Polish_Looksmaxer
Bronze
- OP
A luz w interakcji i tak będę rozwijać czy nie zrobie lookmaxingu czy zrobie bo to tak samo ważne jak wygląd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
rob jak chcesz jak bardzo ci na tym zalezy to zrob reaserch i jak to dla ciebie takie wazne to prosze bardzo ale generalnie nie przesadzaj bo bedziesz wygladal jak kosmitaNie,poprostu dobrze wyglądam ale nie na tyle aby mnie zagadywały i nawet nie na tyle abym mógł być spięty po moim własnym zagadaniu i stąd się zastanawiam nad teściem i operacją bo chce więcej ruchać to moja pasja
no dobra to ruchaj bo skonczysz jak taki zboczony redditer co konia wali 8 godzin dziennieNie,poprostu dobrze wyglądam ale nie na tyle aby mnie zagadywały i nawet nie na tyle abym mógł być spięty po moim własnym zagadaniu i stąd się zastanawiam nad teściem i operacją bo chce więcej ruchać to moja pasja
no dobra to powodzenia i zeby nie bylo zadnych komplikacjiNie,poprostu dobrze wyglądam ale nie na tyle aby mnie zagadywały i nawet nie na tyle abym mógł być spięty po moim własnym zagadaniu i stąd się zastanawiam nad teściem i operacją bo chce więcej ruchać to moja pasja
Żeby ruchać aka mieć przyrost 60 w councie na rok to musisz być chadem i to możliwe dla większości tylko z hardmaxingiem czyli z operacjami i teściemno dobra to ruchaj bo skonczysz jak taki zboczony redditer co konia wali 8 godzin dziennie
Nie wiem na ten moment czy zrobie te operacje,jak nie zaczne ruchać regularnie to napewno będę o wiele bardziej na nią zdecydowanyno dobra to powodzenia i zeby nie bylo zadnych komplikacji
@grandnomysz Jak ktoś nie chce robić tego typu akcji to musi być chadem lub kasiakiem aby ruchać jak nie jest to musi mieć dynamineOczywiście jest to pua i uczy nt & low inhib ale w chuj to trudne.Byłem na etapie że w klubie potrafiłem zacząć całować szmate po cyckach po krótkiej rozmowie i wyjąć jej cyce ze stanika i zacząć ssać wbudzając dobrą reakcje ale to wiadome że jest bardzo płynne czy one cię lubią bo one lubią cię jak jesteś wyluzowany i wiele rzeczy wzbudza spięcie emocjonalne,nawet nie wyspanie się