rate

• JFL
  • Hmm...
Reactions: susisesi, yigittsaint, Serialsuicide and 9 others
offical bi rating guide varmı herkes götünden sıkıyor gibi geldi

• +1
  • JFL
Reactions: susisesi, NoxInfernum, Thrill and 1 other person
Rate yapamam ama iyi görünüyon kardes appeal var

• +1
Reactions: Resistance. and Thrill
internette gordugum analize gore puan verme isi var ama genel olarak sallama gibi geldi bana da

• +1
Reactions: jsbera and Thrill
  • +1
Reactions: NoxInfernum and Thrill
Objektif olarak kendi chart'imda hatasiz yerlestiren bi ben varim amg geri kalanlarin kendi fikrinden haberi yok

Bakma buradaki post sayilarina ya da JD'ye. 50k postu olan adam bir sik bile bilmeyebiliyor

• +1
Reactions: growthplatessss111, Serialsuicide and Thrill
  • JFL
Reactions: Türk, Thrill, jsbera and 1 other person
Objektif olarak kendi chart'imda hatasiz yerlestiren bi ben varim amg geri kalanlarin kendi fikrinden haberi yok

Bakma buradaki post sayilarina ya da JD'ye. 50k postu olan adam bir sik bile bilmeyebiliyor
Knk failolarım neler ratelermisin

• +1
Reactions: Thrill and NoxInfernum
önden bakınca iyisin ama yan profil kötü bence

• +1
Reactions: Thrill
side bok gibi front iyi bence hmtn derdim
ltn diyenler soğan ekmek yemekten beynine protein gitmediği için düzgün rate atamıyo en düşük mid mtn front

• +1
Reactions: Thrill and shillbeminebtmn
iflah olmaz bu forum amg
bence psikolojik sorun
mesela kendi ratesi mid mtnyse sallıyorum burdaki hmtn adama hltn diyor ki kendini psikolojik olark daha iyi hissetsin

• +1
  • JFL
Reactions: shillbeminebtmn, Fridx, maarda and 3 others
rhino artı liplift seni chadlite yapardı

• +1
Eğer lipossan Mbappe triplere gel amk eğer senualsen haklısın
mbappe triplere gel :lul:
IMG 9167
IMG 9168

• JFL
Reactions: Resistance., Fridx, Thrill and 3 others
htn

• +1
Reactions: shillbeminebtmn

Senin zaten 50k postun var amk

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, Thrill, NoxInfernum and 2 others
16 yasındayım boy 180-81. Müsait olan rate yapabilir mi ? Bugun bir kac kere daha rate istedim ve iki kisi mtn civarında dedi.
hltn with hmtn to lhtn potential
16 yasındayım boy 180-81. Müsait olan rate yapabilir mi ? Bugun bir kac kere daha rate istedim ve iki kisi mtn civarında dedi.
IMG 9233

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Serialsuicide
side bok gibi front iyi bence hmtn derdim
ltn diyenler soğan ekmek yemekten beynine protein gitmediği için düzgün rate atamıyo en düşük mid mtn front
tesekkur ederim sidedan en belirgin flawlari sayabilir misin yada duzeltebileceklerimi?

• +1
Mogs me

• +1
Reactions: NoxInfernum, Gordon Freeman and Thrill
adama niye ltn mtn diyosunuz kör müsünüz mk sırf burnu yüzünden mi bunu diyorsunuz anlamadım adam düz htn, burnu mükemmel olsa htn+ mk

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and Serialsuicide
bağırdım amk DJLAFJSLAFAWDUOAWDOU OP htn
tesekkür ederim. kanka yanlıs anlamazsan o kadar hltn lmtnlerin arasından nasıl htn oldugumu acıklayabilir misin sadece ogrenmek istiyorum

• +1
adama niye ltn mtn diyosunuz kör müsünüz mk sırf burnu yüzünden mi bunu diyorsunuz anlamadım adam düz htn, burnu mükemmel olsa htn+ mk
yeni gordum kanka teşekkürler yine

• +1
tesekkür ederim. kanka yanlıs anlamazsan o kadar hltn lmtnlerin arasından nasıl htn oldugumu acıklayabilir misin sadece ogrenmek istiyorum
gözün chadlite+
bi tek burun hafif kötü ama kimse fark edip takmaz pek(bu da tek hatan nerdeyse başka bir sorun yok o yüzden htnsin rahat)

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1
ben anlamıyorum reelde övülmedin mi kızlar seni övmedi mi aq ordan bilmen lazım zaten

• +1
gözün chadlite+
bi tek burun hafif kötü ama kimse fark edip takmaz pek(bu da tek hatan nerdeyse başka bir sorun yok o yüzden htnsin rahat)
herhangi bir eye area kanka nasıl cl+ oluyor lmtn şuanda ama potansiyeli var agresif algılama ama rate konusunda normie scalede rateliyosun gibi

• +1
Reactions: Thrill and Fridx
ltn mtn bilmemde kral yakisiklisin bence ama bi tik burun buyuk gibi o kadar onemli degilde bide sac stilini begenmedim

• +1
herhangi bir eye area kanka nasıl cl+ oluyor lmtn şuanda ama potansiyeli var agresif algılama ama rate konusunda normie scalede rateliyosun gibi
herhangi bi eye areada degil bence iyi eye area ama cl plus degil tabiki

• +1
Reactions: Thrill and shillbeminebtmn
1773868270123

"herhangi bir eye area"

• +1
tekrar baktım da turanidlerde sıklıkla görülür gibi göz, ama en az htn bence eye area

• +1
normieler bu adamı htn gibi treatlıyorsa htndir bitti gitti btw ben buna inanıyorum

• +1
Evet herhangi bir eye area knk
tekrar baktım da turanidlerde sıklıkla görülür gibi göz, ama en az htn bence eye area
yooooooooook
bi tane mantikli postun yok aq
gözün chadlite+
In mumbai

• +1
Reactions: Thrill, Fridx and Gordon Freeman
ltn mtn bilmemde kral yakisiklisin bence ama bi tik burun buyuk gibi o kadar onemli degilde bide sac stilini begenmedim
tesekkür ederim onuda degisicem yakın bir zamanda

• +1
kanka benzemiyor ya valla ama cocukta htn potansiyeli var
baba potansiyel var diyonuz da ben ne yapsam bu potansiyeli gerceklestirmis olucam anlamıyorum biraz yardımcı olabilirseniz sevinirim

• +1
Birkaç eksiklik tamamlanırsa hmtn veya lhtn

• +1
Real world mtn .org Ltn probably

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill and maarda
tesekkur ederim sidedan en belirgin flawlari sayabilir misin yada duzeltebileceklerimi?
dümdüz bokumsu türk sideı flaw saymaya gerek yok
chin iyi eye area iyi kurtarıyo yeterince

• +1
Hmtn. Anyone that said ltn is completely retarded

• +1
Reactions: ochinchin, Thrill, maarda and 1 other person