Orcairis
looksminimizing
Şu videoyu da nevadan çaldım amkO kadar şey editleyip yazmama rağmen adımım hiç geçmemesi
View attachment 4660818
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şu videoyu da nevadan çaldım amkO kadar şey editleyip yazmama rağmen adımım hiç geçmemesi
View attachment 4660818
orcairis ve mehdinin aslında tüm miimleri başlatması teorisiO kadar şey editleyip yazmama rağmen adımım hiç geçmemesi
View attachment 4660818
I can do it. I can speak TurkishEnglish
First of all, this is absolutely not a reaction thread. You have always been there for us, and we thank you. This is simply a request and information thread.
As the Turkish sub-forum, we have been dealing with serious moderation shortages and issues for a long time. We are very happy with the services provided by the admins so far, and we know you are always by our side. Thanks again for everything.
However, the sub-forum’s moderation has been insufficient for a long time. Especially the series of events in the last few days (like the recent mass spam) reminded us once again how important it is to increase moderation in the Turkish sub-forum.
For this reason, we decided to come together to respectfully express ourselves and pass on our request to upper management for a new moderator to be assigned to the Turkish sub-forum. I consider myself the best candidate. However, if anyone else wants to be a candidate, they can indicate this in the comments below this thread. The thread will remain completely unbiased.
Best regards. Thank you again.
Türkçe
Öncelikle bu asla bir tepki threadı değildir. Daima yanımızda oldunuz ve teşekkür ederiz. Bu sadece bir talep ve bilgilendirme threadıdır.
Türkçe alt forum olarak, uzun süredir ciddi moderasyon eksiklikleri ve sorunlarıyla karşı karşıyayız. Şimdiye kadar yöneticiler tarafından sağlanan hizmetlerden çok memnunuz ve her zaman yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Her şey için tekrar teşekkürler.
Ancak, alt forumun moderasyonu uzun süredir yetersiz kalmıştır. Özellikle son birkaç gündeki olaylar (son zamanlardaki toplu spam gibi) Türkçe alt forumda moderasyonun artırılmasının ne kadar önemli olduğunu bize bir kez daha hatırlattı.
Bu nedenle, saygılı bir şekilde kendimizi ifade etmek ve Türkçe alt foruma yeni bir moderatör atanması talebimizi üst yönetime iletmek için bir araya gelmeye karar verdik. Ben kendimi en iyi aday olarak görüyorum. Fakat aranızda aday olmak isteyen varsa bu thread'ın altında belirtebilirler. Tamamen tarafsız olacağız.
Saygılarımla Tekrardan Teşekkürler.
Türkçe Alt Foruma şan olsun!
Ble ble bleI can do it. I can speak Turkish
Cile bulbulum, cile!
See?
You ibne mother fucker.
daily random user trying to repfarm on turkish subforumI can do it. I can speak Turkish
Cile bulbulum, cile!
See?
You ibne mother fucker.
tabuttan kalktıyes just give @Resistance. a mod
I hate when people ask to be repped. Fuck off.Ble ble ble
Give a rep for thread
Who me?daily random user trying to repfarm on turkish subforum
ANAYI BABAYI DA GETIR ONUDA SIKELIM OROSPU EVLADII hate when people ask to be repped. Fuck off.
I don't rep unless I value your post.
yok me orospu evladıWho me?
