rate 17.y 6”3

venomusflyhin

venomusflyhin

Iron
do i have potential for mtn?

Attachments

• IMG_1707.jpeg
    IMG_1707.jpeg
    2.2 MB · Views: 0
  • IMG_1706.jpeg
    IMG_1706.jpeg
    2.2 MB · Views: 0
  • +1
Reactions: Abra
the fuck are you doing with your lips

• JFL
Reactions: jo12hi33
Bro. Just get off the site already, leanmaxx and get off here before you turn retarded

• +1
Reactions: otterhaspants and venomusflyhin
Poser, name me 5 deftones songs

to po co jestes na tym forum? skoro mowisz ze nie bycie greyem jest niewstydliwe
to ze jestem na forum to znaczy ze mam na nim siedziec bez przerwyi spamic postami?😂 widzę ze looksmaxing stal sie mainstream że nawet polaczki sie o nim dowiedzieli

to ze jestem na forum to znaczy ze mam na nim siedziec bez przerwyi spamic postami?😂 widzę ze looksmaxing stal sie mainstream że nawet polaczki sie o nim dowiedzieli
spamic postami? udzielanie sie w postach innych ludzi lub dyskusje to nie spamienie, looksmaxxing stal sie mainstreamem na tt ale i tak malo osob z tt stworzylo tutaj konto, a ty pytajac sie o rating i dostajac ocene pozniej placzesz pokazujac jakim iqcelem jestes:smonk::lul:

spamic postami? udzielanie sie w postach innych ludzi lub dyskusje to nie spamienie, looksmaxxing stal sie mainstreamem na tt ale i tak malo osob z tt stworzylo tutaj konto, a ty pytajac sie o rating i dostajac ocene pozniej placzesz pokazujac jakim iqcelem jestes:smonk::lul:
ziomek ty nawet nie oceniles tylko napisales „so nasty”aby se ego podniesc, potem z dupy napisales ze jestem mtn czyli twierdzisz zarazem ze jestem ponad przecietny 😂

ziomek ty nawet nie oceniles tylko napisales „so nasty”aby se ego podniesc, potem z dupy napisales ze jestem mtn czyli twierdzisz zarazem ze jestem ponad przecietny 😂
napisalem ocene bo chciales, lmtn czyli wygladasz average jak kazda osoba nie wyrozniajac sie zadna cecha + inne osoby tez ci pisaly ze wygladasz nasty:lul:, po za tym nie widze sensu podnoszenia sobie ego obrazajac innych ludzi:smonk: