memedo
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
rahat htn+ boy kaç yaratıkRatelesenize 16 yaş
1.82rahat htn+ boy kaç yaratık
neresi ogre amk bişey bulamayınca sallıyorsunuzogrepilled
qnq gozlerin kucuk kemiklerin buyuk = ogre neyse orgdan cik yakisikli adamsin1.82
neresi ogre amk bişey bulamayınca sallıyorsunuz![]()
boyda sorun yok tipte sorun yok böyle adamlar nasıl spawnlanıyo buraya1.82
tiktokboyda sorun yok tipte sorun yok böyle adamlar nasıl spawnlanıyo buraya
Zor dönemlerden geçtimboyda sorun yok tipte sorun yok böyle adamlar nasıl spawnlanıyo buraya
1.5 senedir discordun orgun da vardım da yeni açtım burda hesaptiktok
Ok mal oe yaziyorum rateini bu sansi cok kisiye tanimam1.82
qnq gozlerin kucuk kemiklerin buyuk = ogre neyse orgdan cik yakisikli adamsin
%17-18 yağ oranındayım ondandır belimOk mal oe yaziyorum rateini bu sansi cok kisiye tanimam
Guclu noktalar
Goz-renkli(striking) kas ve goz iyi tilt kaslar koyu fakat daha kalin olabilir ued olsada buyuk flaw degil
Yag orani
Zayif noktalar
Burun-buyuk ve garip sekil fakat suratin geri kalanida robust diye cok buyuk bir flaw yaratmiyo
Dudaklar-dolgun fakat sekil ideal degil ve ust alt ratio off
Philtrum-ration off
Elmacik-low set ama yag oranindan dolayi belirgin
Sac-yarrama benzemis
Kafatasi-gonianlar ilginc bir aciyla kapaniyor facial fifths off ve philtrumdan dolayi yuz cok uzun duruyor
Frame-16 yasta su ana kadar gordugum en kotu framelerden biri bel asiri kalin v taper zor olur
Ogre denme sebebi robustness
salla geçmişi şimdiye odaklan ascend before after gelir mi allah boya yarraga veriyo tipten ascendlenemiyoz bizZor dönemlerden geçtim
babuşko pmden atsam analiz yaparmısın böyle pliyis uwuOk mal oe yaziyorum rateini bu sansi cok kisiye tanimam
Yaparim daha baskasi atsa ugrasamam bu son olsun yazanin anasini sikerimbabuşko pmden atsam analiz yaparmısın böyle pliyis uwu
salla geçmişi şimdiye odaklan ascend before after gelir mi allah boya yarraga veriyo tipten ascendlenemiyoz biz
Kaşlarımı boyamayı düşünüyorum birde yağ oranımı düşürmekten başka bişey yoktur heraldeOk mal oe yaziyorum rateini bu sansi cok kisiye tanimam
Guclu noktalar
Goz-renkli(striking) kas ve goz iyi tilt kaslar koyu fakat daha kalin olabilir ued olsada buyuk flaw degil
Yag orani
Zayif noktalar
Burun-buyuk ve garip sekil fakat suratin geri kalanida robust diye cok buyuk bir flaw yaratmiyo
Philtrum-ration off
Sac-yarrama benzemis
Kafatasi-gonianlar ilginc bir aciyla kapaniyor facial fifths off ve philtrumdan dolayi yuz cok uzun duruyor
Frame-16 yasta su ana kadar gordugum en kotu framelerden biri bel asiri kalin v taper zor olur
Niye inanmadın mı16 yaşındasın![]()
evetNiye inanmadın mı
08liyim kanka yaşımı yalan söylemem kendime bişey kazandırmıyorevet
Ben atayim mi kankiYaparim daha baskasi atsa ugrasamam bu son olsun yazanin anasini sikerim
16 yaşında böyleysen daha fazla gelişmezsin bi açıdan iyi bi açıdan kötü. tipinde yaşıtın kızları çekmez o yüzden kızlara yaşını yalan söyleyebilirsin bu arada08liyim kanka yaşımı yalan söylemem kendime bişey kazandırmıyor
brutal mog%17-18 yağ oranındayım ondandır belim
Yag orani max 15 bu kadar underdeveloped birinde ne oblique ne abdominal ne de bicep vein cikar 17-18 civarinda%17-18 yağ oranındayım ondandır belim
Ne yapsam daha iyi olurOk mal oe yaziyorum rateini bu sansi cok kisiye tanimam
Guclu noktalar
Yag orani
Zayif noktalar
Philtrum-ration off
Sac-yarrama benzemis
pm at babuşBen atayim mi kanki
Yaşıtım kızları gayet çekiyor da kendimden 2-3 yaş büyüklerle takılıyorum genelde16 yaşında böyleysen daha fazla gelişmezsin bi açıdan iyi bi açıdan kötü. tipinde yaşıtın kızları çekmez o yüzden kızlara yaşını yalan söyleyebilirsin bu arada
Ot icebilirsin meselaNe yapsam daha iyi olur
DenerimOt icebilirsin mesela
İroni yaptımDenerim
Haklısın kral
Cok komik aqİroni yaptımmk
Bu maarda orospusunu dinleme kiz eli degmemis bir truecelKıskanma aq![]()
Knk ciddili söylesene yaza kadar ne değiştirebilirimBu maarda orospusunu dinleme kiz eli degmemis bir truecel
Pek yapabilecegin bisey yok softMaxx olarak fakat her gun saatlerce falim ya da mastic cignersen masseterlari gelistirip inward gonianlarini genisletebilirsin. Yuzunun uzun gozukmesini engeller genisletipKnk ciddili söylesene yaza kadar ne değiştirebilirim
Yok imaj olarak sordum kız appealini arttırmak içinPek yapabilecegin bisey yok softMaxx olarak fakat her gun saatlerce falim ya da mastic cignersen masseterlari gelistirip inward gonianlarini genisletebilirsin. Yuzunun uzun gozukmesini engeller genisletip
helal babuş sorun kalmamış salla forumu spora devam
Falimlar tmjye sebep oluyormuşPek yapabilecegin bisey yok softMaxx olarak fakat her gun saatlerce falim ya da mastic cignersen masseterlari gelistirip inward gonianlarini genisletebilirsin. Yuzunun uzun gozukmesini engeller genisletip
Amciklarda oluyoFalimlar tmjye sebep oluyormuş
Boy kacYok imaj olarak sordum kız appealini arttırmak için
@roider122 kanka ne diyo bu adam yaFalimlar tmjye sebep oluyormuş