Podoba Ci się życie w Polsce?

nestivv

nestivv

Certified kindness spreader™
Mi tak. Wiadomo, mogłoby być lepiej jeśli chodzi o standard życia, ale i tak mamy dobrze :PartyBlob:

• +1
  • Hmm...
Reactions: fantamaxxer, Divineincel, Gomez and 4 others
@ezet @Canthus23 @BigBallsLarry @Over :feelsmage:

• +1
Reactions: fantamaxxer, Over and Canthus23
Polska jest serio fajnym krajem. W perspektywie przyszłości napewno rozważam bardziej nasz kraj niż Europę "ZACHODNIA". Jedyne co to z mojej perspektywy powiem, że zakupy u nas są kurewsko drogie jak na zaronki. :(
Ale napewno w wielu aspektach moggujemy większosc panstw takich jak UK, FR czy DE

Wsm wszystko zalezy bardziej od tego jak ty zyjesz co potrzebujesz

• +1
Reactions: Divineincel and nestivv
Tak, ale mogłoby być tu mniej zjebków (pseudo gangsterów 50kg)
I tak top kraj

• +1
Reactions: Divineincel, cooldudewithasword and nestivv
  • +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: creation of Yakub, Divineincel and nestivv
Mi tak. Wiadomo, mogłoby być lepiej jeśli chodzi o standard życia, ale i tak mamy dobrze :PartyBlob:
nie interesuje sie polityka ale caly czas slysze jak ktos narzeka ze chujowy rząd. ale ogolnie to jest spoko jak mieszkam z rodzicami

• +1
Generalnie to uważam się w Polsce żyje się całkiem przyjemnie. Mamy piękną kulturę język i historię której nie jedno państwo nam pozazdrości. Mamy też bardzo ładną muzykę i będąc szczerym mamy jedną z najlepszych rapscen w Europie jak nie na świecie nie mówiąc już o innych gatukach muzyki. Też jestemy narodem rozsianym po całym świecie więc zapewnię was że w napisach końcowych każdej gry/każdego filmu będzie chociaż jedno polskie nazwisko. Do tego małpy w stanach i uk jarają się naszym krajem i piszą rzeczy w komentarzach na tiktoku typu „POLSKA GUROM”. Też porównajcie sobie chociaż to jaki nasz kraj jest w porówaniu do większości świata. W stanach macie oprawy kibiców klubów różnych gdzie są flagi trans itp
(Nie mogłem znaleźć żadnych z tych gejowych opraw)
Przykład amerykańskich ultrasów
A spójrzcie teraz na Polskę. Oprawy legi Warszawa są znane na całym świecie ze względu na to jakie kontrowersyjne potrafią być.
IMG 5651

Takie coś jak kibicowanie pokazuje jak bardzo nasz kraj się różni od innych. I to jest naprawdę piękne w naszym narodzie.

• +1
będąc szczerym mamy jedną z najlepszych rapscen w Europie jak nie na świecie
proszę cię człowieku, co ty pierdolisz

• +1
Reactions: vision145, cooldudewithasword and nestivv
proszę cię człowieku, co ty pierdolisz
Jak nie bierzesz pod uwagę pseudo raperek typu Fagata czy Bambi i wyjebiesz cweli z underground to jednak mamy całkiem dobry poziom

• +1
dnr but mirin the effort🥺

• +1
  • Love it
Reactions: rowerksoon, callard and nestivv
Mogłoby być trochę bardziej górzyście jeśli chodzi o krajobraz i płace są trochę słabe jak na 20 gospodarkę świata, ale po za tym jest dobrze

ja tam nie lubię Polski jebać ten kraj Indie europy

• +1
Reactions: nestivv
Nie rzyje w polsce ale zawsze jak w odwiedzinach u babci jestem to morze byc

• +1
Póki czarne kurwy sie nie wjebaly to sie zyje dobrze

• +1
  • Hmm...
Reactions: nestivv and Divineincel
Tak

• +1
jest spoko ale powinnismy zgwalcic ludzi co nadal wyzywaja ludzi od pokemonow, ponadto wyjebac hindusow i czarnych

• Woah
gdyby nie ludzie co maja iq na poziomie temperatury w srodku lodowki to kraj spoko