Ramusun bittiği yerde derinin içinde sağ ve sol tarafta topçuk var

Trenmaxx1

Trenmaxx1

Iron
6-7 aydır doktora sorduğumda enfeksiyondan lenf bezi şişmiş olabilir demişti ama hala var orda elimle dokunabiliyorum ve enfeksiyonda yok ne olabilir bu fikri olan var mı

• +1
  • So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak and Aven
6-7 aydır doktora sorduğumda enfeksiyondan lenf bezi şişmiş olabilir demişti ama hala var orda elimle dokunabiliyorum ve enfeksiyonda yok ne olabilir bu fikri olan var mı
20lik dişlerin çıkıyor mu belki onlarla alakalı olabilir yada yağ bezesi olabilir adı öyle miydi tam hatırlamıyorum.

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Aynisi senin gibi bendede var doktora da gittim bisey cikmadi mewing yapinca daha da belirgin oluyor

• +1
Reactions: Trenmaxx1
20lik dişlerin çıkıyor mu belki onlarla alakalı olabilir yada yağ bezesi olabilir adı öyle miydi tam hatırlamıyorum.
20 liklerin 1 tanesinin kökü gözüküyor sadece

• +1
Reactions: Auchelius
Aynisi senin gibi bendede var doktora da gittim bisey cikmadi mewing yapinca daha da belirgin oluyor
geçer diye bekledimde geçmiyoda dışardan şişlik gibi gözükmüyor sanırım ama içerde ben dokunabiliyorum

• +1
Reactions: OgreGravital
olm masseter değil mi işte? düzgünce fotosunu atsan daha iyi

olm masseter değil mi işte? düzgünce fotosunu atsan daha iyi
IMG 8423
şurada tam