plajda gördüğüm güzel popolar hakkında

yadih

yadih

duh/cuh
bugün plajda voleybol oynayan yüksek ihtimal gyme giden 2 tane kız vardı boy olarak kısa ve benim yaşlarımda duruyorlardı popolari giydikleri sortlardan dolayı mı bilmiyorum ama çok şekilli ve yuvarlaktı ve küçük olmalarına rağmen çok iyi duruyordu mayo giymeleride hoşuma gitmişti bikiniyi pek sevmiyorum

yanlarında 2-3 tane ltn vardı gidip bende oynayabilir miyim diye sordum kabul ettiler ilgimi çekmeyen ama poposu nispeten daha büyük ltb bir kız saçıma ve (nefret ettiğim nctli)gözlerime iltifat edip yabancimisin diye sordu o sırada şort değilde mayo giyen diğer glutemaxed kızda saçımla ilgili birşeyler dedi bende kızlarla konuşmaya alışık olmadığım için ve o kız ilgimi çekmediği için soğuk bi cevap verebildim

oynamaya başladıktan 2-3 dk sonra ilgimi çeken kıza tam yaşını soracekken annem çağırdı gitmemiz gerektiğini söyledi

küçük bi çocuğun parktan ayrılması gibi ayrıldım yanlarından

türkiyede en azından benim yaşlarımda spora giden pek kız olmadığı için bir daha böyle bi şansım olurmu bilmitorum ama kafama koydum glute çalışmış bi kız sikecegim bir gün

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: xlegend, ayisiken, pashanimair and 4 others
azmine hayran kaldım kardesim bolsans dilerim

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
shape > size

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
bugün plajda voleybol oynayan yüksek ihtimal gyme giden 2 tane kız vardı boy olarak kısa ve benim yaşlarımda duruyorlardı popolari giydikleri sortlardan dolayı mı bilmiyorum ama çok şekilli ve yuvarlaktı ve küçük olmalarına rağmen çok iyi duruyordu mayo giymeleride hoşuma gitmişti bikiniyi pek sevmiyorum

yanlarında 2-3 tane ltn vardı gidip bende oynayabilir miyim diye sordum kabul ettiler ilgimi çekmeyen ama poposu nispeten daha büyük ltb bir kız saçıma ve (nefret ettiğim nctli)gözlerime iltifat edip yabancimisin diye sordu o sırada şort değilde mayo giyen diğer glutemaxed kızda saçımla ilgili birşeyler dedi bende kızlarla konuşmaya alışık olmadığım için ve o kız ilgimi çekmediği için soğuk bi cevap verebildim

oynamaya başladıktan 2-3 dk sonra ilgimi çeken kıza tam yaşını soracekken annem çağırdı gitmemiz gerektiğini söyledi

küçük bi çocuğun parktan ayrılması gibi ayrıldım yanlarından

türkiyede en azından benim yaşlarımda spora giden pek kız olmadığı için bir daha böyle bi şansım olurmu bilmitorum ama kafama koydum glute çalışmış bi kız sikecegim bir gün
sana inanıyorum, belki bir gün glute çalışmış mtb bile sikebilirsin

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, ascendantwill, Serialsuicide and 3 others
Fakecel dolu ak forumu ben incelise gidiyom

• +1
  • JFL
Reactions: xlegend, pashanimair, Auchelius and 2 others
Peki kardeşim haber edersin

• +1
Reactions: pashanimair and yadih
Fakecel dolu ak forumu ben incelise gidiyom
yok bu arada senden daha incelimdir

arada aldığım iltifatlar dışında hayatımda ilk okul dışında herhangi bir kızla ilişkiyi bırak adam akıllı iletişim kurmamışimdir şimdiye kadar

özellikle son 1 yıla kadar tipim sub5 falan olduğu için ve çok boktan asosyal bir şekilde yetistirildigim için yakın zamana kadar aşırı ozguvensiz ve nd'dim şuan daha iyiyim o açıdan

ama hayatım boyunca yaşadıklarımdan dolayı hala kızların yanında rahat edemiyorum ve beni çekici bulabileceklerini inanamıyorum

• +1
Reactions: pashanimair
plajda am yalama sahnesını yenıden canlandırma videosu gelsın

• +1
Reactions: xlegend