recession cope

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
recessed olmak farketmiyo
ağır recessed değilseniz
direkt yandan foto almadığım sürece yüzümdeki recessionu farkedemiyom
burnum da yamuk ama insanlar genelde kemeri fark etmiyor bile gerçek hayatta
maxillam flat mandible direkt recessed

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, maarda, Ameliyat Masası and 3 others
Buradaki adamlar hem otistik hem de parası olmayan tipler. 3mm recessed olduğu için bimax olduktan sonra chad olacağını zanneden hayalperest kişiler gördüm. Dangalağın birisi fotoğraf atmıştı gayet sıradan bir yan profili vardı işte ama bimax falan diyor ama 2 kuruş parası yok sen kim ameliyat olmak kim amk

• +1
  • JFL
Reactions: iwishiwastaller, Thrill, maarda and 4 others
Buradaki adamlar hem otistik hem de parası olmayan tipler. 3mm recessed olduğu için bimax olduktan sonra chad olacağını zanneden hayalperest kişiler gördüm. Dangalağın birisi fotoğraf atmıştı gayet sıradan bir yan profili vardı işte ama bimax falan diyor ama 2 kuruş parası yok sen kim ameliyat olmak kim amk
Yani yapmaya değer hardmaxxler geniodur rhinodur belki göz bölgesi için bir şeylerdir burda yok bilmem maksillam şu kadar geri milimetre geride / düz anlamıyorlar ki (tipleri yüzünden yalnızsalar bile, ki çoğunda sıkıntı değil) sebep bunlar değil.
ağır recessed olunmadığı sürece boş

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, stacyworshipper and 1 other person
Yani yapmaya değer hardmaxxler geniodur rhinodur belki göz bölgesi için bir şeylerdir burda yok bilmem maksillam şu kadar geri milimetre geride / düz anlamıyorlar ki (tipleri yüzünden yalnızsalar bile, ki çoğunda sıkıntı değil) sebep bunlar değil.
Hiçbir şey nerdeyse boş değil

Attachments

• IMG_5002.jpeg
    IMG_5002.jpeg
    15.7 KB · Views: 0
  • IMG_4434.png
    IMG_4434.png
    506.7 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Thrill, maarda, Ameliyat Masası and 1 other person
ağır recessed değilseniz
kanka farketmemesinin sebebi herkesle hemen hemen ayni miktarda resesyonun var

bendeki durum da boyle

maxillan 2mm daha projected diye dunyayi ayaklarinin altina sermeyecekler ama 1-2 tık daha iyi gözükeceğin aşikar

• +1
Reactions: Thrill, growthplatessss111, maarda and 1 other person
kanka bu adam ben miyim bi ara sadece side profil falan atmıştım

• +1
Reactions: Thrill and Orcairis
ağır recessed değilseniz
I thought this thread would be talking about economics. What the heck was I thinking?!!!

bu konuda çok hak veriyorum, son zamanlarda koreli süperstarların geçiridği estetiklere bakıyorum ve hepsi istisnasız genio + rhino kombosunu olmuş. Ağızda kapanış sorunu yoksa nefes almam da benim abarttığım kadar kötü değilse normalse djs olmaya gerek olmayabilir. doğru bir genio ve rhino ile htn olabilirim sanırım. Zamanında tavsiye alırken bir doktordan bana şöyle bir şey demişti, çift çene cerrahisinde beklediğin kadar büyük bir sonuç olmayabilir, genioplasty ve rhino yaptırıp yakın sonuçlar alabilirsin. Üstüne djs gibi bir ameliyat için Blackpilled doktoru bulmak hele ki trde bulup iyi bir ameliyat olmak, bilmiyorum gün geçtikçe daha uzak bir ihtimal gibi geliyor bana

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, growthplatessss111, maarda and 1 other person
ağır recessed değilseniz
Ya kafani siktigim sen cozmussun her seyi degil mi bi sen zekisin zaten UWRBNOMIGFP

