Divineincel
TRD
Wszyscy tam będziemy stali w wkładkach 20cmkurwa chyba musze kupic buty conzuri i wpierdolic do tego wkladki 10cm by nie zostac zmoggowanym wzrostowo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Wszyscy tam będziemy stali w wkładkach 20cmkurwa chyba musze kupic buty conzuri i wpierdolic do tego wkladki 10cm by nie zostac zmoggowanym wzrostowo
20 wiec juz raczej bez szans na cos wiecej, chociaz w tamtym roku jak bylem na komisji wojskowej to mialem 172 wiec 5 centymetrow zlapalem jakos XDa ile masz lat? i robiles pdzeswietlenie nadgarstka albo kolana?
takich 2-3cm ni chuja nikt nie zauwazy, powyzej 5cm bedzie podejrzane juzja bym wkladki se zajebal ale boje sie troche ze kazdy sie o tym dowieMoze po wakacjach kupie
Tam to zawsze zawyżają wzrost, ja tam miałem z 188 cm zaznaczone20 wiec juz raczej bez szans na cos wiecej, chociaz w tamtym roku jak bylem na komisji wojskowej to mialem 172 wiec 5 centymetrow zlapalem jakos XD
no to mi nie zawyzyli najwyrazniejTam to zawsze zawyżają wzrost, ja tam miałem z 188 cm zaznaczone![]()
water @mixergamesjust be polish and mew
@motionmantris
lmtn 172cm nie narzekajno kurwa czemu doslownie kazdy jest taki wysoki to nie fair![]()
Surowa siara jest lepszym mlekiem surowym ale droga jestTo surowe mleko to mam wrażenie że coś co robią tylko larperzy jakby serio skąd im się kurwa wzięło to ze surowe mleko jest zdrowsze XDDD