Polska ktos chce razem zrobić aqualyx(lipo lab) (wwa)?

copeuntilumakeit

copeuntilumakeit

Platinum
nie aqualyx ale lipo lab zeby bez lidokainy bylo. Butelka 10ml a ja wykorzystam max 5ml

• +1
Reactions: alexias, brootaldude, BigBallsLarry and 2 others
  • +1
Reactions: brootaldude, BigBallsLarry and Orka
  • JFL
Reactions: fi93, Divineincel, Szpont and 1 other person
trochę za późno ale w wakacje może mógłbym
o
zajbneisci jak cos to robilem lipo lab i wogole nie piecze ani nie boli wiec po ustnej z polskiego zrobie jeszcze raz z podwojna dawka a potem jak bedziesz chciec to mozna razem

Last edited:
  • +1
Reactions: brootaldude
o
zajbneisci jak cos to robilem lipo lab i wogole nie piecze ani nie boli wiec po ustnej z polskiego zrobie jeszcze raz z podwojna dawka a potem jak bedziesz chciec to mozna razem
maturę w tym roku czy co? jeszcze pomyślę czy potrzebuje bo najpierw cut będę robić ale dam znać

• +1
Reactions: BigBallsLarry
nie aqualyx ale lipo lab zeby bez lidokainy bylo. Butelka 10ml a ja wykorzystam max 5ml
jak chcesz przyjechać pociagiem do innego miasta to to z toba zrobie. robilem to juz i to W PUBLICZNYM kiblu xddd zeby mnie starzy nie przylapali

jak chcesz przyjechać pociagiem do innego miasta to to z toba zrobie. robilem to juz i to W PUBLICZNYM kiblu xddd zeby mnie starzy nie przylapali
dla niepelnosprawnych, ale pociagami n umiem a poza tym wiem jak juz to robic to sam sie nie boje ale fajnie z kims by bylo dla towarzystwa

• +1
Reactions: infrainfra