Rate 10 yaş pipican

D

Deleted member 89727

Bronze
Snapchat 935982348

• Woah
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and maarda
kardesim o efekt ne

boy 1.70 kapının yarısına geliyor over herşey bitti bu dünyada tek önemli olan şey boy

• +1
Reactions: chadmanlet04
ve cüce kabilemize bir kişi daha eklenir. aramıza hoşgeldin beyoğlu. biz burada 7 kişyiiz seninle 8. cüceler diyarı

ve cüce kabilemize bir kişi daha eklenir. aramıza hoşgeldin beyoğlu. biz burada 7 kişyiiz seninle 8. cüceler diyarı
Yine başladı amq ulan elemanzelvadre

Rotasyonlu trimaxla yüzünü öne büyüt biraz philtrumun da kısalır+chin projectionu artır ve chini genişlet+2 ya da 3 mm upper lip lift bunlarla beraber chadsin aslan. Gördüğüm en değişik maxillaya sahipsin upper maxillan aşırı iyi premaxilla subhuman tier ag

Rotasyonlu trimaxla yüzünü öne büyüt biraz philtrumun da kısalır+chin projectionu artır ve chini genişlet+2 ya da 3 mm upper lip lift bunlarla beraber chadsin aslan. Gördüğüm en değişik maxillaya sahipsin upper maxillan aşırı iyi premaxilla subhuman tier ag
Şahsen 23 lü yaşlarından önce daha yüzümde değiştirmeyi düşünmüyorum daha yaş 16 aq. zaten sosyal medya dışında bile kızlar tarafından yeteri kadar değer görüyorum onun dışında premaxillanında parmak emme olaylarından dolayı gotten yediğini düşünüyorum sagolasın cano

Şahsen 23 lü yaşlarından önce daha yüzümde değiştirmeyi düşünmüyorum daha yaş 16 aq. zaten sosyal medya dışında bile kızlar tarafından yeteri kadar değer görüyorum
Olm htnsin kizlardan değer gormen normal. Ama sen chad olmak ne demek biliyor musun görünüşünden para ve şöhret kazanabilirsin demek

premaxillanında parmak emme olaylarından dolayı gotten yediğini düşünüyorum sagolasın cano
Ben 6 sene parmak emdim premaxillam chad tier bence genetik ya. Ananda babanda nasıl

Ben 6 sene parmak emdim premaxillam chad tier bence genetik ya. Ananda babanda nasıl
Onlarınki Gayet iyi aq niye böyle oldu ki benimki. Anamında babamında geniş böyle baya 10 dişide gözüküyor önden benimde upper palet ölçüyle geniş ama yüzü genişletmeye yetmiyor dklslfödöfögl

Last edited:
Onlarınki Gayet iyi aq niye böyle oldu ki
Parmak emmen harbiden etkilemiş olabilir çünkü ortodontistler de parmak emmenin maxillada ciddi sorun yaratacağını söylüyor. Muhtemelen benim maxilla genetiginde şöyle şeyler vardı
Images   2024 11 09T102259731
Images   2024 11 09T102015110

4501436_9c4f5ade-64f7-4cc7-ba53-1ea729ade7cf.jpeg

2020 03 10 Fuball Mnner UEFA Champions League Achtelfinale RB Leipzig   Tottenham Hotspur

MESUTUN GOZLER GAYET IYI CNM

uyum çok kötü.
strong mtn

• Woah
Reactions: Deleted member 89727
Mesutta patladım xd
Mesudun cocuklari çok şanslı amk babalarinin pajeet tier orbitallerini ve böcek gözlerini almamışlar mirin

Ön dişlerle sakız çiğneme maxillayi sikiyor mu

bu adam chadlite falan mı ne ratingi
Ttdeki videolarında chadlite evet ama unfrauded daha farkli gorunuyor olabilir

Ttdeki videolarında chadlite evet ama unfrauded daha farkli gorunuyor olabilir
Archie gerçek bir model, oyüzden en kötü high-HTN. Bunun altında olup model olması imkansız

psl god adama ltn mi htn mi tartısması donduren subforum

1731237326183
1731237342758

185 çok hafif recessed dövmeli geniş omuzlu bmwli esmer koyar