Y
yunguz0
Iron
Lip lift lip flip hakkında bilgisi olan var mi baba @MogEater
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olm sorununu biliyon, ameliyatın ismini biliyon daha fazla bilgiyi napcan aqLip lift lip flip hakkında bilgisi olan var mi baba @MogEater
Mr. Gooner kim amk @Dathomirian Zabrak mıknk mr. gandih le konuş o halleder
Mr. Gooner kim amk @Dathomirian Zabrak mı
botoxla lip flip artı philtruma fillerla perceived lengthi değiştirebilir miyim ne diyon bi kaç sonuç gördüm gerçekten kısaltabiliyorlarİyi yerde yapılmadığı sürece gay gibi gözükme riskin çok fazla
Erkeklerde yapan çok az yer var özellikle türkiyede yaptırma
Baya sıkça yapılan birşey bu tabi değiştirirsindeğiştirebilir miyim ne diyon bi kaç sonuç gördüm gerçekten kısaltabiliyorlar
Niye amk,fillerlar yapılması saçma botox da philtrumu etkilemek yerine sadece şişkinlik görüntüsü verecekolum ben botox artı fillerla yapılandan bahsediyom anladın demi asıl invaziv operasyondan değil
Yaş kaçtıLip lift lip flip hakkında bilgisi olan var mi baba @MogEater
High IQ takeolm sorununu biliyon, ameliyatın ismini biliyon daha fazla bilgiyi napcan aq
gidip yapabilecek doktorları arayıp konuş, muayene falan ol sana yakınsa
BaranPSLHigh IQ take
Cidden gerçek ismim mi sandın JFLBaranPSL
gerçek ismin olsa nolcak olm böyle bi isim yapmana güldüm hem zaten hem ismini hem soyadını nicki yapan insanlarda var @Furkan Sarıkaya gibiCidden gerçek ismim mi sandın JFL
ortalama bir grey nickiBaranPSL
Bu username ne aq patladım JFL, bu isim konusunda haklısın da diğer hesabımı sildim diye sikko bi isim koyarak açtım sonradan VIP ile değiştiririm diye.gerçek ismin olsa nolcak olm böyle bi isim yapmana güldüm hem zaten hem ismini hem soyadını nicki yapan insanlarda var @Furkan Sarıkaya gibi![]()
Bu username ne aq patladım JFL, bu isim konusunda haklısın da diğer hesabımı sildim diye sikko bi isim koyarak açtım sonradan VIP ile değiştiririm diye.
"otomatik doldur"a basmasaydım keşke bin pişmanımgerçek ismin olsa nolcak olm böyle bi isim yapmana güldüm hem zaten hem ismini hem soyadını nicki yapan insanlarda var @Furkan Sarıkaya gibi![]()
VIP al değiş AQ"otomatik doldur"a basmasaydım keşke bin pişmanım![]()
maalesef ki öyle bir olanağım yok, sağolsun @maarda moderatör olduğu sırada kendisi bedavaya nickimi değiştirmek için adminlerle konuşacaktı fakat tam da o sırada moderatörlüğü gitti /:VIP al değiş AQ
@Randomized Shame ile bi konuşmaya çalıştın mı belki bu konuda yardımcı olurmaalesef ki öyle bir olanağım yok, sağolsun @maarda moderatör olduğu sırada kendisi bedavaya nickimi değiştirmek için adminlerle konuşacaktı fakat tam da o sırada moderatörlüğü gitti /:
Neden olmasin 500 tl bir sey olmmaalesef ki öyle bir olanağım yok, sağolsun @maarda moderatör olduğu sırada kendisi bedavaya nickimi değiştirmek için adminlerle konuşacaktı fakat tam da o sırada moderatörlüğü gitti /:
sana da teşekkür ederim işin özünde ismimi değiştirmeme sen vesile oldun yoksa normalde adminlere yazmayacaktım@Randomized Shame ile bi konuşmaya çalıştın mı belki bu konuda yardımcı olur
Ne demek rica ederim kankam asıl benim sana teşekkür etmem lazım orthodonti bilgilerin ile bir şeyler öğrenmemde vesile oldun sende, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.@NumbThePain @Randomized Shame thanks a lot again <3
sana da teşekkür ederim işin özünde ismimi değiştirmeme sen vesile oldun yoksa normalde adminlere yazmayacaktım
@maarda sana da çok teşekkürler![]()
her zaman kardesim sorun degil@NumbThePain @Randomized Shame thanks a lot again <3
sana da teşekkür ederim işin özünde ismimi değiştirmeme sen vesile oldun yoksa normalde adminlere yazmayacaktım
@maarda sana da çok teşekkürler![]()