ascendantwill
A
Harbiden bilmiyorum ne desem kötü hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sakin ol onlar sadece foid insan bile degilHarbiden bilmiyorum ne desem kötü hissediyorum
Sende ne ağlak çıktın amk 185 htn kürdosun maskülende gözüküyodun side fotonu görmüştüm bi foidden red yedin diye ağlama akHarbiden bilmiyorum ne desem kötü hissediyorum
en maskülen kürt böyle oluyor işteSende ne ağlak çıktın amk 185 htn kürdosun maskülende gözüküyodun side fotonu görmüştüm bi foidden red yedin diye ağlama ak
Cidden dedikleri gibi htnysen ve agliyosan amına koyayım ama anlayamazsın şimdi işte lovepilled olmuşsun agaHarbiden bilmiyorum ne desem kötü hissediyorum
sevdiği kızı foruma sokar dersine çalışır hayattaki tüm istatistikleri fullemeye bakar
Seviyordum be kanka ben zaten ileride her türlü cl olacam ne ameliyatı gerekliyse yapacam para kazanmak için tum planlarım hazır ama beni bu şekilde sevecek benimde sevdiğim biri olsun istiyordum ileride cl olunca yüzlerce kız bana yazsa ne yazarSende ne ağlak çıktın amk 185 htn kürdosun maskülende gözüküyodun side fotonu görmüştüm bi foidden red yedin diye ağlama ak
Seviyordum vallahaCidden dedikleri gibi htnysen ve agliyosan amına koyayım ama anlayamazsın şimdi işte lovepilled olmuşsun aga
Normal brom yapacak birşey yok red yediysen üstünde kalman hem vaktini harcar hemde gelecekteki sevgiline gittikçe daha da uzaklaşirsinSeviyordum vallaha
biz seni olduğun gibi seveceğiz kanka cl olsan da olmasan da. Red yemek zordur anlıyorum üzül kanka ama çok üzülme hızlı toparlan dikkat et kendineSeviyordum be kanka ben zaten ileride her türlü cl olacam ne ameliyatı gerekliyse yapacam para kazanmak için tum planlarım hazır ama beni bu şekilde sevecek benimde sevdiğim biri olsun istiyordum ileride cl olunca yüzlerce kız bana yazsa ne yazar
Yalan atiyorsam orospu evladıyım herseye larp deme aminakoyayimlarp larp larp sahuuuur
Haklısın aq dağılıntum planlarım hazır ama beni bu şekilde sevecek benimde sevdiğim biri olsun istiyordum ileride cl olunca yüzlerce kız bana yazsa ne yazar

kanka sende bi 185 htnyim diyon sonra larptı beyler aslında ltnyim diyon dün yine okulu mogluyom dedin amk bi karar ver nası bi larpsınYalan atiyorsam orospu evladıyım herseye larp deme aminakoyayim
Kızla pek muhabbetim yoktu öyle pat diye dedimkanka sende bi 185 htnyim diyon sonra larptı beyler aslında ltnyim diyon dün yine okulu mogluyom dedin amk bi karar ver nası bi larpsın
ropeHarbiden bilmiyorum ne desem kötü hissediyorum
Şu anki halin de senin bilinçli tercihin değil,kendin seçmediğin bir versiyonuna gereksiz anlam yüklüyorsun böyle yada cl olunca sevse nolur sevmese nolur ikiside aynı şey aslındabeni bu şekilde sevecek benimde sevdiğim biri olsun istiyordum ileride cl olunca yüzlerce kız bana yazsa ne yazar
Bilmiyorum be kral bilmiyorumŞu anki halin de senin bilinçli tercihin değil,kendin seçmediğin bir versiyonuna gereksiz anlam yüklüyorsun böyle yada cl olunca sevse nolur sevmese nolur ikiside aynı şey aslında
Döv de döveyimYalan atiyorsam orospu evladıyım herseye larp deme aminakoyayim
Döv de adam olsunDöv de döveyim
@ascendantwill kız ltb olsa bu sefer sen sevmiyecektin o yüzden çok anlam yüklememek gerekiyor cl olabiliyorsan ol şuanki halimle sevsinler copeŞu anki halin de senin bilinçli tercihin değil,kendin seçmediğin bir versiyonuna gereksiz anlam yüklüyorsun böyle yada cl olunca sevse nolur sevmese nolur ikiside aynı şey aslında