D
Deleted member 90300
Kekomaxxing
2 metreyim over mı?
Yalvaririm realden biri gormesin
![Image Image](https://i.looksmax.org/attachments/2024/08/4346709_image.jpg)
Yalvaririm realden biri gormesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ltn suratın var kral yalan söylemeyeyim ama boyun ile high mtn eğer zenginsende 7/10luk bir smv en az
Ltn miyimOlumlu özellikler
2 metre
Nw0
Olumsuz özellikler
Kürt fenotipi
Verilebilecek en iyi tavsiye
Kekomaxxxing
EvetLtn miyim
hayatımda hiç boyu 2m olan keko görmedim aqOlumlu özellikler
2 metre
Nw0
Olumsuz özellikler
Kürt fenotipi
Kekomaxxxing
İlginç bir doğa olayı.hayatımda hiç boyu 2m olan keko görmedim aq
harbi olm o neden öyleİlginç bir doğa olayı.
Kekolara uzunlukta gitmiyor.
Çelimsiz kısa keko>uzun keko
Pahlavi enjoyer sen misin lan
Sen bi aralar 2 metre olan direk chad oluyo diyodun yanlis miyimOlumlu özellikler
2 metre
Nw0
Olumsuz özellikler
Kürt fenotipi
Kekomaxxxing
Evet ama tip olarak mtn olmalısın.Sen bi aralar 2 metre olan direk chad oluyo diyodun yanlis miyim
Bence low mtn zygon ve çenen iyi görünüyor kaşların da iyi. Bana attigin fotoda daha kötüydün burda daha iyi duruyosun. Yandan çenen recesseddi onu hallet cene ucunu da genişlet. Burna rhino goze de kantoplasti çek halledersin dudağa da üst dudak kaldirma gidebilir
Bu abim bence low mtn en kötü high ltn rahat ascendler ascendleyip mid-high mtn sınıfına çıksa bile yeter 2 metreye aqEvet ama tip olarak mtn olmalısın.
Yoksa 10×0 gibi
Cene ucu genisletme threadi falan var miBence low mtn zygon ve çenen iyi görünüyor kaşların da iyi. Bana attigin fotoda daha kötüydün burda daha iyi duruyosun. Yandan çenen recesseddi onu hallet cene ucunu da genişlet. Burna rhino goze de kantoplasti çek halledersin dudağa da üst dudak kaldirma gidebilir
Genioyla genisleticenCene ucu genisletme threadi falan var mi
Kemikleri iyi gibiEczaneye git sustanon al vur götten
Alnı yok burnu var olmamış çenesi yamuk gözler yamukKemikleri iyi gibi
Realde cok fark edilmiyo laAlnı yok burnu var olmamış çenesi yamuk gözler yamuk
Tamam bas testosteron hem spor yaparsınRealde cok fark edilmiyo la
Sustanon bunları duzeltmiyor malesef ameliyatla düzelticek bunları mecburAlnı yok burnu var olmamış çenesi yamuk gözler yamuk
.2 metreyim
lol elon ne hocam l9 türü rira pfp yapmışsın
Euw challenger peakimlol elon ne hocam l9 türü rira pfp yapmışsın
oha amk kaç lp 1000-1100 varmıEuw challenger peakim
Yok early season 957lpydi maxımoha amk kaç lp 1000-1100 varmı
iyi yine kanka euwda bana göre plat olmakta zorYok early season 957lpydi maxım
En son kastığım hesap oyunu bıraktım şimdi yksmaxxlıyomoha amk kaç lp 1000-1100 varmı
Adam grandmasterda smurflüyor aqEn son kastığım hesap oyunu bıraktım şimdi yksmaxxlıyom
Agurini biliyon mu sen rank 1 junglerAdam grandmasterda smurflüyor aq
BiliyorumAgurini biliyon mu sen rank 1 jungler
Agurine karşı oynadığım maçBiliyorum
Brand Rengar matchupı kolay matchup full counter jg ama yinede korede bile rank 1 olmuş herifin karşısında böyle oynamak taşşak ister wp hocam bende işte tr platta sürüneyim amkAgurine karşı oynadığım maç
Boostlardımda seni oyunu bıraktım tr en son kastığım hesapta şu, son 3 gündür maçlari ben oynamadim. (2. Olan hesap)Brand Rengar matchupı kolay matchup full counter jg ama yinede korede bile rank 1 olmuş herifin karşısında böyle oynamak taşşak ister wp hocam bende işte tr platta sürüneyim amk
Frame iyiyse puanlamam kac? Ve ayrica frame dediginiz sey sadece omuz ve clavicle genisligi miFrame iyise bozmaz, ama kotuyse gecmis olsun
Ratingim nedir sence?2 metreyim demen yetti hatta arttı bile dost
boy takıntılı tırrek tr kızlarını rahat sikersin sen ortalama bir fizik ile
ve 175 chadlite birisiyle yan yana dursan onu karınca gibi yapacağın için özgüvenli olmalısın bence
o dediklerin ile benim gibi kisa kuru 170-75 htn-chadlite seviyelerin amina koyar benceLtn ama 2 metresin frame de iyiyse spor yap dövme ve düzgün bir tarz ile destekle fena sex appealın olur
kanka ltn falansin ama ardaninda dedigi gibi soyle gri nike esofman nike dunk kirmizi kapsonlu çekip yüzünü o kapsonla kapatsan bile mekanda sana ıslanacak kızlar illaki vardırRatingim nedir sence?
özellikle tr kızlarında bu boy ulta mega varkanka ltn falansin ama ardaninda dedigi gibi soyle gri nike esofman nike dunk kirmizi kapsonlu çekip yüzünü o kapsonla kapatsan bile mekanda sana ıslanacak kızlar illaki vardır
HAHAHQHQHQHQH kanka allah caprisn is yerinde anira anira kahkaha attim amkkİlginç bir doğa olayı.
Kekolara uzunlukta gitmiyor.
Çelimsiz kısa keko>uzun keko
Bel ve omuz çevreni mezura ile ölç söyleyim ben sana. Benim boy 1.98 hemen hemen aynıyız, omuz çevresi nerdeyse 150cm bel çevresi 82-83cm.Frame iyiyse puanlamam kac? Ve ayrica frame dediginiz sey sadece omuz ve clavicle genisligi mi
Siz ne gigantic ogre büyük chadullah heriflersiniz aq 198 boy neBel ve omuz çevreni mezura ile ölç söyleyim ben sana. Benim boy 1.98 hemen hemen aynıyız, omuz çevresi nerdeyse 150cm bel çevresi 82-83cm.
o eleman bide ben htn chadlite arasiyim diypr gerisini sen düsün aqqSiz ne gigantic ogre büyük chadullah heriflersiniz aq 198 boy ne