recessedinfrasss
tuna🗣️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Infras of doom and despair

rate fotoğrafı nasıl çekilir:
Anladımrate fotoğrafı nasıl çekilir:
arka kamera 3x ve kameradan 2metre uzaklaşıp fotoğraf çek!
böyle fotoğraf çekersen hiçbir sikim düzgün anlaşılmaz.yani anlaşılırda benim dediğim gibi çek
bide amınakoyayım bu ışıklandırma ne düzgün çek brutal rate atarız ama hltn gibisin.yan profilin iyi gibi bu aradaAnladım
herkesde bu aralar 190 2 metre oluyo nasıl oluyolarsa ama dışarda öyle adam göremiyorum
buraya hep uzunlar geliyor amk acaba kısalar karı kızı götürüyorda uzunlar mı incel oluyor anlamadım kiherkesde bu aralar 190 2 metre oluyo nasıl oluyolarsa ama dışarda öyle adam göremiyorum
hassiktirburaya hep uzunlar geliyor amk acaba kısalar karı kızı götürüyorda uzunlar mı incel oluyor anlamadım ki

kısalar org yerine .is de takılıyolardırburaya hep uzunlar geliyor amk acaba kısalar karı kızı götürüyorda uzunlar mı incel oluyor anlamadım ki
.is te türk yok denecek kadar az 2 sayfa mesaj var türk kısmında yarısı zaten yabancıların gelip saçma sapan şeyler yazmasıkısalar org yerine .is de takılıyolardır
Sende hayvan gibi hispanic meksikalı tipi var bi genlerine baktır orta yüz uzunluğu gözler skin falan
Ya ben sizin atcağınız ratei götten sikim bu adam nasıl hltn amk side görmüyon mu taşşak mj geçiyonuz infralar kötüde skleral show yok ki amk parça parça değerlendirmeyi bırakın bi infra mı önemli göz yapısı mı amk infralara laf atacak derecedeysen htnnin kuyruğunda olması gerek bu adamın sadece bloated olması skoru ağır düşürüyo düzeltse bi de göz altını halletse trde htnin yoluna düşerkankam rate falan tam verememde bloatedsın şuan pek iyi durmuyorsun şu bloatedlığı çöz
ama harbi infralar bayağı fena gibi bloatedlığı çözünce belki daha az sırıtabilir
İnfralar da önemli aslında kendimle çeliştim bir tık kanıtı şöyle göstereyimYa ben sizin atcağınız ratei götten sikim bu adam nasıl hltn amk side görmüyon mu taşşak mj geçiyonuz infralar kötüde skleral show yok ki amk parça parça değerlendirmeyi bırakın bi infra mı önemli göz yapısı mı amk infralara laf atacak derecedeysen htnnin kuyruğunda olması gerek bu adamın sadece bloated olması skoru ağır düşürüyo düzeltse bi de göz altını halletse trde htnin yoluna düşer
ne diyon aq rate mi belirtmişim ben yazıdada özellikle rate tam vermem demişim şaşıYa ben sizin atcağınız ratei götten sikim bu adam nasıl hltn amk side görmüyon mu taşşak mj geçiyonuz infralar kötüde skleral show yok ki amk parça parça değerlendirmeyi bırakın bi infra mı önemli göz yapısı mı amk infralara laf atacak derecedeysen htnnin kuyruğunda olması gerek bu adamın sadece bloated olması skoru ağır düşürüyo düzeltse bi de göz altını halletse trde htnin yoluna düşer
Biri demiş hltn diye pardonne diyon aq rate mi belirtmişim ben yazıdada özellikle rate tam vermem demişim şaşı
Side’dan trde htn yoluna düşer diyom amk kaç tane maxillası böyle projeksiyonlu adam gördün trdehtn olacağı kanısına nasıl vardın? normal herhangi bir bloated adam kemik gözükmüyor bişey gözükmüyor htn olur demen için rahat iyi bir özelliğini görmüş olman lazım ne tam olarak söyler misin?
vahşimsi bi kemikten bahsetmiyom adamın direkt bloat yüzü var kötü bi kemik yapısı varsada o bile görünmüyor dayı göz altı içinde uykusunu halletse çözülebilir göz altı kırışıklığı değil sonuçta torba varbak belki olur bilemem adam bloated belki yağın altında kemik vardır bilememde bunu nasıl bu kadar emin söylüyon?
bide adam göz altlarını nasıl çözecek reis söyler misin onuda?
