atess
6'3
beyler yeni pfp koydum bakar mısnız basta guzel geldide baktıkca flawlar carpıyo gozume kalsın mı kaldırym mı bide flawlari soylesenize yuzum net burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ztn oyle kullanmıorm merak etme adam ıslattı geri taradı o sıra cektimTıraş hiç olmamış kanka
ates_dmrl ignerde
kaldır bence diğeri daha iyibeyler yeni pfp koydum bakar mısnız basta guzel geldide baktıkca flawlar carpıyo gozume kalsın mı kaldırym mı bide flawlari soylesenize yuzum net burda
Alnın recessedbide flawlari soylesenize yuzum net burda
alın oyle olunca iyi bisey degil mi olm ben oyle biliyodum maskulenAlnın recessed
Ramus kısa olduğu için gonial angle bozuluyor bi tık
Dudakların çok çıkık
Philtrum fazla kısa ve çene hattın belirgin değil büyük ihtimal bf yüzünden
Browridgeden bahsetmiyorum direkt alnın recessedalın oyle olunca iyi bisey degil mi olm ben oyle biliyodum maskulen
knk harbi istmeeden yapiyom aq herkes dalga geciyoBrowridgeden bahsetmiyorum direkt alnın recessed
İstiyosan morphunu yapıp buraya atarım
Bide dudagı niye kasıyon kızlar yapıyo onu olm
.knk harbi istmeeden yapiyom aq herkes dalga geciyo
ugrascak bisey arıyosan yap knk merak ettim
sil knka ıygrewqy8fpğıopijoı DMDEN ATSAYDIN KESKE AMK huqewgfuqpwduo
kanka bu nası pp dırekt normal bı front yada sıde koysanabeyler yeni pfp koydum bakar mısnız basta guzel geldide baktıkca flawlar carpıyo gozume kalsın mı kaldırym mı bide flawlari soylesenize yuzum net burda
eskısı daha ıyıdınetkanka bu nası pp dırekt normal bı front yada sıde koysana
OPQEWDFPHUQ tras ortasında ammkBari berber önlüğünü çıkarsaydin mk
farklı trasla fotom olsun diyeeskısı daha ıyıdınet
napayim olm kameraya duz bakıp cekiyim mi poz veriyom istekanka bu nası pp dırekt normal bı front yada sıde koysana
hee 3 foto varmis pc den bakmistim okey iyide farkli traşla olani normal aynadan hullo gibi side cek daha iyi gözkür bencefarklı trasla fotom olsun diye
napayim olm kameraya duz bakıp cekiyim mi poz veriyom iste
oyle cirklnlesiyom knk baya 3/4um iyi bnmhee 3 foto varmis pc den bakmistim okey iyide farkli traşla olani normal aynadan hullo gibi side cek daha iyi gözkür bence