D
Deleted member 89727
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pastelkardesim o efekt ne
Yine başladı amq ulan elemanzelvadreve cüce kabilemize bir kişi daha eklenir. aramıza hoşgeldin beyoğlu. biz burada 7 kişyiiz seninle 8. cüceler diyarı
Tam undertoneu duzeltmis dicektim efekt. Neyse htn
Rotasyonlu trimaxla yüzünü öne büyüt biraz philtrumun da kısalır+chin projectionu artır ve chini genişlet+2 ya da 3 mm upper lip lift bunlarla beraber chadsin aslan. Gördüğüm en değişik maxillaya sahipsin upper maxillan aşırı iyi premaxilla subhuman tier ag
Şahsen 23 lü yaşlarından önce daha yüzümde değiştirmeyi düşünmüyorum daha yaş 16 aq. zaten sosyal medya dışında bile kızlar tarafından yeteri kadar değer görüyorum onun dışında premaxillanında parmak emme olaylarından dolayı gotten yediğini düşünüyorum sagolasın canoRotasyonlu trimaxla yüzünü öne büyüt biraz philtrumun da kısalır+chin projectionu artır ve chini genişlet+2 ya da 3 mm upper lip lift bunlarla beraber chadsin aslan. Gördüğüm en değişik maxillaya sahipsin upper maxillan aşırı iyi premaxilla subhuman tier ag
Olm htnsin kizlardan değer gormen normal. Ama sen chad olmak ne demek biliyor musun görünüşünden para ve şöhret kazanabilirsin demekŞahsen 23 lü yaşlarından önce daha yüzümde değiştirmeyi düşünmüyorum daha yaş 16 aq. zaten sosyal medya dışında bile kızlar tarafından yeteri kadar değer görüyorum
Ben 6 sene parmak emdim premaxillam chad tier bence genetik ya. Ananda babanda nasılpremaxillanında parmak emme olaylarından dolayı gotten yediğini düşünüyorum sagolasın cano
Onlarınki Gayet iyi aq niye böyle oldu ki benimki. Anamında babamında geniş böyle baya 10 dişide gözüküyor önden benimde upper palet ölçüyle geniş ama yüzü genişletmeye yetmiyor dklslfödöföglBen 6 sene parmak emdim premaxillam chad tier bence genetik ya. Ananda babanda nasıl
Parmak emmen harbiden etkilemiş olabilir çünkü ortodontistler de parmak emmenin maxillada ciddi sorun yaratacağını söylüyor. Muhtemelen benim maxilla genetiginde şöyle şeyler vardıOnlarınki Gayet iyi aq niye böyle oldu ki
Alttaki adaminki jordaninkini bile alıyor mirinParmak emmen harbiden etkilemiş olabilir çünkü ortodontistler de parmak emmenin maxillada ciddi sorun yaratacağını söylüyor. Muhtemelen benim maxilla genetiginde şöyle şeyler vardı
View attachment 3286576View attachment 3286577
![]()
View attachment 3286581
Doğrudur kanka iş işten geçtiParmak emmen harbiden etkilemiş olabilir çünkü ortodontistler de parmak emmenin maxillada ciddi sorun yaratacağını söylüyor. Muhtemelen benim maxilla genetiginde şöyle şeyler vardı
View attachment 3286576View attachment 3286577
![]()
View attachment 3286581
Mesutta patladım xdAlttaki adaminki jordaninkini bile alıyor mirin
View attachment 3286588
Turkroach orospu cocugu mesut
Mesut hantır aysMESUTUN GOZLER GAYET IYI CNM
Seninkine benziyoMESUTUN GOZLER GAYET IYI CNM
şaşılık belirtisiSeninkine benziyo
Mesudun cocuklari çok şanslı amk babalarinin pajeet tier orbitallerini ve böcek gözlerini almamışlar mirinMesutta patladım xd
Mesudun cocuklari çok şanslı amk babalarinin pajeet tier orbitallerini ve böcek gözlerini almamışlar mirin
Yarrağım gibi. bu adamin unfrauded gözlerini gördüm ltn tier.View attachment 3286688 bu lavuğun maxilla nasıl
asagı buyumusView attachment 3286688 bu lavuğun maxilla nasıl
Hmt A little orc
bu adam chadlite falan mı ne ratingiYarrağım gibi. bu adamin unfrauded gözlerini gördüm ltn tier.
Ttdeki videolarında chadlite evet ama unfrauded daha farkli gorunuyor olabilirbu adam chadlite falan mı ne ratingi
Overbite fixler diye duydumÖn dişlerle sakız çiğneme maxillayi sikiyor mu
Archie gerçek bir model, oyüzden en kötü high-HTN. Bunun altında olup model olması imkansızTtdeki videolarında chadlite evet ama unfrauded daha farkli gorunuyor olabilir
ne modeller var olm .dArchie gerçek bir model, oyüzden en kötü high-HTN. Bunun altında olup model olması imkansız
Maxillası iyi değil ki olmpsl god adama ltn mi htn mi tartısması donduren subforum
View attachment 3288724View attachment 3288725
15 yasinda 189 boyum gayseriden selamlarboy 1.70 kapının yarısına geliyor over herşey bitti bu dünyada tek önemli olan şey boy
harmony nasıl acaba15 yasinda 189 boyum gayseriden selamlar
Bok gibi benceharmony nasıl acaba