Polish_Looksmaxer
Bronze
- OP
A luz w interakcji i tak będę rozwijać czy nie zrobie lookmaxingu czy zrobie bo to tak samo ważne jak wygląd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
rob jak chcesz jak bardzo ci na tym zalezy to zrob reaserch i jak to dla ciebie takie wazne to prosze bardzo ale generalnie nie przesadzaj bo bedziesz wygladal jak kosmitaNie,poprostu dobrze wyglądam ale nie na tyle aby mnie zagadywały i nawet nie na tyle abym mógł być spięty po moim własnym zagadaniu i stąd się zastanawiam nad teściem i operacją bo chce więcej ruchać to moja pasja
no dobra to ruchaj bo skonczysz jak taki zboczony redditer co konia wali 8 godzin dziennieNie,poprostu dobrze wyglądam ale nie na tyle aby mnie zagadywały i nawet nie na tyle abym mógł być spięty po moim własnym zagadaniu i stąd się zastanawiam nad teściem i operacją bo chce więcej ruchać to moja pasja
no dobra to powodzenia i zeby nie bylo zadnych komplikacjiNie,poprostu dobrze wyglądam ale nie na tyle aby mnie zagadywały i nawet nie na tyle abym mógł być spięty po moim własnym zagadaniu i stąd się zastanawiam nad teściem i operacją bo chce więcej ruchać to moja pasja
Żeby ruchać aka mieć przyrost 60 w councie na rok to musisz być chadem i to możliwe dla większości tylko z hardmaxingiem czyli z operacjami i teściemno dobra to ruchaj bo skonczysz jak taki zboczony redditer co konia wali 8 godzin dziennie
Nie wiem na ten moment czy zrobie te operacje,jak nie zaczne ruchać regularnie to napewno będę o wiele bardziej na nią zdecydowanyno dobra to powodzenia i zeby nie bylo zadnych komplikacji
@grandnomysz Jak ktoś nie chce robić tego typu akcji to musi być chadem lub kasiakiem aby ruchać jak nie jest to musi mieć dynamineOczywiście jest to pua i uczy nt & low inhib ale w chuj to trudne.Byłem na etapie że w klubie potrafiłem zacząć całować szmate po cyckach po krótkiej rozmowie i wyjąć jej cyce ze stanika i zacząć ssać wbudzając dobrą reakcje ale to wiadome że jest bardzo płynne czy one cię lubią bo one lubią cię jak jesteś wyluzowany i wiele rzeczy wzbudza spięcie emocjonalne,nawet nie wyspanie się
niby tak nie wiem moze sprobuj mowic ze wlasnie masz kase to moze beda bardziej chetne nie wiem szczerze ciezko mi ci jakos doradzic@grandnomysz Jak ktoś nie chce robić tego typu akcji to musi być chadem lub kasiakiem aby ruchać jak nie jest to musi mieć dynamine
To tak nie działa,kase się pokazuje-stawianiem alkoholu w klubie albo posiadaniem drogiego autaniby tak nie wiem moze sprobuj mowic ze wlasnie masz kase to moze beda bardziej chetne nie wiem szczerze ciezko mi ci jakos doradzic
A kasy nie mam,to nie stawiam i nie mam autaTo tak nie działa,kase się pokazuje-stawianiem alkoholu w klubie albo posiadaniem drogiego auta