O
OversallSülo
6'3 Sül o pry
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olum kahvaltiya yenir mi bu
Ehliyete -27k gitti bi tane arabayla minik sorunlarım oldu -11k ordan tasarruf etmek lazımsana bir sey diyim mi efsane meal amk
kola olsaydı güzel menü
2-3 hafta soyle beslen omrun yariya iner amkkola olsaydı güzel menü
Seviyem yukseldi biraz ofise sizdim ai ile 2-3 tane rapor çıkarttim zeki biri zannediyorlar sınırsız soy gıdaları var beleş2-3 hafta soyle beslen omrun yariya iner amk
dunden kalma somon bide kinoa salatasi vardi kahvaltida onu yiyodum aklima sen geldin kahvalti mog diyip guldum kendi kendime
Masa niye beyaz köyde değilmiydin sen
Chad nero yiyosa bildigi vardir beyler demmeki yuz kemigini falan artiriyo yanindada ultra mega bonemass artirici siropunu iciyo ohhh misss ver lan tarfileri
Başı artırıyor kemiğin dondurma gibi erirChad nero yiyosa bildigi vardir beyler demmeki yuz kemigini falan artiriyo yanindada ultra mega bonemass artirici siropunu iciyo ohhh misss ver lan tarfileri
Tarladan merkezdeki inşaata inşaattan yarı ofis yarı inşaata seviye yükseliyor ruhunu satıncaMasa niye beyaz köyde değilmiydin sen
Kurtar kendini evlad...birkaç gündür aynı besleniyorum 2 süt dilimi 2 süt burger patates domates ice tea sigara
Taşınmadan 1 hafta önce ev mi toplanır aq yarrak gibi yaşıyomKurtar kendini evlad...
Yok sen chadsin bizim olmamizi istemiyosun hadi kan ordan tarifi verBaşı artırıyor kemiğin dondurma gibi erir
@Topkra erimis zombi göz altı vakasi
Bi dk lan senin profilindeki yazi azerbaycanca as bayraqlaei sende azerbayclisan yes be bilirddimTaşınmadan 1 hafta önce ev mi toplanır aq yarrak gibi yaşıyom