Podoba Ci się życie w Polsce?

nestivv

nestivv

Certified kindness spreader™
Mi tak. Wiadomo, mogłoby być lepiej jeśli chodzi o standard życia, ale i tak mamy dobrze :PartyBlob:

• +1
  • Hmm...
Reactions: Gomez, infrainfra, youcouldbetheone and 2 others
@ezet @Canthus23 @BigBallsLarry @Over :feelsmage:

• +1
Reactions: Over and Canthus23
Polska jest serio fajnym krajem. W perspektywie przyszłości napewno rozważam bardziej nasz kraj niż Europę "ZACHODNIA". Jedyne co to z mojej perspektywy powiem, że zakupy u nas są kurewsko drogie jak na zaronki. :(
Ale napewno w wielu aspektach moggujemy większosc panstw takich jak UK, FR czy DE

Wsm wszystko zalezy bardziej od tego jak ty zyjesz co potrzebujesz

• +1
Reactions: nestivv
Tak, ale mogłoby być tu mniej zjebków (pseudo gangsterów 50kg)
I tak top kraj

• +1
Mi tak. Wiadomo, mogłoby być lepiej jeśli chodzi o standard życia, ale i tak mamy dobrze :PartyBlob:
nie interesuje sie polityka ale caly czas slysze jak ktos narzeka ze chujowy rząd. ale ogolnie to jest spoko jak mieszkam z rodzicami

• +1
Generalnie to uważam się w Polsce żyje się całkiem przyjemnie. Mamy piękną kulturę język i historię której nie jedno państwo nam pozazdrości. Mamy też bardzo ładną muzykę i będąc szczerym mamy jedną z najlepszych rapscen w Europie jak nie na świecie nie mówiąc już o innych gatukach muzyki. Też jestemy narodem rozsianym po całym świecie więc zapewnię was że w napisach końcowych każdej gry/każdego filmu będzie chociaż jedno polskie nazwisko. Do tego małpy w stanach i uk jarają się naszym krajem i piszą rzeczy w komentarzach na tiktoku typu „POLSKA GUROM”. Też porównajcie sobie chociaż to jaki nasz kraj jest w porówaniu do większości świata. W stanach macie oprawy kibiców klubów różnych gdzie są flagi trans itp
(Nie mogłem znaleźć żadnych z tych gejowych opraw)
Przykład amerykańskich ultrasów
A spójrzcie teraz na Polskę. Oprawy legi Warszawa są znane na całym świecie ze względu na to jakie kontrowersyjne potrafią być.
IMG 5651

Takie coś jak kibicowanie pokazuje jak bardzo nasz kraj się różni od innych. I to jest naprawdę piękne w naszym narodzie.

• +1
proszę cię człowieku, co ty pierdolisz
Jak nie bierzesz pod uwagę pseudo raperek typu Fagata czy Bambi i wyjebiesz cweli z underground to jednak mamy całkiem dobry poziom

• +1