maarda
Kraken
Oluym mal gibi tassaklara hasar verip sonra neden hasarı geri düzeltmeye calısıyonuz direkt kür içinde hcg alın hasar almayın amkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hcg trde var mı amkOluym mal gibi tassaklara hasar verip sonra neden hasarı geri düzeltmeye calısıyonuz direkt kür içinde hcg alın hasar almayın amkkkk
alamıyorsan hiç pct yapma etkisi daha iyihcg trde var mı amk
@KIZDIRMAYINBENİ31hcg trde var mı amk
pct yapmadan nasi olcak hcg de almazsakalamıyorsan hiç pct yapma etkisi daha iyi
direkt bırak daha iyipct yapmadan nasi olcak hcg de almazsak
mal kurden sonra testo nasil duscek kurde testo vuruyoryakür sonrası düşen testoyu nasıl toparlıyolar yada gainleri nasıl tutuyolar
anlatim birazdankür sonrası düşen testoyu nasıl toparlıyolar yada gainleri nasıl tutuyolar
kür bittikten haftalar / aylar sonrasını kastettimmal kurden sonra testo nasil duscek kurde testo vuruyorya
taşakları shut down eylediğin için kür bitince testo vurmayı bıraktığında teston çakılırmal kurden sonra testo nasil duscek kurde testo vuruyorya
anladimabi tamam okeykür bittikten haftalar / aylar sonrasını kastettim
Gainleri tutamıyolar nası tutsunlarkür sonrası düşen testoyu nasıl toparlıyolar yada gainleri nasıl tutuyolar
direkt bırak daha iyi
cruisekür sonrası düşen testoyu nasıl toparlıyolar yada gainleri nasıl tutuyolar
Steroid kullandıktan sonra testosteron seviyesinin düşük olmasının nedeni testislerin küçülmesi çünkü endojen gonadotropinler (LH ve FSH) çöküşe uğraıyor. LH ve FSH bir istisna olmadıkça (örneğin sekonder hipogonadizm) geri döner. Ancak testisler aynı şekilde geri dönmüyor.kür sonrası düşen testoyu nasıl toparlıyolar yada gainleri nasıl tutuyolar
Pct gereksiz yere süreci uzatıyorPct zaten hormonlarının gelmesini kısaltmak için değil mi? Pct yapmadan bırakırsan çok uzun sürer gelmesi
Nasıl lan kısaltıyor diye biliyordumPct gereksiz yere süreci uzatıyor
yazdım okuNasıl lan kısaltıyor diye biliyordum
Şimdi gördümyazdım oku
gainleri tutamıyosak ölene kadar kür mü yapıcaz aq kimse kürden sonra o boktan natural halini beğenmezGainleri tutamıyolar nası tutsunlar
gainleri tutamıyosak ölene kadar kür mü yapıcaz aq kimse kürden sonra o boktan natural halini beğenmez
tek kelime yazacağına açıklasana cruise ne long period low test injection falan mıView attachment 3179297
Size laf anlatanin anasını sikeyim hemi
BLAST AND CRUISE NE OGRENMEDEN KURE GİRMEtek kelime yazacağına açıklasana cruise ne long period low test injection falan mı
angutoid cevabı vermiş ama blast ve cruise yaparsan ömür boyu trt yapmak zorunlu galibagainleri tutamıyosak ölene kadar kür mü yapıcaz aq kimse kürden sonra o boktan natural halini beğenmez
Dediğim gibi ya kür içinde hasarı en aza indirmeye çalışacaksin yada cruisemezara kadar haftalık 150mg test ve clomid.
her ay kan bağışlıyorum (bedava test), lipidler zart curt her şey yerinde.
bedava test olayı nasıl oluyormezara kadar haftalık 150mg test ve clomid.
her ay kan bağışlıyorum (bedava test), lipidler zart curt her şey yerinde.
