POLSKI 🇵🇱🇵🇱🇵🇱

kurwa chyba musze kupic buty conzuri i wpierdolic do tego wkladki 10cm by nie zostac zmoggowanym wzrostowo
Wszyscy tam będziemy stali w wkładkach 20cm

• JFL
Reactions: fi93
a ile masz lat? i robiles pdzeswietlenie nadgarstka albo kolana?
20 wiec juz raczej bez szans na cos wiecej, chociaz w tamtym roku jak bylem na komisji wojskowej to mialem 172 wiec 5 centymetrow zlapalem jakos XD

• +1
Reactions: xSeniii and Divineincel
ja bym wkladki se zajebal ale boje sie troche ze kazdy sie o tym dowie:feelswah: Moze po wakacjach kupie
takich 2-3cm ni chuja nikt nie zauwazy, powyzej 5cm bedzie podejrzane juz

• +1
Reactions: xSeniii
20 wiec juz raczej bez szans na cos wiecej, chociaz w tamtym roku jak bylem na komisji wojskowej to mialem 172 wiec 5 centymetrow zlapalem jakos XD
Tam to zawsze zawyżają wzrost, ja tam miałem z 188 cm zaznaczone:feelshaha:

• +1
Reactions: truep0lishguy
mozliwe ze uroslem po prostu chociaz to raczej rzadko spotykane by ktos urosl po 19 roku zycia

To surowe mleko to mam wrażenie że coś co robią tylko larperzy jakby serio skąd im się kurwa wzięło to ze surowe mleko jest zdrowsze XDDD
Surowa siara jest lepszym mlekiem surowym ale droga jest

Szczerze boję się że jak dojdzie to takiego bp meet up’u w Polsce to zostanę tam brutalnie zmoggowany
Dlatego sie zaczyna w wieku <14 lat żeby taka sytuacja nie powstała

powinnismy na meet upie zrobic grupowy maxxing, proponuje aqualyx

Dlatego sie zaczyna w wieku <14 lat żeby taka sytuacja nie powstała
Znaczy ja mam jakoś 190cm tylko nie wiem czy wy kurwa hgh nie waliliście na potęgę i po prostu będziecie mieli kurwa po 200cm wzrostu

• +1
Reactions: fi93
Znaczy ja mam jakoś 190cm tylko nie wiem czy wy kurwa hgh nie waliliście na potęgę i po prostu będziecie mieli kurwa po 200cm wzrostu
Mam 170cm i w tym roku 15 więc tak średnio no jakoś nie wyróżniam sie

stary szczerze ja jestem 5'7 ltnem i przez ostatnie 2 lata jak bylem na tym forum to chuja robilem XD
Odpisz mi kurwo a poza tym robimy to spotkanie po maturach czy larpujesz

Dużo mleczka piłem jak byłem mały ale szczerze szkoda że jestem taki wysoki bo często na mój rozmiar nie ma ubrań
Wstyd takie cos pisać. Za kazdy cal wiexej zarabia sie 1-1,5% wiecej jak cos. Mediana zarobków dla kontekstu to 89 k rocznie

C
no ta XDD niby w sumie bakterie pomagaja w trawieniu ale ile to nwm
ja copeowalem goatisem chyba z poltora roku temu i gdyby nie to to bym pewnie uzyl hgh i moze cos urosl ale cóż
i to posrane bylo zeby widziec jak normiesy z mojej klasy gadaly o low cortisol i wysylaly gify z goatisem XDD jak tlumaczylem jednemu ze goatis zaplacil komus zeby oblal jego byla kwasem to on sie zesral :lul::lul:
O kurwaaa goatis tak zrobił i tak go nie Lubilem

• +1
Reactions: Outsidecel
Generalnie to moja była dziewczyna była W CHUJ duża looksmax/bp larperką jak ostatnim razem patrzyłem jej reposty na tiktoku. Do tego wstawia zdjęcia na relację gdzie je wątróbkę i piję mleko XDDDD a do tego wstawia zdjęcia też na relację „chej pije surowe mleko a wy ❤️‍🩹” podczas kiedy piła zwykłe mleko odtłuszczone. Naprawdę nie wiem co się jej stało po tym jak ze mną zerwała ale nadal trochę za nią tęsknię i się martwię o nią lol
Mleko surowe to Low t cope

• +1
  • JFL
Reactions: fi93 and Outsidecel
dawajcie skladamy sie na penthouse i nagrywamy polaczkowe cookiewersum XDD ja moge byc cookie kingiem :lul::lul:
Mickewicz urodził się na dzisiejszej Białorusi, całe życie spędził w Wilnie, a Warszawy i Krakowa nigdy nie odwiedził. On był litwinem, a nie polakiem
Litwa ktora znamy istnieje od lat 90, wcześniej byli tam albo polacy albo bialorusini:lul:

• +1
Reactions: BigBallsLarry and Divineincel
Litwa ktora znamy istnieje od lat 90, wcześniej byli tam albo polacy albo bialorusini:lul:
a żmudź? Jeszcze przecież w 20 leciu międzywojennym istniała Litwa

Murzynek Bambo, w Africy mieszka

no kurwa czemu doslownie kazdy jest taki wysoki to nie fair :feelswhy::feelswhy::feelswhy:
Szkoda mi ciebie stary, ale it's never over może Turcja ci pomoże i druty w nogach

• So Sad
Szkoda mi ciebie stary, ale it's never over może Turcja ci pomoże i druty w nogach
no mam nadzieje tylko niewiem skad forse wziasc na to :((

A ile teraz masz wzrostu, poza tymv
XDDD moj kolega co mi wgl ta strone pokazal byl na miescie kiedys i do windy wszedl i mowil ze dwie grube ltb foidowki tam staly i gadaly cos typu "o nie musimy zlooksmaxxować"
View attachment 4896033
Jestem taki wkurwiony na clava że looksmaxxing jest mainstream. O org wiem od roku ale dopiero ostatnio zalozylem konto. Po prostu korzystałem z porad comminity

Its never over. Do 30 masz czas na to. W Polsce nie jest trudno się dorobić na własnej działalności gosp.