Sence mesela bir kiz Ramus'una bakinca sey mi diyo "LAN AMINOGLU SIKTIR GIT SENIN KISA RAMUSUN VARMIS GOBLINNNN:ogre::ogre:"

Ama kisa ramus = failo -> kotu ccw rotation -> unideal jaw frontal angle -> kotu gonion yerlesmesi

Birisinin senin failolarini gun yuzune cikarmamasi o failolarinin cope oldugu anlamina gelmiyor:lul:

Burnun yukariya donuk feminen mukemmel burun olsaydi iltifat alirdin ama:forcedsmile:

Bu subforumun deluzyonellik kahkaha attiriyor aq

"Recessed olmak fark etmiyo" Bu forumda isin ne o zaman aq dis gorunus falan fark etmiyo blackpill yalan siktirin gidin

• +1
Reactions: anathema, BugraSA, maarda and 1 other person

ağır recessed değilseniz
Aynen aynen etmiyo recessed mandibulan olsun flat maxillan olsun yamuk burnun olsun kemerli olsun maardayada 3 cm uzar mıyım diye sor 3 cm uzayınca hayatının değişcegini san amına koyduğumun eşşeği

• JFL
Reactions: BugraSA, maarda, Orcairis and 2 others
ağır recessed değilseniz
Haklısın
Hafif recessed durumlarda yandan acı ve lens cok fark yaratıyor
Gercek hayatta cogunlukla belli olmuyor

• +1
Reactions: growthplatessss111
Aynen aynen etmiyo recessed mandibulan olsun flat maxillan olsun yamuk burnun olsun kemerli olsun maardayada 3 cm uzar mıyım diye sor 3 cm uzayınca hayatının değişcegini san amına koyduğumun eşşeği
boy her şey çünkü

siz hü ben recessedim diye ağlarken 185+ random ltn'nin pipisinde bile olmayacak

Ya kafani siktigim sen cozmussun her seyi degil mi bi sen zekisin zaten UWRBNOMIGFP

Sence mesela bir kiz Ramus'una bakinca sey mi diyo "LAN AMINOGLU SIKTIR GIT SENIN KISA RAMUSUN VARMIS GOBLINNNN:ogre::ogre:"

Ama kisa ramus = failo -> kotu ccw rotation -> unideal jaw frontal angle -> kotu gonion yerlesmesi

Birisinin senin failolarini gun yuzune cikarmamasi o failolarinin cope oldugu anlamina gelmiyor:lul:

Burnun yukariya donuk feminen mukemmel burun olsaydi iltifat alirdin ama:forcedsmile:

Bu subforumun deluzyonellik kahkaha attiriyor aq

"Recessed olmak fark etmiyo" Bu forumda isin ne o zaman aq dis gorunus falan fark etmiyo blackpill yalan siktirin gidin
gün yüzüne çıkmıyo demedim
aynada bakıyorum en büyük sorunum çenemin maksillamın recessed olması değil bu failolar da umrumda değil. ultra zengin bile olsam son yapacağım şey recessionumu çözmek olurdu (yapmazdım da muhtemelen)
hayvan gibi downgrown ya da işte maksilla bile geriye doğru kaçıksa (maksillası geriye eğimli olan insan baya nadir. çoğu kişininki flat. underbite tarzı mandible daha düzgün gelişmiş ama maksillası tolere edemeyen insanlar daha fazla ama onlar da nadir) tabii ki recession farkediyo
ama hafif recessionun harici GERÇEK ADEM değilsen diğer failolar daha önemli

bu arada bir kız bakınca sadece elin yüzün düzgün mü (ortalama yüz)? kapladığın yer (boy frame bi de kafan küçük olmasın) iyi mi? erkeğe benziyon mu?

Last edited:
  • +1
Reactions: NoxInfernum
1770650546076

frankfurt planede sanırım çok az chin/mandible harici recession yok ama maksilla da düz çoğu kişinin recessed diyeceği türden
bahsim böylelerine
1770650603215

böyleyseniz djs mi bimax mı artık her neyse olursunuz zaten

• +1
Reactions: NoxInfernum