Rhinoplasty for hooked nose

A luz w interakcji i tak będę rozwijać czy nie zrobie lookmaxingu czy zrobie bo to tak samo ważne jak wygląd

Nie,poprostu dobrze wyglądam ale nie na tyle aby mnie zagadywały i nawet nie na tyle abym mógł być spięty po moim własnym zagadaniu i stąd się zastanawiam nad teściem i operacją bo chce więcej ruchać to moja pasja
rob jak chcesz jak bardzo ci na tym zalezy to zrob reaserch i jak to dla ciebie takie wazne to prosze bardzo ale generalnie nie przesadzaj bo bedziesz wygladal jak kosmita

Nie,poprostu dobrze wyglądam ale nie na tyle aby mnie zagadywały i nawet nie na tyle abym mógł być spięty po moim własnym zagadaniu i stąd się zastanawiam nad teściem i operacją bo chce więcej ruchać to moja pasja
no dobra to ruchaj bo skonczysz jak taki zboczony redditer co konia wali 8 godzin dziennie

no dobra to powodzenia i zeby nie bylo zadnych komplikacji

no dobra to ruchaj bo skonczysz jak taki zboczony redditer co konia wali 8 godzin dziennie
Żeby ruchać aka mieć przyrost 60 w councie na rok to musisz być chadem i to możliwe dla większości tylko z hardmaxingiem czyli z operacjami i teściem

Last edited:
no dobra to powodzenia i zeby nie bylo zadnych komplikacji
Nie wiem na ten moment czy zrobie te operacje,jak nie zaczne ruchać regularnie to napewno będę o wiele bardziej na nią zdecydowany

Oczywiście jest to pua i uczy nt & low inhib ale w chuj to trudne.Byłem na etapie że w klubie potrafiłem zacząć całować szmate po cyckach po krótkiej rozmowie i wyjąć jej cyce ze stanika i zacząć ssać wbudzając dobrą reakcje ale to wiadome że jest bardzo płynne czy one cię lubią bo one lubią cię jak jesteś wyluzowany i wiele rzeczy wzbudza spięcie emocjonalne,nawet nie wyspanie się

Oczywiście jest to pua i uczy nt & low inhib ale w chuj to trudne.Byłem na etapie że w klubie potrafiłem zacząć całować szmate po cyckach po krótkiej rozmowie i wyjąć jej cyce ze stanika i zacząć ssać wbudzając dobrą reakcje ale to wiadome że jest bardzo płynne czy one cię lubią bo one lubią cię jak jesteś wyluzowany i wiele rzeczy wzbudza spięcie emocjonalne,nawet nie wyspanie się
@grandnomysz Jak ktoś nie chce robić tego typu akcji to musi być chadem lub kasiakiem aby ruchać jak nie jest to musi mieć dynamine