bir parfüm ama kızlar da kokusunu seviyor baya. tavsiye ederim.
Teşekkür ederim

fiyat performans önerin karı kız işine hazırlık kalsın bi kenarda pederinkiler sıktı
jpg la male le parfüm var bende baya bi kişide iltifat etti cok güzel kokuyo

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius and -BayHarbourButcher
jpg la male le parfüm var bende baya bi kişide iltifat etti cok güzel kokuyo
o da çok iyi parfüm ama günlük kullanım için biraz ağır çok renkli bir parfüm. yayılımı iyi olduğu ve koku profili tatlı olduğu onun en iyi kullanımı gece club'a falan çıkarken. ama baya iltifat alır evet

• +1
Reactions: Trenmaxx1
ramazan aylarında hep deneme parfumü satıyolarya ordan alıyosun bitane 212 sexy men muadili 250 liraya mis amk 2 yıldır aynı şişeyi kullanıyorum

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
kana parfüm çok çok saçma bişi en ufak boost sağlamıyo

üstüne görünüşün kötüyse rahatsız edici oluyor

bok kokan chad en iyi parfümlü jesterın amına koyar boşuna para verme normal bi deodorant sık en fazla geç

• +1
Reactions: Yagiz8928 and -BayHarbourButcher
god of fire

• +1
Param var diyorsan YSL Y EDP kız ilk gün bana yaslandı uyudu amk

• Love it
amk chad falansın sanki parfümle copeluyon

• JFL
Reactions: Serialsuicide
kana parfüm çok çok saçma bişi en ufak boost sağlamıyo

üstüne görünüşün kötüyse rahatsız edici oluyor

bok kokan chad en iyi parfümlü jesterın amına koyar boşuna para verme normal bi deodorant sık en fazla geç
aşırı underrated bence sokakta falan yanımdan adam geçiyor hassiktir parfüme gel diyorum beni bile etkiliyor çevirip sorucam öyle bi etki tekrar yaşanırsa bi kaç parfüm var sokakta fark ettiğim harbi çok iyi

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius and Yagiz8928
Bunu cidden dedin mi yoksa dalga mı geçiyorsun ben ltn iken parfümündnenn olsun kıyafetine baya iyiydi o zaman baya düşürüyordum

• +1
Bunu cidden dedin mi yoksa dalga mı geçiyorsun ben ltn iken parfümündnenn olsun kıyafetine baya iyiydi o zaman baya düşürüyordum
bati

• +1
Reactions: Fridx
1765571589854

kartal gözlü çed

• JFL
  • Love it
Reactions: Zodiac, Auchelius and -BayHarbourButcher
100mg tren ace

IMG 2383

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Zodiac, Auchelius and 1 other person
fragranticadan notalarına bak beğendin parfümün fragrantica forumuna çok bakma morallerin bozulur sonra da sana tavsyiem çok pahalı bir parfümse almadan önce ikinci el sitelerinden 10ml'lik testerlarını almanı öneririm, ayrıca karar kıldığın parfüm çok ünlü bir parfümse dupe'unu(aynı kokan arap versiyonu) bulabilirsin

• +1
Reactions: Fridx
bargello iyi 1:1 parfüm satiyo
dior, maison margiela, parfums de marlt felan

• Love it