Publicte kari avlama guide

ldarmaxxerr

ldarmaxxerr

Silver
Kolay yoldan kiz bulup eklemeyle alakali bi guidedir deneyimlere dayalidir ilk yapıcagınız sey max ne kadar iyi gorunebiliyosaniz o gorunusle konusmak olmalı

mekan secimi ogrenciyseniz okul dershane olsun yada belli zamanlarda plaj seçin

eger 17 yasındaysanız yada daha ustuyseniz kendinizden kucuk görünen kızlarla konusmayın (manletseniz kendinizden uzun birinede gitmeyin)

olay tamamen pic erkek gibi gorunup kizlarin ayarlariyla oynamak gidin bi kart destesi alin numara falan ogrenin klise olmasına ragmen benim cok isime yaradı gecen aylarda kızın instasını aldım bu yontemle

sehir ortaminda yada sokaginizda yapmayin biber gazı yersiniz yasamadım ama sahit oldum

en onemli kural her dısarı cıktıgınızda en az 5 kızla iyi kotu bi konu acmaya calısmak zamanla ise yaramaya baslicak

kendi denemediğim seyleri yazmıyorum denemek isteyenler için attim incel kalmak istiyosanız siz bilirsiniz tc kızı toxic oldugu icin publicte biraz sorun cıkarabilir istanbulda yasıyosanız kalabalıgı olmayan mustakil ilçelerde takilin ben oyle yapiyorum gidin deneyin pisman olmazsınız

• +1
  • Love it
Reactions: nikolata, Thrill, BladerFlame and 2 others
botb

• +1
Reactions: Thrill
191 hmtn'sin bizi döverler öyle yapsak bide tecavüzcü damgası yeriz

• +1
Sadece Htn+ ol teorisi

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, EK0 and Demirs
kart numarası işi şov biraz gerek yok kız zaten sizi beğenirse normal konuşsanızda verir kart numarası yapsanızda verir

kız sizi beğenmediyse normal konuşsanızda vermez kart numarası yapsanızda vermez normal konuşun geçin

aynı şey instadan kızlara yazmadada geçerli yok şu taktiği yapın falan filan kız beğenmezse seni ne yaparsan yap olmuyor
yada kız seni beğenirse normal selam yazsanda oluyor

buna benzer bi instadan karıya kıza yazma guide yapmayı bende düşündüm taktik falan verecektimde sonra bu gerçeği farkedince direk zaman kaybetmedim

yinede mirin effort diyelim

• +1
Reactions: Iranidnordid, Thrill and ankaranin_adami
Sadece konuş 10 saniyede sonuç belli olur

• +1
Reactions: Thrill, Demirs and EK0
kart numarası işi şov biraz gerek yok kız zaten sizi beğenirse normal konuşsanızda verir kart numarası yapsanızda verir

kız sizi beğenmediyse normal konuşsanızda vermez kart numarası yapsanızda vermez normal konuşun geçin

aynı şey instadan kızlara yazmadada geçerli yok şu taktiği yapın falan filan kız beğenmezse seni ne yaparsan yap olmuyor
yada kız seni beğenirse normal selam yazsanda oluyor

buna benzer bi instadan karıya kıza yazma guide yapmayı bende düşündüm taktik falan verecektimde sonra bu gerçeği farkedince direk zaman kaybetmedim

yinede mirin effort diyelim
tesekkurler kart numarası mekana gore yapılmalı okul dershane gibi illede sorun görünüsse eger fraud yapın ayakkabıya sunger takın gezin

her kızda ise yarayacak diye bisey yok sıklıkla yaparsanız bitane net bulursunuz ltn olsaniz bile

• +1
Reactions: Thrill, BladerFlame and EK0
Sadece konuş 10 saniyede sonuç belli olur
1788098308693

• JFL
  • +1
Reactions: Iranidnordid, christabelle0952, Thrill and 2 others
Kolay yoldan kiz bulup eklemeyle alakali bi guidedir deneyimlere dayalidir ilk yapıcagınız sey max ne kadar iyi gorunebiliyosaniz o gorunusle konusmak olmalı

mekan secimi ogrenciyseniz okul dershane olsun yada belli zamanlarda plaj seçin

eger 17 yasındaysanız yada daha ustuyseniz kendinizden kucuk görünen kızlarla konusmayın (manletseniz kendinizden uzun birinede gitmeyin)

olay tamamen pic erkek gibi gorunup kizlarin ayarlariyla oynamak gidin bi kart destesi alin numara falan ogrenin klise olmasına ragmen benim cok isime yaradı gecen aylarda kızın instasını aldım bu yontemle

sehir ortaminda yada sokaginizda yapmayin biber gazı yersiniz yasamadım ama sahit oldum

en onemli kural her dısarı cıktıgınızda en az 5 kızla iyi kotu bi konu acmaya calısmak zamanla ise yaramaya baslicak

kendi denemediğim seyleri yazmıyorum denemek isteyenler için attim incel kalmak istiyosanız siz bilirsiniz tc kızı toxic oldugu icin publicte biraz sorun cıkarabilir istanbulda yasıyosanız kalabalıgı olmayan mustakil ilçelerde takilin ben oyle yapiyorum gidin deneyin pisman olmazsınız
min. ne kadar iyi görünmemiz ve ne kadar uzun olmamız gerekiyor

• +1
min. ne kadar iyi görünmemiz ve ne kadar uzun olmamız gerekiyor
ltn yada ustu olman yetiyor 170 altıysan zorlasabilir boyu kısa olanlarla konu ac
hangi kız tipine gittigine baglı
sacı toplu ve 35 yas ustu kadınları pas geç

• +1
Reactions: Thrill and BladerFlame
Git konuş kanka bende işe yarıyo

• +1