Kan bağışlayınca kanın test edilir, her bağışlanan kan saklanmaz sonuçta hastalık taşıyor veya sağlıksız olabilir.bedava test olayı nasıl oluyor
kızılaya falan bağışlasam biyokimya sonucu alabiliyo muyumKan bağışlayınca kanın test edilir, her bağışlanan kan saklanmaz sonuçta hastalık taşıyor veya sağlıksız olabilir.
Kan bağışladığın klinikten sonucunu rica et yüzde 90 verirler
ahzhahhsx cok iyi amkKan bağışlayınca kanın test edilir, her bağışlanan kan saklanmaz sonuçta hastalık taşıyor veya sağlıksız olabilir.
Dht turevi roidler bu etkileri verevekmi pekiOluym mal gibi tassaklara hasar verip sonra neden hasarı geri düzeltmeye calısıyonuz direkt kür içinde hcg alın hasar almayın amkkkk
Pct olmadan LH ve FSH daha hızlı düzeliyor ama testislerin atrofiye uğradığı için t üretemiyorsun,asıl engellemen gereken şey atrofihcg lh seviyelerini düzeltmiyor bıraktığın zaman testosteron üretemezsin
pct hipotalamustaki estrogen reseptorlerini blockluyor hipotalamus daha fazla gnrh salgılıyorPct olmadan LH ve FSH daha hızlı düzeliyor
Ggercek mi buKan bağışlayınca kanın test edilir, her bağışlanan kan saklanmaz sonuçta hastalık taşıyor veya sağlıksız olabilir.
Vücut bunu dışarıdan maddeye ihtiyaç duymadan tek başına daha iyi yapıyorpct hipotalamustaki estrogen reseptorlerini blockluyor hipotalamus daha fazla gnrh salgılıyor
almanyada öyleGgercek mi bu
evet beleşe baktırabiliyosun da doktorlar 1 yıldan önce aynı hormonlara bakmıyor bide istesende bakmıyorlar zaten kafalarında sen hiç bişey bilmiyoısun ve hayata yeni gözlerini açmışsın onlara görealmanyada öyle
tr de bilmiyorum ama tr de zaten devlet hastanesi beleş kana bakmıyor mu amk
Devlet hastanesine gitmek yapılabilecek en büyük hata cidden kan aldıklarından da emin değilim bence rastgele numara yazıp gönderiyorlaralmanyada öyle
tr de bilmiyorum ama tr de zaten devlet hastanesi beleş kana bakmıyor mu amk
O kadar uzun küre girmezsinhcg bi sure sonra vicut almıyo yazmıslar forumda dogrumu yoksa full aynı doz duzenli enjeksiyon devammı
minimal hasar için kaç hafta kürde durulmalı? ne kadar ara verilmeli? sustanon ve rimonun dozu hcg yi kaç ünit kullanacağını etkilermi? bu süreçte aralıksız aromataz inhibitoru kullanırsak(aromatize olan hormonları aralıksız ve istisnasız dusuk tutmak icin) herhangi bir negatif donus alırmıyım? baya cok soru sordum ozur dilerim cevaplarsan sevinirim biraz bilgisizim bu konulardaO kadar uzun küre girmezsin
Daha çok ne kullanıp ne kadar doz kullandığın daha önemli ama 10 hafta aşşağısı en minimal hasar olurminimal hasar için kaç hafta kürde durulmalı?
Genelde kürün uzunluğu kadar dinlenme süresi öneriyorlar,en mantıklısı test yapıp hormonlarının normale dönmesini beklemekne kadar ara verilmeli?
haftada 1-2 kez 250-500 doz iyi bu aralığı kullandığın şeylerin dozuna göre ayarlarsın sensustanon ve rimonun dozu hcg yi kaç ünit kullanacağını etkilermi?
Normal aralıkta tutmaya çalış,hcg ile doz arttırman gerekebilir çünkü hcg = lh uyarıcı = artan testosteron = daha fazla östrojene dönüşümbu süreçte aralıksız aromataz inhibitoru kullanırsak(aromatize olan hormonları aralıksız ve istisnasız dusuk tutmak icin) herhangi bir negatif donus alırmıyım