biri demiş diyeceğine etiketlesene direkt beni amk delisiBiri demiş hltn diye pardon
Side’dan trde htn yoluna düşer diyom amk kaç tane maxillası böyle projeksiyonlu adam gördün trde
vahşimsi bi kemikten bahsetmiyom adamın direkt bloat yüzü var kötü bi kemik yapısı varsada o bile görünmüyor dayı göz altı içinde uykusunu halletse çözülebilir göz altı kırışıklığı değil sonuçta torba var
Deliyim lan benbiri demiş diyeceğine etiketlesene direkt beni amk delisi
olm adamda recessed infras var nasıl uykuyla çözülsün kemiksel sorun o ameliyatsız çözülmüyor o göz altıBiri demiş hltn diye pardon
Side’dan trde htn yoluna düşer diyom amk kaç tane maxillası böyle projeksiyonlu adam gördün trde
vahşimsi bi kemikten bahsetmiyom adamın direkt bloat yüzü var kötü bi kemik yapısı varsada o bile görünmüyor dayı göz altı içinde uykusunu halletse çözülebilir göz altı kırışıklığı değil sonuçta torba var
Göz altı çizgisi diyom kardoskiolm adamda recessed infras var nasıl uykuyla çözülsün kemiksel sorun o ameliyatsız çözülmüyor o göz altı
Bi dak bidk bidakka o çizgi infralardan mı kaynaylıydj AQ??olm adamda recessed infras var nasıl uykuyla çözülsün kemiksel sorun o ameliyatsız çözülmüyor o göz altı
onlada alakası var bloatedlada ondan yukarda dedim bloatedlık giderse belki daha az göze çarpar ama gitmez ameliyasızGöz altı çizgisi diyom kardoski
bence cogu hesapsız kanka bende öyle yapıyorum orgdan daha cok orda lurk atıyorum.is te türk yok denecek kadar az 2 sayfa mesaj var türk kısmında yarısı zaten yabancıların gelip saçma sapan şeyler yazması
kanka burdakiler 190da olsa oda olsa buda olsa günün sonunda hepimiz ilişki işlerinde kötüyüz o yönden bakbence cogu hesapsız kanka bende öyle yapıyorum orgdan daha cok orda lurk atıyorum
en azından ordakiler benim gibi vahim durumda amk burdaki gibi 190 boyu vs olan çok yok orda
şu üstte attıgım karınca kadar beynin yok 0 sın eye area law amına kodugumun essegi i bu adama suanki haliyle htn diyorsan git assagi at kendini bloated + yağ var üzerine bide infraları recessed oldugundan bloated la beraber asırı kotu duruyor @EK0 açıklamış zatenYa ben sizin atcağınız ratei götten sikim bu adam nasıl hltn amk side görmüyon mu taşşak mj geçiyonuz infralar kötüde skleral show yok ki amk parça parça değerlendirmeyi bırakın bi infra mı önemli göz yapısı mı amk infralara laf atacak derecedeysen htnnin kuyruğunda olması gerek bu adamın sadece bloated olması skoru ağır düşürüyo düzeltse bi de göz altını halletse trde htnin yoluna düşer
Beynindeki molekül kırıntılarına boşalayım ben adama ne zaman htn dedim bloatı göz altı çözse htn yolunda diyorsak bariz hmtn potansiyeli vardur işte aq niye bu kadar çarpıtıyosun trde çok rahat var özellikle tr diye belirtiyorum edirneden hakkariye ortalama neresi oluyor orta anadolu anatolid phenodan iyi görünüyor bu adamşu üstte attıgım karınca kadar beynin yok 0 sın eye area law amına kodugumun essegi i bu adama suanki haliyle htn diyorsan git assagi at kendini bloated + yağ var üzerine bide infraları recessed oldugundan bloated la beraber asırı kotu duruyor @EK0 açıklamış zaten
olum su degisimde bana dönem dönem oluyor nasıl uyuduguna bağlı muhtemelen kadın marpeden sonra daha iyi nefes aldığı için daha iyi bir uyku çekti vesaire. marpe zaten infralara aşırı bi etkisi olmazİnfralar da önemli aslında kendimle çeliştim bir tık kanıtı şöyle göstereyim
Marpe çok wild bişey amk bu uncye nasıl etki etti anlayamıyorum
Bende amk herkes 190 .guya turkiyenin boy ortalsmasi 170herkesde bu aralar 190 2 metre oluyo nasıl oluyolarsa ama dışarda öyle adam göremiyorum
marpe infraları daha kötü yapmıyor muydu ben öyle biliyorumİnfralar da önemli aslında kendimle çeliştim bir tık kanıtı şöyle göstereyim
Marpe çok wild bişey amk bu uncye nasıl etki etti anlayamıyorum
Yanlış biliyonmarpe infraları daha kötü yapmıyor muydu ben öyle biliyorum
is this an attempt at recreating Edp445 cupcake incident selfies
infralara direk ya etki etmiyo ya daha kötü yapıyo eyebaglerin daha iyi olmasının nedeni farklı@mtn_dude_193 demişti sanki
Aga yanlış biliyon againfralara direk ya etki etmiyo ya daha kötü yapıyo eyebaglerin daha iyi olmasının nedeni farklı
gösterdiğin kadının infraları falan değişmedi sadece eyebagleri gittiAga yanlış biliyon aga