Rate

recessedinfrasss

recessedinfrasss

tuna🗣️
Rate
1000025346
1000025347
1000025349
15 yaş 190 boy

Attachments

• 1000025348.jpg
    1000025348.jpg
    2.7 MB · Views: 0
rate fotoğrafı nasıl çekilir:
arka kamera 3x ve kameradan 2metre uzaklaşıp fotoğraf çek!
böyle fotoğraf çekersen hiçbir sikim düzgün anlaşılmaz.yani anlaşılırda benim dediğim gibi çek
Anladım

• +1
Reactions: evexoria
chin ve infralar kötü + bloat var ve misc iyi değil

• +1
Reactions: erlang, EK0 and recessedinfrasss
kankam rate falan tam verememde bloatedsın şuan pek iyi durmuyorsun şu bloatedlığı çöz

ama harbi infralar bayağı fena gibi bloatedlığı çözünce belki daha az sırıtabilir

• +1
Reactions: recessedinfrasss
herkesde bu aralar 190 2 metre oluyo nasıl oluyolarsa ama dışarda öyle adam göremiyorum
buraya hep uzunlar geliyor amk acaba kısalar karı kızı götürüyorda uzunlar mı incel oluyor anlamadım ki

• JFL
  • +1
Reactions: veneficus, mtn_dude_193, kumaddikt and 3 others
buraya hep uzunlar geliyor amk acaba kısalar karı kızı götürüyorda uzunlar mı incel oluyor anlamadım ki
hassiktir😢
neden incel olduğum belli oldu çok yakışıklı harika uzun boylu olduğum için kesin kzılar benle konuşmak istemiyor:lul:(şaka tabiki)

• JFL
Reactions: recessedinfrasss and EK0
kısalar org yerine .is de takılıyolardır

• +1
  • Hmm...
Reactions: pardonriki, kumaddikt and EK0
kısalar org yerine .is de takılıyolardır
.is te türk yok denecek kadar az 2 sayfa mesaj var türk kısmında yarısı zaten yabancıların gelip saçma sapan şeyler yazması

• +1
Reactions: kumaddikt
kankam rate falan tam verememde bloatedsın şuan pek iyi durmuyorsun şu bloatedlığı çöz

ama harbi infralar bayağı fena gibi bloatedlığı çözünce belki daha az sırıtabilir
Ya ben sizin atcağınız ratei götten sikim bu adam nasıl hltn amk side görmüyon mu taşşak mj geçiyonuz infralar kötüde skleral show yok ki amk parça parça değerlendirmeyi bırakın bi infra mı önemli göz yapısı mı amk infralara laf atacak derecedeysen htnnin kuyruğunda olması gerek bu adamın sadece bloated olması skoru ağır düşürüyo düzeltse bi de göz altını halletse trde htnin yoluna düşer

• +1
  • Hmm...
Reactions: recessedinfrasss, evexoria and EK0
Ya ben sizin atcağınız ratei götten sikim bu adam nasıl hltn amk side görmüyon mu taşşak mj geçiyonuz infralar kötüde skleral show yok ki amk parça parça değerlendirmeyi bırakın bi infra mı önemli göz yapısı mı amk infralara laf atacak derecedeysen htnnin kuyruğunda olması gerek bu adamın sadece bloated olması skoru ağır düşürüyo düzeltse bi de göz altını halletse trde htnin yoluna düşer
İnfralar da önemli aslında kendimle çeliştim bir tık kanıtı şöyle göstereyim
Marpe çok wild bişey amk bu uncye nasıl etki etti anlayamıyorum

Attachments

• IMG_0249.jpeg
    IMG_0249.jpeg
    127 KB · Views: 0
  • IMG_0248.jpeg
    IMG_0248.jpeg
    181.9 KB · Views: 0
  • +1
ne diyon aq rate mi belirtmişim ben yazıdada özellikle rate tam vermem demişim şaşı

htn olacağı kanısına nasıl vardın? normal herhangi bir bloated adam kemik gözükmüyor bişey gözükmüyor htn olur demen için rahat iyi bir özelliğini görmüş olman lazım ne tam olarak söyler misin?

bak belki olur bilemem adam bloated belki yağın altında kemik vardır bilememde bunu nasıl bu kadar emin söylüyon?

bide adam göz altlarını nasıl çözecek reis söyler misin onuda?

