jsbera
Bookmarked
Eğer lipossan Mbappe triplere gel amk eğer senualsen haklısıngrey ordusu amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eğer lipossan Mbappe triplere gel amk eğer senualsen haklısıngrey ordusu amk
internette gordugum analize gore puan verme isi var ama genel olarak sallama gibi geldi bana daoffical bi rating guide varmı herkes götünden sıkıyor gibi geldi
tesekkür ederimRate yapamam ama iyi görünüyon kardes appeal var
ne kadar cekicisin o muinternette gordugum analize gore puan verme isi var ama genel olarak sallama gibi geldi bana da
senualse de haklı değilEğer lipossan Mbappe triplere gel amk eğer senualsen haklısın
Objektif olarak kendi chart'imda hatasiz yerlestiren bi ben varim amg geri kalanlarin kendi fikrinden haberi yokoffical bi rating guide varmı herkes götünden sıkıyor gibi geldi
onlar kim tanımıyorum ben j7primeEğer lipossan Mbappe triplere gel amk eğer senualsen haklısın
Knk failolarım neler ratelermisinObjektif olarak kendi chart'imda hatasiz yerlestiren bi ben varim amg geri kalanlarin kendi fikrinden haberi yok
Bakma buradaki post sayilarina ya da JD'ye. 50k postu olan adam bir sik bile bilmeyebiliyor
bence psikolojik soruniflah olmaz bu forum amg
mbappe triplere gelEğer lipossan Mbappe triplere gel amk eğer senualsen haklısın
HAGSHAGSHAGSHAGSHAGSJAGSJABSHABS
Senin zaten 50k postun var amkObjektif olarak kendi chart'imda hatasiz yerlestiren bi ben varim amg geri kalanlarin kendi fikrinden haberi yok
Bakma buradaki post sayilarina ya da JD'ye. 50k postu olan adam bir sik bile bilmeyebiliyor
Yoo bak 465 yaziyo 50k nerden ciktiSenin zaten 50k postun var amk
16 yasındayım boy 180-81. Müsait olan rate yapabilir mi ? Bugun bir kac kere daha rate istedim ve iki kisi mtn civarında dedi.
hltn with hmtn to lhtn potential
16 yasındayım boy 180-81. Müsait olan rate yapabilir mi ? Bugun bir kac kere daha rate istedim ve iki kisi mtn civarında dedi.
ne kadar
18den sonra zorunlu olarak burun icin estetik olucam ama chadlite icin biraz fazla cirkin kaliyorum sanirimrhino artı liplift seni chadlite yapardı
tesekkur ederim sidedan en belirgin flawlari sayabilir misin yada duzeltebileceklerimi?side bok gibi front iyi bence hmtn derdim
ltn diyenler soğan ekmek yemekten beynine protein gitmediği için düzgün rate atamıyo en düşük mid mtn front
Sen resistanceyle dmden konuşmadın mıtesekkur ederim sidedan en belirgin flawlari sayabilir misin yada duzeltebileceklerimi?
konustum ama fikrini ogrenmek istiyorumSen resistanceyle dmden konuşmadın mı
bağırdım amk DJLAFJSLAFAWDUOAWDOU OP htnhltn gibi
o ne oluyorAvimi attın sandım bildirime tıkladıgımda
tesekkür ederim. kanka yanlıs anlamazsan o kadar hltn lmtnlerin arasından nasıl htn oldugumu acıklayabilir misin sadece ogrenmek istiyorumbağırdım amk DJLAFJSLAFAWDUOAWDOU OP htn
yeni gordum kanka teşekkürler yineadama niye ltn mtn diyosunuz kör müsünüz mk sırf burnu yüzünden mi bunu diyorsunuz anlamadım adam düz htn, burnu mükemmel olsa htn+ mk
gözün chadlite+tesekkür ederim. kanka yanlıs anlamazsan o kadar hltn lmtnlerin arasından nasıl htn oldugumu acıklayabilir misin sadece ogrenmek istiyorum
herhangi bir eye area kanka nasıl cl+ oluyor lmtn şuanda ama potansiyeli var agresif algılama ama rate konusunda normie scalede rateliyosun gibigözün chadlite+
bi tek burun hafif kötü ama kimse fark edip takmaz pek(bu da tek hatan nerdeyse başka bir sorun yok o yüzden htnsin rahat)
herhangi bi eye areada degil bence iyi eye area ama cl plus degil tabikiherhangi bir eye area kanka nasıl cl+ oluyor lmtn şuanda ama potansiyeli var agresif algılama ama rate konusunda normie scalede rateliyosun gibi
herhangi bir eye area kanka nasıl cl+ oluyor lmtn şuanda ama potansiyeli var agresif algılama ama rate konusunda normie scalede rateliyosun gibi
kanka benzemiyor ya valla ama cocukta htn potansiyeli varView attachment 4784806
"herhangi bir eye area"
cocuk suan m h mtn zatenkanka benzemiyor ya valla ama cocukta htn potansiyeli var
Evet herhangi bir eye area knkView attachment 4784806
"herhangi bir eye area"
yooooooooooktekrar baktım da turanidlerde sıklıkla görülür gibi göz, ama en az htn bence eye area
bi tane mantikli postun yok aqadama niye ltn mtn diyosunuz kör müsünüz mk sırf burnu yüzünden mi bunu diyorsunuz anlamadım adam düz htn, burnu mükemmel olsa htn+ mk
In mumbaigözün chadlite+
tesekkür ederim onuda degisicem yakın bir zamandaltn mtn bilmemde kral yakisiklisin bence ama bi tik burun buyuk gibi o kadar onemli degilde bide sac stilini begenmedim
baba potansiyel var diyonuz da ben ne yapsam bu potansiyeli gerceklestirmis olucam anlamıyorum biraz yardımcı olabilirseniz sevinirimkanka benzemiyor ya valla ama cocukta htn potansiyeli var
Birkaç eksiklik tamamlanırsa hmtn veya lhtn16 yasındayım boy 180-81. Müsait olan rate yapabilir mi ? Bugun bir kac kere daha rate istedim ve iki kisi mtn civarında dedi.
Hayir hayır mal olma saçına karışma çirkin olursuntesekkür ederim onuda degisicem yakın bir zamanda
Lmtn16 yasındayım boy 180-81. Müsait olan rate yapabilir mi ? Bugun bir kac kere daha rate istedim ve iki kisi mtn civarında dedi.
dümdüz bokumsu türk sideı flaw saymaya gerek yoktesekkur ederim sidedan en belirgin flawlari sayabilir misin yada duzeltebileceklerimi?
Profildeki sen misin çok yakışıklısınSen kimsin avq beni nerden taniyon
Hmtn. Anyone that said ltn is completely retarded16 yasındayım boy 180-81. Müsait olan rate yapabilir mi ? Bugun bir kac kere daha rate istedim ve iki kisi mtn civarında dedi.