ROİD Q&A

Hayır da gereksiz olmuş bence hemde kötü yapabilir anaboliklerin etkisini
belliki definasyon kürü yapıyor zaten 150mg tren recomp etkisi veriyor sorun yaşamaz

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Serialsuicide and 2 others
Hayır da gereksiz olmuş bence hemde kötü yapabilir anaboliklerin etkisini
Tren tiroidlerı baskılıyo hafif o yüzden kullanmak mantıklı. Bir de daha hızlı forma giriyosun + 6 beyaz 1 tam yumurta 900 gram tavuk yiyorum sence kas yakar mı 50mcg t4 25 mcg t3

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Thrill, Serialsuicide and 2 others
Öncelikle, yaş kaç?

HGH neden o kadar düşük ve max kaç doz kullandın?

Test undecaonate ile deneyimin/bilgin var mı?

Şu an hgh only deyim mikrodoz tren-e girmeyi düşünüyorum ama sık sık 3 ülke arasında gidip gelmem gerektiği için test undecaonate düşünüyorum.

bide şu an t4 25 ve t3 6,25 giriyorum (birleşik kapsül olduğundan şu an arttıramıyorum) t3 ü ne kadara kadar yükseltmemi önerirsin?

Hangi test esterleriye deneyimin var ve hangi sonuçları aldın?

DHT blokluyor musun? Zaten yaşımdan büyük gösteriyorum daha da yaşlı gözükmek istemiyorum bununla ilgili bişey yaptın mı?

• +1
Reactions: Deleted member 277275, kurdistan and Thrill
, yaş kaç?

HGH neden o kadar düşük ve max kaç doz kullandın?

Test undecaonate ile deneyimin/bilgin var mı?

Şu an hgh only deyim mikrodoz tren-e girmeyi düşünüyorum ama sık sık 3 ülke arasında gidip gelmem gerektiği için test undecaonate düşünüyorum.

bide şu an t4 25 ve t3 6,25 giriyorum (birleşik kapsül olduğundan şu an arttıramıyorum) t3 ü ne kadara kadar yükseltmemi önerirsin?

Hangi test esterleriye deneyimin var ve hangi sonuçları aldın?

DHT blokluyor musun? Zaten yaşımdan büyük gösteriyorum daha da yaşlı gözükmek istemiyorum bununla ilgili bişey yaptın mı?
19
HGH den beklentim kas gelişimi değil uykumu iyileştirmesi ve belki anti aging max 4 iu kullandım gh ye başlayalı 2 hafta falan oldu.
undecaonate hk bilgim yok.
Treni gireceksen min 150 gir bence tren e de kullanma olası yan etkide kandan çıkması uzun sürer. acetate kullan enjeksiyon basit zaten. düşük ml vuracağın için her yerden vurursun 3 kere falan vurursun haftada.
T3 ü 12.5-25-32.5-50 olarak arttır bence ben şu an pushlamıyorum t3 ü gerektiğinde arttırıcam bu şekilde
Test C Test E Test P hiçbiri farklı değil yani hepsi aynı sonucu veriyo prop ben de daha fazla aromotaz oluyor. Test C sadece trtdeyken kullanılır bence ya onun dışında boş.
DHT bloklamıyorum. Daha fazla yaşlı göstermemk için gh vuruyorum ama ne kadar etkili tartışılır.

• +1
Reactions: Deleted member 307488, Deleted member 277275 and flows5991
testisler yok oldu mu?

testisler yok oldu mu?
Testisler bazılarında fındık kadar oluyo ben de öyle olmadı 1 senedir kürdeyim %15 20lik falan küçülmüştür bende

• +1
Reactions: Deleted member 277275, szolliontaraelis and flows5991
Testisler bazılarında fındık kadar oluyo ben de öyle olmadı 1 senedir kürdeyim %15 20lik falan küçülmüştür bende
normal bir düşüş kür içi hcg kullanımı hakkında ne düşünüyorsun?

Yani çok mantıklı değil zaten testisler yine küçülcek kürde olduğun zaman

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and kurdistan
Karını hamile bırakmaya çalışmıyosan ne uğraşıyosun bırak küçülsünler

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275, kurdistan and 1 other person
güzel fizik knk tebrikler. roid'lemenin arkasındaki motivasyon ne? yani keyfi iyi vücudum olsun erkeklerden daha çok saygı göreyim vs. mi yoksa looksmaxing için mi roid'liyorsun? anti-roid birisi olarak merak ediyorum.

