Rateleyip tavsiye verip fenotipimi söyler misiniz

Bel ve omuz çevreni mezura ile ölç söyleyim ben sana. Benim boy 1.98 hemen hemen aynıyız, omuz çevresi nerdeyse 150cm bel çevresi 82-83cm.
oha amk belini flexleyerek mi ölçüyorsun 150 cm omuza 82 bel ne

o eleman bide ben htn chadlite arasiyim diypr gerisini sen düsün aqq
LAVUK ÖYLE OLSAYDI TÜM KARILARI KALDIRIRDI AMK ÜLKEDE KARI KALMAZDI BİZE

Bel ve omuz çevreni mezura ile ölç söyleyim ben sana. Benim boy 1.98 hemen hemen aynıyız, omuz çevresi nerdeyse 150cm bel çevresi 82-83cm.
Omuz cevresi 130 bel cevresi 80 over mi?

• +1
Reactions: szolliontaraelis
çok mu asosyalsin hocam
asosyal de olsa aslinda slayleyebilmesi lazim 190+ prettyboy arkadas var sosyallik 0 cocukta yine de kiz arkadasi var kizlar istek atiyor surekli ne bileyim
198 boyla yalniz kalabilmek cok garip amk volceldir belki

146cm falan omuz. Beli tabi flexleyerek ölçüyom amkk

Kanka hiç öyle düşündüğün gibi olmuyo
Ya da tipin htn-cl arası değil öyle olsaydı modelligin de anasini sikerdin

87ydi en son.

Kanka tipimi dc den bilen biliyo. Model olmak icin fazla buyukmusum ayrica.

Hayir kanka da %100 success rate yok aq abartmayin.
Bana da dmden göster istiyosan.

Fazla büyükmüşüm derken yaş olarak mi boyut olarak mi

Bump @Atsiz kürde benziyor muyum bende türk olabilir miyim sar?

Yerim seni🥹
1725039003839
andırıyor da olabilir, tek bulabildiğim fotosubuydu

• +1
Reactions: Deleted member 90300
2 metre ltn = 180 htn-chadlite

Bump @AlainDelonFan

abi en büyük failoların dudak ve burun şeklin ama ameliyat olmadan düzeltemiyosun ne yazık ki, en kral softmax önerilerim:

-saçı kesinlikle uzat abi o saç uzunluğuyla -0.5 puan kaybedersin aq, saçı yani kız gibi görür müsün bilmiyorum da o zaman çok uzun yapmadan böyle omuz hizası falan yapabilirsin ama saçının bi özelliği olsun yani 3 numara ya da kısacık saç hiçbir halo vermez, ama saçı parlak rengi güzel kaliteli her türlü kısa saçtan daha iyi bi görüntü verir uzun yapman şart bile değil sadece en azından 5 aylık bi saçın falan olsun kıvırcık dalgalı bir şeyler yap.

-başka tavsiye gerçekten kalmadı, tabi ki giyim vb hariç oraları sen yap zaten reis, ama tercihen kilo verip ya da yağ oranını düşürüp daha define bi yüze sahip olabilirsin bence her türlü bi artı bu benim vücut kitle indeksim 23 olmasına rağmen yağ oranımı azaltmak istiyorum bunun uğruna 20 vücut kitle indeksine bile düşerim ama baya zor

abi en büyük failoların dudak ve burun şeklin ama ameliyat olmadan düzeltemiyosun ne yazık ki, en kral softmax önerilerim:

-saçı kesinlikle uzat abi o saç uzunluğuyla -0.5 puan kaybedersin aq, saçı yani kız gibi görür müsün bilmiyorum da o zaman çok uzun yapmadan böyle omuz hizası falan yapabilirsin ama saçının bi özelliği olsun yani 3 numara ya da kısacık saç hiçbir halo vermez, ama saçı parlak rengi güzel kaliteli her türlü kısa saçtan daha iyi bi görüntü verir uzun yapman şart bile değil sadece en azından 5 aylık bi saçın falan olsun kıvırcık dalgalı bir şeyler yap.

