venomusflyhin
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
swollen a bitthe fuck are you doing with your lips
Lol frthe fuck are you doing with your lips
Looks nastyswollen a bit
look normal now thats just photos from 2 days ago lolLooks nasty
Anyways ur lmtn-mmtn alreadylook normal now thats just photos from 2 days ago lol
nie ma problemuspoko dzieki
bruh… beware, swerve city, my mind is a mountain, sextape, xercesPoser, name me 5 deftones songs
Valid your a mtn btwbruh… beware, swerve city, my mind is a mountain, sextape, xerces
typowy polaczek musi sie dowartowsciowac nawet nie oceninie ma problemu
lmtn, czy zadowala cie ta odpowiedztypowy polaczek musi sie dowartowsciowac nawet nie oceni
luz, twoje zdanie nie ma juz znaczenialmtn, czy zadowala cie ta odpowiedz
iqcellluz, twoje zdanie nie ma juz znaczenia
greywracaj na tt nie rob z siebie posmiewiska
ty wgl wiesz co to znaczygrey![]()
chlopcze widzisz ile ja mam postow a ile tyty wgl wiesz co to znaczy![]()
mysle ze nie masz sie czym chwalic XDDDchlopcze widzisz ile ja mam postow a ile ty+ naucz sie przyjmowac opinie innych i poznaj znaczenie zwrotow z tego forum
to po co jestes na tym forum? skoro mowisz ze nie bycie greyem jest niewstydliwemysle ze nie masz sie czym chwalic XDDD
to ze jestem na forum to znaczy ze mam na nim siedziec bez przerwyi spamic postami?to po co jestes na tym forum? skoro mowisz ze nie bycie greyem jest niewstydliwe
spamic postami? udzielanie sie w postach innych ludzi lub dyskusje to nie spamienie, looksmaxxing stal sie mainstreamem na tt ale i tak malo osob z tt stworzylo tutaj konto, a ty pytajac sie o rating i dostajac ocene pozniej placzesz pokazujac jakim iqcelem jestesto ze jestem na forum to znaczy ze mam na nim siedziec bez przerwyi spamic postami?widzę ze looksmaxing stal sie mainstream że nawet polaczki sie o nim dowiedzieli
ziomek ty nawet nie oceniles tylko napisales „so nasty”aby se ego podniesc, potem z dupy napisales ze jestem mtn czyli twierdzisz zarazem ze jestem ponad przecietnyspamic postami? udzielanie sie w postach innych ludzi lub dyskusje to nie spamienie, looksmaxxing stal sie mainstreamem na tt ale i tak malo osob z tt stworzylo tutaj konto, a ty pytajac sie o rating i dostajac ocene pozniej placzesz pokazujac jakim iqcelem jestes![]()
napisalem ocene bo chciales, lmtn czyli wygladasz average jak kazda osoba nie wyrozniajac sie zadna cecha + inne osoby tez ci pisaly ze wygladasz nastyziomek ty nawet nie oceniles tylko napisales „so nasty”aby se ego podniesc, potem z dupy napisales ze jestem mtn czyli twierdzisz zarazem ze jestem ponad przecietny![]()