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 307488, Deleted member 277275 and 3 others
güzel fizik knk tebrikler. roid'lemenin arkasındaki motivasyon ne? yani keyfi iyi vücudum olsun erkeklerden daha çok saygı göreyim vs. mi yoksa looksmaxing için mi roid'liyorsun? anti-roid birisi olarak merak ediyorum.
kanka ilk başlarda güzel vücudum olsun daha taşaklı durayım onun için roidliyodum şimdi bağımlılık oldu bırakmak istiyorum yakında bırakıcam sadece trt yapıcam. ve küçülücem girl gaze daha önemli low bfde takılıcam

• +1
Bu arada anti roid olman çok normal ya benim kuzenim var 16 yaşında çocuk test tren rimo mast 6 iu gh falan blastlıyo tiktoktaki veletleri görüyo trenbolon ilker falan özeniyo anlattım anlamadı ben de karışmıyorum siki tutmaz inşallah

• +1
Sorunuz varsa sorabilirsiniz

güncel cycle
Test prop 300
mast prop 300
tren ace 150
t4 50mcg
t3 25mcg
wins 50mg
gh 2iu

nmn14

fizik çok iyi eline sağlık

test p yi ne sıklıkla vuruyosun

• +1
Reactions: Deleted member 277275, kurdistan and salticaa1
Çıkartalı çok oldu kanka enfeksiyon kaptı aq. sağ hairlane im çok geriliyo ya sola göre sağ nw 2 falandır herhalde aq. Face için hiçbi şey yapmıyom daha çok descendledik
kanka hem maste hem tren vuruyosun bi zahmet

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 251512, kurdistan and 1 other person
fizik çok iyi eline sağlık

test p yi ne sıklıkla vuruyosun
Kanka hepsi PZT ÇARŞ CUMA

Pzt 0.5 arimidex perş 0.5 arimidex
ctesi 0.5 dostinex

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 251512 and kurdistan
Kanka hepsi PZT ÇARŞ CUMA

Pzt 0.5 arimidex perş 0.5 arimidex
ctesi 0.5 dostinex
trende çok aşırı side effect yaşadın mı

• +1
Reactions: Deleted member 277275, Deleted member 251512 and susisesi
kanka ilk başlarda güzel vücudum olsun daha taşaklı durayım onun için roidliyodum şimdi bağımlılık oldu bırakmak istiyorum yakında bırakıcam sadece trt yapıcam. ve küçülücem girl gaze daha önemli low bfde takılıcam
Bu arada anti roid olman çok normal ya benim kuzenim var 16 yaşında çocuk test tren rimo mast 6 iu gh falan blastlıyo tiktoktaki veletleri görüyo trenbolon ilker falan özeniyo anlattım anlamadı ben de karışmıyorum siki tutmaz inşallah

aynen roid bağımlılığı ileri seviyelerde resmen uyuşturucu gibi. çoğu kişi doz düşürünce o küçülmeyi psikolojik olarak kaldıramıyor. hem sağlığın hem dış görünüşün için daha iyi olur. önemli olan female gaze fizik vinnie hacker tarzı. benim anti roid olmamın sebebi looksmaxing için gereken ideal fizik natty muscle ve low bf. bunun ötesi gereksiz. yani biraz daha büyük ya da diced duracağım diye saç dökülmesi, akne, yaşlanmayı vs göze almak ya da bunları counteract edeceğim diye uğraşmaya değmez. zaten istediğin kadar uğraş, elbet her şekilde daha yaşlı gözükeceksin. valla kuzenin o yaşlarda ergenliğin ortasında o ilaçları ve dozları giriyorsa laf anlatmaya değmez belli ki maalesef biraz gerizekalı bir çocuk. bırak doğal seçilim işini yapsın. sen anlatsan zaten bir kulağından girip diğerinden çıkacak. kendisi yaşayıp öğrensin.

• +1
Reactions: ascendantwill, salticaa1, Deleted member 277275 and 3 others
aynen roid bağımlılığı ileri seviyelerde resmen uyuşturucu gibi. çoğu kişi doz düşürünce o küçülmeyi psikolojik olarak kaldıramıyor. hem sağlığın hem dış görünüşün için daha iyi olur. önemli olan female gaze fizik vinnie hacker tarzı. benim anti roid olmamın sebebi looksmaxing için gereken ideal fizik natty muscle ve low bf. bunun ötesi gereksiz. yani biraz daha büyük ya da diced duracağım diye saç dökülmesi, akne, yaşlanmayı vs göze almak ya da bunları counteract edeceğim diye uğraşmaya değmez. zaten istediğin kadar uğraş, elbet her şekilde daha yaşlı gözükeceksin. valla kuzenin o yaşlarda ergenliğin ortasında o ilaçları ve dozları giriyorsa laf anlatmaya değmez belli ki maalesef biraz gerizekalı bir çocuk. bırak doğal seçilim işini yapsın. sen anlatsan zaten bir kulağından girip diğerinden çıkacak. kendisi yaşayıp öğrensin.
İnanmayın beyler 190 htn bu sarı sac mavı goz gatekeeplıyor

