F
fefep
Iron
Postür iyice sikildi amk kafa 5metre ilerde gidiyo.bi kac egzersiz yapiyoz onun da faydasi olmadi bu postürü nasi duzeltcez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne zamandır yapıyosun karşim 3 gün müPostür iyice sikildi amk kafa 5metre ilerde gidiyo.bi kac egzersiz yapiyoz onun da faydasi olmadi bu postürü nasi duzeltcez
bu sabah basladim da ondan sordumne zamandır yapıyosun karşim 3 gün mü
knk daha 1 ay bile olmamış nasıl düzelsin sen yapmaya devam et cidden düzeliyo benim eskiden boynum deve gibiydi şuan postürüm on numarabu sabah basladim da ondan sordum
knk sakasina diyorum 1 2 gün yapip buraya niye yaziyim 4 5 haftadir devam ediyorumknk daha 1 ay bile olmamış nasıl düzelsin sen yapmaya devam et cidden düzeliyo benim eskiden boynum deve gibiydi şuan postürüm on numara
Hangi egzersizleri yapiyonuzknk daha 1 ay bile olmamış nasıl düzelsin sen yapmaya devam et cidden düzeliyo benim eskiden boynum deve gibiydi şuan postürüm on numara
bunlarin üstüne bide chin tuckHangi egzersizleri yapiyonuz
bunlarin üstüne bide chin tuck
gym başla kasların dengesiz ve zayıf olduğu için postürün yamukPostür iyice sikildi amk kafa 5metre ilerde gidiyo.bi kac egzersiz yapiyoz onun da faydasi olmadi bu postürü nasi duzeltcez