Trenmaxx1
Iron
6-7 aydır doktora sorduğumda enfeksiyondan lenf bezi şişmiş olabilir demişti ama hala var orda elimle dokunabiliyorum ve enfeksiyonda yok ne olabilir bu fikri olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
20lik dişlerin çıkıyor mu belki onlarla alakalı olabilir yada yağ bezesi olabilir adı öyle miydi tam hatırlamıyorum.6-7 aydır doktora sorduğumda enfeksiyondan lenf bezi şişmiş olabilir demişti ama hala var orda elimle dokunabiliyorum ve enfeksiyonda yok ne olabilir bu fikri olan var mı
Aynisi senin gibi bendede var doktora da gittim bisey cikmadi mewing yapinca daha da belirgin oluyor6-7 aydır doktora sorduğumda enfeksiyondan lenf bezi şişmiş olabilir demişti ama hala var orda elimle dokunabiliyorum ve enfeksiyonda yok ne olabilir bu fikri olan var mı
20 liklerin 1 tanesinin kökü gözüküyor sadece20lik dişlerin çıkıyor mu belki onlarla alakalı olabilir yada yağ bezesi olabilir adı öyle miydi tam hatırlamıyorum.
geçer diye bekledimde geçmiyoda dışardan şişlik gibi gözükmüyor sanırım ama içerde ben dokunabiliyorumAynisi senin gibi bendede var doktora da gittim bisey cikmadi mewing yapinca daha da belirgin oluyor
olm masseter değil mi işte? düzgünce fotosunu atsan daha iyi
hiçbir şey gözükmüyor sorun yoktur herhalde de ramusun altı diye işaretlediğim yerden bahsediyorsan kemik var orada yan kısmında da kas var odur yaniView attachment 3862990şurada tam
Knk insallH senın cenen deildir bu seninse uzuldum adinaView attachment 3862990şurada tam
brutalKnk insallH senın cenen deildir bu seninse uzuldum adina
Knk insallH senın cenen deildir bu seninse uzuldum adina