-başka tavsiye gerçekten kalmadı, tabi ki giyim vb hariç oraları sen yap zaten reis, ama tercihen kilo verip ya da yağ oranını düşürüp daha define bi yüze sahip olabilirsin bence her türlü bi artı bu benim vücut kitle indeksim 23 olmasına rağmen yağ oranımı azaltmak istiyorum bunun uğruna 20 vücut kitle indeksine bile düşerim ama baya zor
rating im ne ve tek duzeltebilecegim sey sac mi gercekten brutal

rating im ne ve tek duzeltebilecegim sey sac mi gercekten brutal
abi daha napıcan cildin temiz duruyo softmaxx olarak bi insan zaten neler yapabilir ki kaşını saçını düzeltir cilt bakımı yapar bu kadar.
senin kaş göz iyi zaten ortasında azcık kıl varsa onu falan al artık ne diyim, ratingin ltn abi anladığım kadarıyla bak ilk bakış söylüyorum ben de 4.5-4.75 falanım senin gibi gözüm iyi burnum seninkinden azcık daha simetrik ama yine büyük dudağım ise orta,

senin burun belli olacak şekilde yamuk ve dudak da öyle gayet, brutal ama yapcak bir şey yok zaten seni gerçekten sevecek bi sevgilin olursa bu konuları çok sikleme

sadece yüzden rating 4-5 arası herhangi bi nokta olabilir fakat işte niche şeyler yapabilirsin saç bu kadar kısa olmamalı abi bi özellik ekle kendine saçı dalgalı parlak bi tık da uzun falan yapıp

2 metre adam bile foruma düşmüş beyler over

abi daha napıcan cildin temiz duruyo softmaxx olarak bi insan zaten neler yapabilir ki kaşını saçını düzeltir cilt bakımı yapar bu kadar.
senin kaş göz iyi zaten ortasında azcık kıl varsa onu falan al artık ne diyim, ratingin ltn abi anladığım kadarıyla bak ilk bakış söylüyorum ben de 4.5-4.75 falanım senin gibi gözüm iyi burnum seninkinden azcık daha simetrik ama yine büyük dudağım ise orta,

senin burun belli olacak şekilde yamuk ve dudak da öyle gayet, brutal ama yapcak bir şey yok zaten seni gerçekten sevecek bi sevgilin olursa bu konuları çok sikleme

sadece yüzden rating 4-5 arası herhangi bi nokta olabilir fakat işte niche şeyler yapabilirsin saç bu kadar kısa olmamalı abi bi özellik ekle kendine saçı dalgalı parlak bi tık da uzun falan yapıp
Göz nasıl iyi aq

Kardeşim psl rating verirsem 3.5/8 derim, kızların gözünden 4/10. Çünkü düşük statü sahibi bir yüzün var.

Pozitif- mid/high bone mass
7/10 lower third
Boy
Lean
Kaş, kirpik

Negatif- saç çizgisi (over projected)
Dudak uneven
Death tier Eye area

Fenotip olarak kürt aile lokantasında garsonluk yapan gençler gibisin.

Softmaxx, healthmaxx, gymmaxx yaparsan baya bı ascendlersin

• +1
Reactions: Deleted member 90300
2 metre de ltn olmasaydim hayatim mukemmel olacakti
o doğru mtn bile olsan kurtulmuştun güzel bi saç rengi yapısı uzunluğuyla bi de stylemaxxla falan

Göz nasıl iyi aq
tek sıkıntısı negative tilt onun dışında kaşı gözüne yakın ki bu direkt olarak iyi bir şey demek değil bence ama upper eyelidi yok ve kaşı da düz aşağı doğru inik değil iyi eye area

tek sıkıntısı negative tilt onun dışında kaşı gözüne yakın ki bu direkt olarak iyi bir şey demek değil bence ama upper eyelidi yok ve kaşı da düz aşağı doğru inik değil iyi eye area
Brutal negatiflik ve asimetrk

ortadoğu fenotipi sanırım kafkas etkisi de var