Rate side 15y + advice

nose is cooked, gonial angle is cooked. also dye your eyebrows for slight appeal improvement but other then that its over jus go to turkey atp

Jestem chudy strasznie a nadal mam dużo fat w twarzy 😭
bo jeszcze nie przeszedles finalnego okresu dojrzewania, masz prepuberty face fat

bo jeszcze nie przeszedles finalnego okresu dojrzewania, masz prepuberty face fat
No wiem stary nadal w chuj low testosteronw mam i wydaje mi sie ze pierw mi najbardziej nos urosl i aktualnie najbardziej twarz mi sie do niego bedzie bardziej przystosowywała a nos po prostu na razie przestanie rosnac a co do puberty to stary moge sie miesiac n golić i bede mial n widocznego wasa ale sa male czarne włoski ale to normalnie n mam żadnego body hair tylko jaja i pachy ale widze ze nowe wlosy mi wypierdala pod pachami itd z wzrostem to juz inna sprawa bo nie mam żadnych dużych skoków wzrostu ale rosne i widze różnice więc mam napewno otwarte growth plated

W dodatku jakos 3 tygodnie temu dopiero 15 turnalem więc czas napewno jeszcze mamb

no to napewno cos sie jeszcze zmieni tylko pamietaj ze twoja calosciowa baza i harmonia nie jest wybitna, a z tym ze masz malo tescia to dobrze bo test hamuje hormon wzrostu
W dodatku jakos 3 tygodnie temu dopiero 15 turnalem więc czas napewno jeszcze mamb

no to napewno cos sie jeszcze zmieni tylko pamietaj ze twoja calosciowa baza i harmonia nie jest wybitna, a z tym ze masz malo tescia to dobrze bo test hamuje hormon wzrostu
No pewnie po puberty mtn - hmtn bede ale who knows cn

No pewnie po puberty mtn - hmtn bede ale who knows cn
Wiesz zawsze jest możliwość na htn ale nie wiadomo jak mi twarz sie zmieni , spróbuję tez wejsc na silownie i zobaczymy ale ogolnie jestem osobą co w chuj ciężko mi przytyć i mogę leżeć cały dzien na dupie i bede chudł cn ale i tak w chuj duzo sie ruszam

Wiesz zawsze jest możliwość na htn ale nie wiadomo jak mi twarz sie zmieni , spróbuję tez wejsc na silownie i zobaczymy ale ogolnie jestem osobą co w chuj ciężko mi przytyć i mogę leżeć cały dzien na dupie i bede chudł cn ale i tak w chuj duzo sie ruszam
no tak to jest w okresie dojrzewania, pojebany metabolizm

no tak to jest w okresie dojrzewania, pojebany metabolizm
No stary ja musiałbym około 5/6k kalorii na dzien wpierdalac żebym jakkolwiek przytył a aktualnie ważę 57 a mam 180 wiec za mało ważę

No stary ja musiałbym około 5/6k kalorii na dzien wpierdalac żebym jakkolwiek przytył a aktualnie ważę 57 a mam 180 wiec za mało ważę
o kurde no to ja mam 175okolo i 62kg

You look like what I imagine a palace boy who got buggered by Caligula night have looked like.

You know, quit being such a pissy little bitch looking thing.
lol

• +1
Reactions: Lefty Rankin