Sen nie atmadın repANAYI BABAYI DA GETIR ONUDA SIKELIM OROSPU EVLADI
COCUK REP İSTİYOR İŞTE UZATMA
GECE GECE SÜPRİZ YUMURTADAN MI ÇIKTIN KAHPENİN ENİĞİ
EN ZEKİ GAVUR
BENİM ALAKAM YOKTU O MEVZUYLA DA NEYSE SEVİLİYORSUN KARDEŞİM@Atsizz eyw devletler eninde sonunda dolaşır birbiriyle anlasirmis taşeronlar aramızı bozamaz
Baba o çocuk manyak amk gelmiş ilk org adminleri bana biat edip banimi accaklar sonra senin infonu bana verip seni banlicaklar yoksa siteyi uçururum diyo neyse dedim sıktır git uçur sahibi ben miyim amk salagi dedim giti geldi çökme ekranı atmis al uçurdum diyo dedim vay amk hemen org arattım vaktim site gıcır gıcır calisiyo bu kamil kendisinde cökertiyo sadece farkında değil amk az daha zorlarsa modemi havaya uçuracak salakBENİM ALAKAM YOKTU O MEVZUYLA DA NEYSE SEVİLİYORSUN KARDEŞİM
Bide ciddi ciddi siteyi cokertigini saniyo lavugun kamillik yardi amkBaba o çocuk manyak amk gelmiş ilk org adminleri bana biat edip banimi accaklar sonra senin infonu bana verip seni banlicaklar yoksa siteyi uçururum diyo neyse dedim sıktır git uçur sahibi ben miyim amk salagi dedim giti geldi çökme ekranı atmis al uçurdum diyo dedim vay amk hemen org arattım vaktim site gıcır gıcır calisiyo bu kamil kendisinde cökertiyo sadece farkında değil amk az daha zorlarsa modemi havaya uçuracak salak
Baba o çocuk manyak amk gelmiş ilk org adminleri bana biat edip banimi accaklar sonra senin infonu bana verip seni banlicaklar yoksa siteyi uçururum diyo neyse dedim sıktır git uçur sahibi ben miyim amk salagi dedim giti geldi çökme ekranı atmis al uçurdum diyo dedim vay amk hemen org arattım vaktim site gıcır gıcır calisiyo bu kamil kendisinde cökertiyo sadece farkında değil amk az daha zorlarsa modemi havaya uçuracak salak
Vallaha salak amk 20 yilla yargılandı en son kız dövme olayi yüzünden yemin ederim bi tane panelciden zevkine sahte ihbar yese cezaevine girecek salak hala daha uğraştığı işlere bak amkKARNIMA KIRAMP GIRDI GULMEKTEN AQ
Gobble gobble gobble! Erdogen you!ANAYI BABAYI DA GETIR ONUDA SIKELIM OROSPU EVLADI
COCUK REP İSTİYOR İŞTE UZATMA
GECE GECE SÜPRİZ YUMURTADAN MI ÇIKTIN KAHPENİN ENİĞİ
EN ZEKİ GAVUR
HAKAHAKABAKAJAKAMAMAKARNIMA KIRAMP GIRDI GULMEKTEN AQ
SHDPWHDPSSHXĞAGSĞAGSPAGZÜAZYAWHXPAHZŞASSLSHSPSGAPBaba o çocuk manyak amk gelmiş ilk org adminleri bana biat edip banimi accaklar sonra senin infonu bana verip seni banlicaklar yoksa siteyi uçururum diyo neyse dedim sıktır git uçur sahibi ben miyim amk salagi dedim giti geldi çökme ekranı atmis al uçurdum diyo dedim vay amk hemen org arattım vaktim site gıcır gıcır calisiyo bu kamil kendisinde cökertiyo sadece farkında değil amk az daha zorlarsa modemi havaya uçuracak salak
ağlıyom amına koyayımBaba o çocuk manyak amk gelmiş ilk org adminleri bana biat edip banimi accaklar sonra senin infonu bana verip seni banlicaklar yoksa siteyi uçururum diyo neyse dedim sıktır git uçur sahibi ben miyim amk salagi dedim giti geldi çökme ekranı atmis al uçurdum diyo dedim vay amk hemen org arattım vaktim site gıcır gıcır calisiyo bu kamil kendisinde cökertiyo sadece farkında değil amk az daha zorlarsa modemi havaya uçuracak salak
mezardan çıkan birisi dahaBump
yanlis adami etiketlemissin amk adam oylari bolecekSimilarly, I believe there are moderation deficiencies in our Turkish subforum, and I advocate for @Resistance. as the most suitable candidate for a new moderator.
Lan eleman bizi şutlayacak amk.Ümit özdağ ile anlaşma yaparsak kesin kazanıcaz
Lan eleman bizi şutlayacak amk.
Bu kabul edilemez
@Resistance. @Serialsuicide @kurdistan @apo @ascendantwill @why not me? @growthplatessss111 @maarda @BaranPSL @noxinfernum @Zuffster @mediums
Çaktırmayın 5 ide aynı kişi sadece oylar artsın diye etiketledim.
6 derken?6 hesabimi etiketlemissin dostum, bir dahakine daha dikkatli ol.
![]()
Her yerdeyiz6 derken?
Ben sadece 5 tanesini etiketledim?
uzun uzun ban appeal da konuşmuş ya bi de DSAMKDMASKSKMSADKaç yıl olmş trustmebro hâlâ lurkluuo ya bari hesap açıp tekrar ragebaitlese
Siktir git ben atacaktım öğle tenefusunde de atma bump amk
Yahudi konusunu çözmek üzereyiz zuffter halledecekyahudi piçlerin mod atayacağını sanmıyorum ama yinede desteğimizi verelim