BladerFlame
Silver
3 Tane kız arkadaşımı seçtim biri ltb biri mtb biride htb bu üçünede sizin seçtiğiniz chadleri ?/10 üzerinden puan vermelerini isticem ve kızlara ortalama erkek tipinin 4/10 sayıldığını (siz isterseniz 5/10 da ortalama sayabilirim) ve bu ortalama değerine göre sizin seçtiğiniz chadleri puanlamalarını isticem 5 tane chad seçin (atıcağım fotoğraflarıda siz seçebilirsiniz)
Kızalara fotoğrafı atmadan önce şunu belirticem çünkü bu kızlar bp looksmax falan bilmiyor sadece kendi gözlerine hitap edip etmediklerine göre ratelicekler:
4>ortalamanın altı
4-5 ortalama
6-ortalamanın biraz üstü
7-ortalamanın üstü
8 yakışıklı
9 çok yakışıklı
10 kusursuz düşünmeden veririm
En çok sorulmasını istediğiniz kim varsa ortak olarak 5 kişiyi seçin özellikle sormamı istediğiniz fotoğrafı varsa onuda koyabilirsiniz (hatta hazırda sormamı istediğiniz kişinin fotoğrafınıda koyarsanız daha iyi olur adamın kötü fotoğrafını atmışsın knk muhabbeti olmasını istemiyorum)
Max 5 kişi sorucam o yüzden ortak olarak Threadin altında en çok adı geçen 5 ismi seçicem
İsteyene kendi fotosunuda rateletiririm ama onun sonucunu sadece kişiye pm den söylerim burada paylaşmam
Kızalara fotoğrafı atmadan önce şunu belirticem çünkü bu kızlar bp looksmax falan bilmiyor sadece kendi gözlerine hitap edip etmediklerine göre ratelicekler:
4>ortalamanın altı
4-5 ortalama
6-ortalamanın biraz üstü
7-ortalamanın üstü
8 yakışıklı
9 çok yakışıklı
10 kusursuz düşünmeden veririm
En çok sorulmasını istediğiniz kim varsa ortak olarak 5 kişiyi seçin özellikle sormamı istediğiniz fotoğrafı varsa onuda koyabilirsiniz (hatta hazırda sormamı istediğiniz kişinin fotoğrafınıda koyarsanız daha iyi olur adamın kötü fotoğrafını atmışsın knk muhabbeti olmasını istemiyorum)
Max 5 kişi sorucam o yüzden ortak olarak Threadin altında en çok adı geçen 5 ismi seçicem
İsteyene kendi fotosunuda rateletiririm ama onun sonucunu sadece kişiye pm den söylerim burada paylaşmam
️Kızlar ne puan verdiyse birebir onu yazdım bu puanlamalar benim fikrim değildir