3wtf
6ft htn slayer 😈
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bro js rate my sideinsane build
It looks uncanny
What makes it uncanny tho?It looks uncanny
What nerfs me and how can I improve tho?hltn, crazy build
Maksiu musisz mi pomóc improvnachltn, crazy build
overall it just looks not good, wait until u will end puberty, u have bad forward growthWhat nerfs me and how can I improve tho?
nie wiem czy to mozliweMaksiu musisz mi pomóc improvnac![]()
NahAre you jewish
Still growing...Nigga lost his babyfat at age 10
Is that good or nah?Nordic as fuck, Prussian and German ethnicity.
Bones chyba fine sanie wiem czy to mozliwe![]()
no kosci moga byc dobre ale najbardziej liczy sie harmonia i uklad wiesz, + masz lekki downgrowthBones chyba fine sa![]()
No właśnie wiem i chyba głównie przez downgrowth jest ten bump na nosie przez który chujowo mi side wyglada tbhno kosci moga byc dobre ale najbardziej liczy sie harmonia i uklad wiesz, + masz lekki downgrowth
A dopiero jakos od 2miech zauważyłem ze twarz mi sie zaczyna zmieniać i głównie teraz zaczynam rosnąć cn ale nadal napewno zmieni mi sie twarz bo nadal n mam facial hair / body hair ani wiekszoscino kosci moga byc dobre ale najbardziej liczy sie harmonia i uklad wiesz, + masz lekki downgrowth
no ten caly downgrowth psuje wszystko a nos to czysta genetyka po prostuNo właśnie wiem i chyba głównie przez downgrowth jest ten bump na nosie przez który chujowo mi side wyglada tbh
no to dobrze tylko gorzej jak ci sie poglebi ten downgrowth a nos urosnie wiekszy, bo badzmy szczerzy wybitnej bazy to nie masz niestety, ale oby dojrzewanie cie uratowaloA dopiero jakos od 2miech zauważyłem ze twarz mi sie zaczyna zmieniać i głównie teraz zaczynam rosnąć cn ale nadal napewno zmieni mi sie twarz bo nadal n mam facial hair / body hair ani wiekszosci
wiesz co właśnie downgrowth psuje mi większość ale myślę ze nadal jakieś mtby na luzie bym wyrwał ale zależy cnno ten caly downgrowth psuje wszystko a nos to czysta genetyka po prostu
Miejmy nadzieję i wogole cos moge zrobic zeby downgrowth sie nie zwiększył?no to dobrze tylko gorzej jak ci sie poglebi ten downgrowth a nos urosnie wiekszy, bo badzmy szczerzy wybitnej bazy to nie masz niestety, ale oby dojrzewanie cie uratowalo
z tym to na spokojnie, po za tym ja ide logika ze i tak w klasie lub miescie sa same brzydkie foidy takze bycie chadem nic by nie zmienilowiesz co właśnie downgrowth psuje mi większość ale myślę ze nadal jakieś mtby na luzie bym wyrwał ale zależy cn
na to ci juz nie odpowiem bo nie mam na tyle wiedzy o downgrowthie, moze jest to zwiazane z aparatem na zeby albo po prostu juz tak bedziesz mial przez genetykeMiejmy nadzieję i wogole cos moge zrobic zeby downgrowth sie nie zwiększył?
No ta cn ale lepiej na moim miejscu juz miec taki side z tym nosem i downgrowthem niz miec recessed jaw / chin z upturned nosemz tym to na spokojnie, po za tym ja ide logika ze i tak w klasie lub miescie sa same brzydkie foidy takze bycie chadem nic by nie zmienilo
zobaczymy wsm a co do heightu to saved jestem bo bede mial zapewne minimum 190na to ci juz nie odpowiem bo nie mam na tyle wiedzy o downgrowthie, moze jest to zwiazane z aparatem na zeby albo po prostu juz tak bedziesz mial przez genetyke
no taNo ta cn ale lepiej na moim miejscu juz miec taki side z tym nosem i downgrowthem niz miec recessed jaw / chin z upturned nosem
I wg czemu crazy buildna to ci juz nie odpowiem bo nie mam na tyle wiedzy o downgrowthie, moze jest to zwiazane z aparatem na zeby albo po prostu juz tak bedziesz mial przez genetyke
You really can't softmax the side profile the only way to make it better is surgery or drugs
Bad gonial angle and recessed and just looks super uncanny. Lmtn
What surgery could save me or drugs ?You really can't softmax the side profile the only way to make it better is surgery or drugs
Whats recessed in my side?Bad gonial angle and recessed and just looks super uncanny. Lmtn
The fucking harmonyWhat makes it uncanny tho?
Maxila is flat and middle third just looks wierd can’t really tell fully from the side thoughWhats recessed in my side?
Nose built like shit do that means recessed maxillaWhats recessed in my side?
Idk about steroids or any peptides or whatever. But surgery I would say jaw implants to make your gonial angle look better and a nose jobWhat surgery could save me or drugs ?
Nah if you have trash nose it doesnt depends from your maxilla mainly its genetics there is so many examples of upturneds nose w trash maxillaNose built like shit do that means recessed maxilla
Maybe bad developed maxila but not recessedMaxila is flat and middle third just looks wierd can’t really tell fully from the side though
Yeah I was thinking so much about nose job cuz its my biggest flaw irl in my eyes but i need to wait 3 years , i wouldnt do any upturned nose js straight nose without bulbous tip.Idk about steroids or any peptides or whatever. But surgery I would say jaw implants to make your gonial angle look better and a nose job
Yea true mostly what I meant but it doesent really matter with how bad the harmony isMaybe bad developed maxila but not recessed
Yeah I guess soMaybe bad developed maxila but not recessed
Yeah but his maxilla is still flat and lil bit recessedNah if you have trash nose it doesnt depends from your maxilla mainly its genetics there is so many examples of upturneds nose w trash maxilla
BumpSo what can i do is js still pray on puberty and saveup on rhinoplasty yuh?
wiesz mozna miec 190cm ale i tak byc ltnzobaczymy wsm a co do heightu to saved jestem bo bede mial zapewne minimum 190