wendler3939
Iron
Beyler aranızda bu ülkede izotretinoin, halotestin, trenbolon ve diğer ürünlerden satan güvenilir bir kaynağı olan varsa yardımcı olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
isotret recetesiz eczaneye git alBeyler aranızda bu ülkede izotretinoin, halotestin, trenbolon ve diğer ürünlerden satan güvenilir bir kaynağı olan varsa yardımcı olabilir mi
vermiyorlar knk sanki eroinmiş gibi davranıyorlarisotret recetesiz eczaneye git al
kac farkli eczaneden aldim recetesizvermiyorlar knk sanki eroinmiş gibi davranıyorlar
benim roid sattigim bilgisi nerden cikti aqGatekeep oldugu icin kimse kendi sourcesini vermiyor
@susisesi bizzat kendisi satiyor sen yabanci degilsin sana uyguna birakir
larpvermiyorlar knk sanki eroinmiş gibi davranıyorlar
2026da herşeye larp diyoruz ocuz abilarp
1 eczaneye girdin kekeleyip şey sivilce ilacı alabilir miyim falan dedin vermeyince de buraya mal mal yazdın eczaneden isotret bile alamıyosan skill issue amk2026da herşeye larp diyoruz ocuz abi
5 taneye gittim gayet iyi şekilde izah ettim fotolarıda gösterdim sik sik konuşma1 eczaneye girdin kekeleyip şey sivilce ilacı alabilir miyim falan dedin vermeyince de buraya mal mal yazdın eczaneden isotret bile alamıyosan skill issue amk
puhhahahaha 5 taneye gidip alamıyosan acaba ne kadar ucube bi şekilde söyledin hayatımda isotret vermeyen eczane olmadı gir eczaneye iki kutu zoretanin de başka bişey deme acaba içerde high inhib bi şekilde ne diyosun da vermiyolar5 taneye gittim gayet iyi şekilde izah ettim fotolarıda gösterdim sik sik konuşma
doğru düzgün sordum, bunu sorgulama gayet düzgünce sordum reis hepsi doktor onayı reçete falan lazım bu ağır bir ilaç dediler ama denicem yinepuhhahahaha 5 taneye gidip alamıyosan acaba ne kadar ucube bi şekilde söyledin hayatımda isotret vermeyen eczane olmadı gir eczaneye iki kutu zoretanin de başka bişey deme acaba içerde high inhib bi şekilde ne diyosun da vermiyolar
kanka ben doktorum burdan kullanan herkese ben reçete yazdım aslında gatekeepliyoduk kusura bakma yoksa subforumdaki herkes nası aldı zannediyosun reçete lazım tabidoğru düzgün sordum, bunu sorgulama gayet düzgünce sordum reis hepsi doktor onayı reçete falan lazım bu ağır bir ilaç dediler ama denicem yine
banada yazkanka ben doktorum burdan kullanan herkese ben reçete yazdım aslında gatekeepliyoduk kusura bakma yoksa subforumdaki herkes nası aldı zannediyosun reçete lazım tabi