copeuntilumakeit
Platinum
nie aqualyx ale lipo lab zeby bez lidokainy bylo. Butelka 10ml a ja wykorzystam max 5ml
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@Orkanie aqualyx ale lipo lab zeby bez lidokainy bylo. Butelka 10ml a ja wykorzystam max 5ml
orka taki nonszalancki cichociemny aurafarmer@Orka
No zasłużył na ten fame, ma z kilka threadów na botborka taki nonszalancki cichociemny aurafarmer
No zasłużył na ten fame, ma z kilka threadów na botb
nonchalancko to mu chuja w dupe wkladam a on krzyczy "tak tak rob mi tak dalej tatusiu!!"orka taki nonszalancki cichociemny aurafarmer
Nie no w sumie jest ok ale trochę tej aury farmujeorka taki nonszalancki cichociemny aurafarmer
Muszę jeszcze discorda założyć, jutro dołączęsiema chlopaki postanowiłem że stworzę polski serwer zwiazany z looksmaxxingiem no bo nie ma gdzie rozmawaic z polaczkami pls dolaczcie na niego https://disboard.org/pl/server/1497687244373233736 dam wam administratora #polska #poland

Spoko jaka masz nazwe na dcMuszę jeszcze discorda założyć, jutro dołączę![]()
trochę za późno ale w wakacje może mógłbymnie aqualyx ale lipo lab zeby bez lidokainy bylo. Butelka 10ml a ja wykorzystam max 5ml
otrochę za późno ale w wakacje może mógłbym
maturę w tym roku czy co? jeszcze pomyślę czy potrzebuje bo najpierw cut będę robić ale dam znaćo
zajbneisci jak cos to robilem lipo lab i wogole nie piecze ani nie boli wiec po ustnej z polskiego zrobie jeszcze raz z podwojna dawka a potem jak bedziesz chciec to mozna razem
19k postów od czerwcanonchalancko to mu chuja w dupe wkladam a on krzyczy "tak tak rob mi tak dalej tatusiu!!"

jak chcesz przyjechać pociagiem do innego miasta to to z toba zrobie. robilem to juz i to W PUBLICZNYM kiblu xddd zeby mnie starzy nie przylapalinie aqualyx ale lipo lab zeby bez lidokainy bylo. Butelka 10ml a ja wykorzystam max 5ml
dla niepelnosprawnych, ale pociagami n umiem a poza tym wiem jak juz to robic to sam sie nie boje ale fajnie z kims by bylo dla towarzystwajak chcesz przyjechać pociagiem do innego miasta to to z toba zrobie. robilem to juz i to W PUBLICZNYM kiblu xddd zeby mnie starzy nie przylapali