Rate side 15y + advice

3wtf

3wtf

6ft htn slayer 😈
1000022762

• JFL
Reactions: Linus1888
decent but dye eyebrows also yea looks uncanny

hltn, crazy build

What nerfs me and how can I improve tho?
overall it just looks not good, wait until u will end puberty, u have bad forward growth

Nigga lost his babyfat at age 10

• JFL
Reactions: medialcanthus
no kosci moga byc dobre ale najbardziej liczy sie harmonia i uklad wiesz, + masz lekki downgrowth
No właśnie wiem i chyba głównie przez downgrowth jest ten bump na nosie przez który chujowo mi side wyglada tbh

no kosci moga byc dobre ale najbardziej liczy sie harmonia i uklad wiesz, + masz lekki downgrowth
A dopiero jakos od 2miech zauważyłem ze twarz mi sie zaczyna zmieniać i głównie teraz zaczynam rosnąć cn ale nadal napewno zmieni mi sie twarz bo nadal n mam facial hair / body hair ani wiekszosci

No właśnie wiem i chyba głównie przez downgrowth jest ten bump na nosie przez który chujowo mi side wyglada tbh
no ten caly downgrowth psuje wszystko a nos to czysta genetyka po prostu

A dopiero jakos od 2miech zauważyłem ze twarz mi sie zaczyna zmieniać i głównie teraz zaczynam rosnąć cn ale nadal napewno zmieni mi sie twarz bo nadal n mam facial hair / body hair ani wiekszosci
no to dobrze tylko gorzej jak ci sie poglebi ten downgrowth a nos urosnie wiekszy, bo badzmy szczerzy wybitnej bazy to nie masz niestety, ale oby dojrzewanie cie uratowalo

no ten caly downgrowth psuje wszystko a nos to czysta genetyka po prostu
wiesz co właśnie downgrowth psuje mi większość ale myślę ze nadal jakieś mtby na luzie bym wyrwał ale zależy cn

no to dobrze tylko gorzej jak ci sie poglebi ten downgrowth a nos urosnie wiekszy, bo badzmy szczerzy wybitnej bazy to nie masz niestety, ale oby dojrzewanie cie uratowalo
Miejmy nadzieję i wogole cos moge zrobic zeby downgrowth sie nie zwiększył?

wiesz co właśnie downgrowth psuje mi większość ale myślę ze nadal jakieś mtby na luzie bym wyrwał ale zależy cn
z tym to na spokojnie, po za tym ja ide logika ze i tak w klasie lub miescie sa same brzydkie foidy takze bycie chadem nic by nie zmienilo

Miejmy nadzieję i wogole cos moge zrobic zeby downgrowth sie nie zwiększył?
na to ci juz nie odpowiem bo nie mam na tyle wiedzy o downgrowthie, moze jest to zwiazane z aparatem na zeby albo po prostu juz tak bedziesz mial przez genetyke

z tym to na spokojnie, po za tym ja ide logika ze i tak w klasie lub miescie sa same brzydkie foidy takze bycie chadem nic by nie zmienilo
No ta cn ale lepiej na moim miejscu juz miec taki side z tym nosem i downgrowthem niz miec recessed jaw / chin z upturned nosem

• +1
Reactions: MaksBobi
na to ci juz nie odpowiem bo nie mam na tyle wiedzy o downgrowthie, moze jest to zwiazane z aparatem na zeby albo po prostu juz tak bedziesz mial przez genetyke
zobaczymy wsm a co do heightu to saved jestem bo bede mial zapewne minimum 190

• +1
Reactions: MaksBobi
No ta cn ale lepiej na moim miejscu juz miec taki side z tym nosem i downgrowthem niz miec recessed jaw / chin z upturned nosem
no ta

I wg czemu crazy build

What surgery could save me or drugs ?
Idk about steroids or any peptides or whatever. But surgery I would say jaw implants to make your gonial angle look better and a nose job

• +1
Reactions: Chris88
Nose built like shit do that means recessed maxilla
Nah if you have trash nose it doesnt depends from your maxilla mainly its genetics there is so many examples of upturneds nose w trash maxilla

• +1
Reactions: Zeanix
Idk about steroids or any peptides or whatever. But surgery I would say jaw implants to make your gonial angle look better and a nose job
Yeah I was thinking so much about nose job cuz its my biggest flaw irl in my eyes but i need to wait 3 years , i wouldnt do any upturned nose js straight nose without bulbous tip.

• +1
Reactions: Zeanix
Nah if you have trash nose it doesnt depends from your maxilla mainly its genetics there is so many examples of upturneds nose w trash maxilla
Yeah but his maxilla is still flat and lil bit recessed
IMG 0540

Attachments

• IMG_0540.jpeg
    IMG_0540.jpeg
    641.2 KB · Views: 0
So what can i do is js still pray on puberty and saveup on rhinoplasty yuh?