MaksBobi
Lech Descendant🇵🇱💪🏻
jestes bardzo chudy na zdjeciu i po prostu smiesznie wyglada twoja budowa cialaI wg czemu crazy build
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jestes bardzo chudy na zdjeciu i po prostu smiesznie wyglada twoja budowa cialaI wg czemu crazy build
wgl widzialem cie juz bardzo wczesniej na dc looksmaxingu twoje zdj wysylaliBump
Alrnose is cooked, gonial angle is cooked. also dye your eyebrows for slight appeal improvement but other then that its over jus go to turkey atp
No wiemwgl widzialem cie juz bardzo wczesniej na dc looksmaxingu twoje zdj wysylali
Jestem chudy strasznie a nadal mam dużo fat w twarzyjestes bardzo chudy na zdjeciu i po prostu smiesznie wyglada twoja budowa ciala
bo jeszcze nie przeszedles finalnego okresu dojrzewania, masz prepuberty face fatJestem chudy strasznie a nadal mam dużo fat w twarzy![]()
No wiem stary nadal w chuj low testosteronw mam i wydaje mi sie ze pierw mi najbardziej nos urosl i aktualnie najbardziej twarz mi sie do niego bedzie bardziej przystosowywała a nos po prostu na razie przestanie rosnac a co do puberty to stary moge sie miesiac n golić i bede mial n widocznego wasa ale sa male czarne włoski ale to normalnie n mam żadnego body hair tylko jaja i pachy ale widze ze nowe wlosy mi wypierdala pod pachami itd z wzrostem to juz inna sprawa bo nie mam żadnych dużych skoków wzrostu ale rosne i widze różnice więc mam napewno otwarte growth platedbo jeszcze nie przeszedles finalnego okresu dojrzewania, masz prepuberty face fat
W dodatku jakos 3 tygodnie temu dopiero 15 turnalem więc czas napewno jeszcze mambbo jeszcze nie przeszedles finalnego okresu dojrzewania, masz prepuberty face fat
W dodatku jakos 3 tygodnie temu dopiero 15 turnalem więc czas napewno jeszcze mamb
No pewnie po puberty mtn - hmtn bede ale who knows cnno to napewno cos sie jeszcze zmieni tylko pamietaj ze twoja calosciowa baza i harmonia nie jest wybitna, a z tym ze masz malo tescia to dobrze bo test hamuje hormon wzrostu
Wiesz zawsze jest możliwość na htn ale nie wiadomo jak mi twarz sie zmieni , spróbuję tez wejsc na silownie i zobaczymy ale ogolnie jestem osobą co w chuj ciężko mi przytyć i mogę leżeć cały dzien na dupie i bede chudł cn ale i tak w chuj duzo sie ruszamNo pewnie po puberty mtn - hmtn bede ale who knows cn
no tak to jest w okresie dojrzewania, pojebany metabolizmWiesz zawsze jest możliwość na htn ale nie wiadomo jak mi twarz sie zmieni , spróbuję tez wejsc na silownie i zobaczymy ale ogolnie jestem osobą co w chuj ciężko mi przytyć i mogę leżeć cały dzien na dupie i bede chudł cn ale i tak w chuj duzo sie ruszam
No stary ja musiałbym około 5/6k kalorii na dzien wpierdalac żebym jakkolwiek przytył a aktualnie ważę 57 a mam 180 wiec za mało ważęno tak to jest w okresie dojrzewania, pojebany metabolizm
o kurde no to ja mam 175okolo i 62kgNo stary ja musiałbym około 5/6k kalorii na dzien wpierdalac żebym jakkolwiek przytył a aktualnie ważę 57 a mam 180 wiec za mało ważę
No to mowie właśnieo kurde no to ja mam 175okolo i 62kg
Bo ile yo ty masz stary?o kurde no to ja mam 175okolo i 62kg
You look like what I imagine a palace boy who got buggered by Caligula night have looked like.
lolYou look like what I imagine a palace boy who got buggered by Caligula night have looked like.
You know, quit being such a pissy little bitch looking thing.
Gonial angle i thinkWhat makes it uncanny tho?
jeszcze 14 za 2mies 15Bo ile yo ty masz stary?
Damnnjeszcze 14 za 2mies 15
It could be also angle but imma not sure thoGonial angle i think
Maks mnie mogguje to helljeszcze 14 za 2mies 15
nie no az tak to nie, jak chcesz mozesz mnie na dc dodacMaks mnie mogguje to hell![]()
Daj @nie no az tak to nie, jak chcesz mozesz mnie na dc dodac
bobiii7Daj @
Acceptbobiii7