ascendantwill
A
Arka odada twhtid edildim kendimi muharrem ince gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
görmedik görmedikKRAL ADAM
Erdoğan gibi önkesmeler mafyacılıklar başlamış bu iş devrimle sonlanmalı @AtsizzArka odada twhtid edildim kendimi muharrem ince gibi hissediyorum
Maarda mı tekrar mod olcak yanires kılıçdaroğlu sen muarem ince erdoğan maarda
Eğer işler öyle olursa ben geri gelirimMaarda mı tekrar mod olcak yani
2015 SELO BUErdoğan gibi önkesmeler mafyacılıklar başlamış bu iş devrimle sonlanmalı @Atsizz![]()
Kıdemli lobi üyesiyim kardeşimbu adam kürt mü acil cevap
yeah I agreeArka odada twhtid edildim kendimi muharrem ince gibi hissediyorum
Kürtdür AMA HAİNLİK YAPMIŞTIR MEN ETTİK KÜRT KLANI OLARAKresi kardeş kürt mü inside joke mı yapıyonuz kendi aranızda anlamıyom bi açıklık getirin
kürde oy moy yok amkKürtdür AMA HAİNLİK YAPMIŞTIR MEN ETTİK KÜRT KLANI OLARAK
Sen kimsin yarramkürde oy moy yok amk
sana larplamışlar olum Türküm aqkürde oy moy yok amk
Bazı fitneciler Türklerin bir moderatöre sahip olmasını engellemeye calışıyor kanka kardeşimkürde oy moy yok amk
@Resistance. aslen türkmendir kürt söylemleri iftirakürde oy moy yok amk
Şunu dönüp dönüp okuyup guluyom amk2015 SELO BU
SEN BELKİ BİLMEZSİN AMAŞunu dönüp dönüp okuyup guluyom amk
Iste kardeşim ben asla selo gibi kimsenin aparatı olmayacağım ve bu bana destekleri ile daima arka çıkan bu subforuum halkının emeklerini 2 3 rant uğruna pic etmeyeceğim bundan emin olabilirsinSEN BELKİ BİLMEZSİN AMA
ANNENE BABANA SOR ADAM O ARA ALLAH GİBİ BİŞİYDİ
SİYASETE DEHŞET YÖN VERİYORDU DOKUNULMAZDI
APOCULAR TASFİYE ETMESEYDİ O ADAMI BELKİ ŞUAN İKTİDAR ORTAĞIYDI
İHANETE UĞRAYAN İNSANLARLA EMPATİ YAPMAK LAZIM.
TİRRİK MİLLİYETÇİLERİ OLARAK ARKANDAYIZ @StuntmanMikeIste kardeşim ben asla selo gibi kimsenin aparatı olmayacağım ve bu bana destekleri ile daima arka çıkan bu subforuum halkının emeklerini 2 3 rant uğruna pic etmeyeceğim bundan emin olabilirsin
Türkçü lobi destek verirse ve başarıya ulasirsak güzel suprizlerimiz olacakTİRRİK MİLLİYETÇİLERİ OLARAK ARKANDAYIZ @StuntmanMike