• +1
ne diyon aq rate mi belirtmişim ben yazıdada özellikle rate tam vermem demişim şaşı
Biri demiş hltn diye pardon
htn olacağı kanısına nasıl vardın? normal herhangi bir bloated adam kemik gözükmüyor bişey gözükmüyor htn olur demen için rahat iyi bir özelliğini görmüş olman lazım ne tam olarak söyler misin?
Side’dan trde htn yoluna düşer diyom amk kaç tane maxillası böyle projeksiyonlu adam gördün trde
bak belki olur bilemem adam bloated belki yağın altında kemik vardır bilememde bunu nasıl bu kadar emin söylüyon?

bide adam göz altlarını nasıl çözecek reis söyler misin onuda?
vahşimsi bi kemikten bahsetmiyom adamın direkt bloat yüzü var kötü bi kemik yapısı varsada o bile görünmüyor dayı göz altı içinde uykusunu halletse çözülebilir göz altı kırışıklığı değil sonuçta torba var

• Hmm...
  • +1
Reactions: recessedinfrasss and EK0

Side’dan trde htn yoluna düşer diyom amk kaç tane maxillası böyle projeksiyonlu adam gördün trde

vahşimsi bi kemikten bahsetmiyom adamın direkt bloat yüzü var kötü bi kemik yapısı varsada o bile görünmüyor dayı göz altı içinde uykusunu halletse çözülebilir göz altı kırışıklığı değil sonuçta torba var
biri demiş diyeceğine etiketlesene direkt beni amk delisi

olm adamda recessed infras var nasıl uykuyla çözülsün kemiksel sorun o ameliyatsız çözülmüyor o göz altı

olm adamda recessed infras var nasıl uykuyla çözülsün kemiksel sorun o ameliyatsız çözülmüyor o göz altı
Göz altı çizgisi diyom kardoski

• +1
Reactions: EK0
Bi dak bidk bidakka o çizgi infralardan mı kaynaylıydj AQ??

• +1
Göz altı çizgisi diyom kardoski
onlada alakası var bloatedlada ondan yukarda dedim bloatedlık giderse belki daha az göze çarpar ama gitmez ameliyasız

• +1
Reactions: arseth6
.is te türk yok denecek kadar az 2 sayfa mesaj var türk kısmında yarısı zaten yabancıların gelip saçma sapan şeyler yazması
bence cogu hesapsız kanka bende öyle yapıyorum orgdan daha cok orda lurk atıyorum
en azından ordakiler benim gibi vahim durumda amk burdaki gibi 190 boyu vs olan çok yok orda

• +1
bence cogu hesapsız kanka bende öyle yapıyorum orgdan daha cok orda lurk atıyorum
en azından ordakiler benim gibi vahim durumda amk burdaki gibi 190 boyu vs olan çok yok orda
kanka burdakiler 190da olsa oda olsa buda olsa günün sonunda hepimiz ilişki işlerinde kötüyüz o yönden bak

• +1
Reactions: jsbera, recessedinfrasss and Digg
şu üstte attıgım karınca kadar beynin yok 0 sın eye area law amına kodugumun essegi i bu adama suanki haliyle htn diyorsan git assagi at kendini bloated + yağ var üzerine bide infraları recessed oldugundan bloated la beraber asırı kotu duruyor @EK0 açıklamış zaten

• +1
Reactions: recessedinfrasss, Demirs and EK0
daha yaşın genç kemiklenirsin gibime geldi de infralar düzelmez o net

• +1
Reactions: Demirs
şu üstte attıgım karınca kadar beynin yok 0 sın eye area law amına kodugumun essegi i bu adama suanki haliyle htn diyorsan git assagi at kendini bloated + yağ var üzerine bide infraları recessed oldugundan bloated la beraber asırı kotu duruyor @EK0 açıklamış zaten
Beynindeki molekül kırıntılarına boşalayım ben adama ne zaman htn dedim bloatı göz altı çözse htn yolunda diyorsak bariz hmtn potansiyeli vardur işte aq niye bu kadar çarpıtıyosun trde çok rahat var özellikle tr diye belirtiyorum edirneden hakkariye ortalama neresi oluyor orta anadolu anatolid phenodan iyi görünüyor bu adam

• +1
olum su degisimde bana dönem dönem oluyor nasıl uyuduguna bağlı muhtemelen kadın marpeden sonra daha iyi nefes aldığı için daha iyi bir uyku çekti vesaire. marpe zaten infralara aşırı bi etkisi olmaz

• +1
olum eyebagler düz reccesed infra demek değil dönemden döneme değişebiliyor

• +1
Reactions: Topkra and recessedinfrasss
herkesde bu aralar 190 2 metre oluyo nasıl oluyolarsa ama dışarda öyle adam göremiyorum
Bende amk herkes 190 .guya turkiyenin boy ortalsmasi 170 :lul:

Last edited:
  • JFL
Benim infralardan recessed tek eleman

• JFL
kanka burdakiler 190da olsa oda olsa buda olsa günün sonunda hepimiz ilişki işlerinde kötüyüz o yönden bak
yoo ben artık değilim

232f876b116ba4e8e2f4de9d41184fa0

• JFL
Reactions: szenn, recessedinfrasss and EK0
marpe infraları daha kötü yapmıyor muydu ben öyle biliyorum