• JFL
Reactions: Auchelius, ascendantwill, nastynas and 5 others
16 yaşında nerden buluyor bunlar parayı amk

• +1
Reactions: Serialsuicide, Orcairis and why not me?
@salticaa1 ne kadar süre natty çalıştın bide antrenman programın ne reis

• +1
Reactions: Thrill
Niye acaba
dediğim gibi potansiyel sağlık sorunları, dış görünüş için de elde edeceğin getiri için götürüsü çok fazla. yapana lafım yok tabi.

• +1
Reactions: Thrill and salticaa1
@salticaa1 ne kadar süre natty çalıştın bide antrenman programın ne reis
Pull a(lat bias) Push A(Upper pec bias) OFF Leg A(Quadriceps) OFF Pull B ( Upperback bias) Push B( Mid Low Pec) Off Leg B(Hamstring) OFF Repeat. 2.7yıl natty olması lazım veya 2.5 sene

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 251512 and Orcairis
Geriye dönsem ben de kullanmam gatekeep değil
helal la sana. şu roid konusunda forumun iyi bişeymiş gibi davranması yarıyo :lul:

• +1
Reactions: Thrill and salticaa1
helal la sana. şu roid konusunda forumun iyi bişeymiş gibi davranması yarıyo :lul:
çoğunluğun yaşı küçük kanka. ben de öyle sanıyodum eskiden adamlar da haklı beyinleri çok fena yıkanmış benim de yıkanmıştı burda quit atmıştım forumdan

• +1
çoğunluğun yaşı küçük kanka. ben de öyle sanıyodum eskiden adamlar da haklı beyinleri çok fena yıkanmış benim de yıkanmıştı burda quit atmıştım forumdan
ben ciddili dusunuyom su anda hgh only biseyime yetmiyo ropelamak istiyorum ama surekli seyahat etmem gerektigi icin baslayamadim. Yoksa su zamana kadar baslamis olurdum

• +1
ben ciddili dusunuyom su anda hgh only biseyime yetmiyo ropelamak istiyorum ama surekli seyahat etmem gerektigi icin baslayamadim. Yoksa su zamana kadar baslamis olurdum
Only hgh kas kazandırmaz kanka zaten

• +1
kanka cope amk 21 haftadır tren blastlıyom kesmeden
yaş kaçtı? belki 14 yaşında basaan işe yarardı ama plakları erken kapatıyor flan diyen de gördüm bilmiyorum

• +1
Kanka o zaman hghnin yanına reta ekle işte tren ne iş
zaten
4mg reta
25mcg t4
6,25mcg t3
0,5 dutasteride
2.5 nebivolol

kullanıyom

• +1
amk ben küçükken zyzz editleri falan vardı o aralar ağır gymcel takılıyordum, en yakın arkadaşım daha lisede olmamıza rağmen roid'liyordu ama bir kere bile aklımdan pinlemek geçmedi :lul: her zaman boş geliyordu bana

• +1
amk ben küçükken zyzz editleri falan vardı o aralar ağır gymcel takılıyordum, en yakın arkadaşım daha lisede olmamıza rağmen roid'liyordu ama bir kere bile aklımdan pinlemek geçmedi :lul: her zaman boş geliyordu bana
Htnsin ve 190 sın alooo aloooo düt düüüüütt hello, chudlar olarak kaybetcek bir şeyimiz olmadıgı icin artık saç dokulsede sıvılce cıksada bişe değismez en azından ben böyle düşünüyorum hepsinin çözümü var ztn neyse, body halo önemli baya onun içinde aylarca hatta yıllarca bulk yapıp subhuman olarak ortalıkta gezip cut yapınca tişörtün altından yine spor yapmıyomuş gibi gözükmeye hic niyetim yok

• +1
Reactions: susisesi and Thrill
Htnsin ve 190 sın alooo aloooo düt düüüüütt hello, chudlar olarak kaybetcek bir şeyimiz olmadıgı icin artık saç dokulsede sıvılce cıksada bişe değismez en azından ben böyle düşünüyorum hepsinin çözümü var ztn neyse, body halo önemli baya onun içinde aylarca hatta yıllarca bulk yapıp subhuman olarak ortalıkta gezip cut yapınca tişörtün altından yine spor yapmıyomuş gibi gözükmeye hic niyetim yok
alakası bile yok, başlangıç noktasında bağımsız değmez de nys nasıl istiyorsan öyle yap kral

• +1
Reactions: Deleted member 251512 and Thrill