flows5991
Banned
belliki definasyon kürü yapıyor zaten 150mg tren recomp etkisi veriyor sorun yaşamazHayır da gereksiz olmuş bence hemde kötü yapabilir anaboliklerin etkisini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
belliki definasyon kürü yapıyor zaten 150mg tren recomp etkisi veriyor sorun yaşamazHayır da gereksiz olmuş bence hemde kötü yapabilir anaboliklerin etkisini
Tren tiroidlerı baskılıyo hafif o yüzden kullanmak mantıklı. Bir de daha hızlı forma giriyosun + 6 beyaz 1 tam yumurta 900 gram tavuk yiyorum sence kas yakar mı 50mcg t4 25 mcg t3Hayır da gereksiz olmuş bence hemde kötü yapabilir anaboliklerin etkisini
ne çok ince ne çok kalın kankaBide ben senin belini baya kalın hatirliyom yanlış hatırlıyorum herlade dimi?
19, yaş kaç?
HGH neden o kadar düşük ve max kaç doz kullandın?
Test undecaonate ile deneyimin/bilgin var mı?
Şu an hgh only deyim mikrodoz tren-e girmeyi düşünüyorum ama sık sık 3 ülke arasında gidip gelmem gerektiği için test undecaonate düşünüyorum.
bide şu an t4 25 ve t3 6,25 giriyorum (birleşik kapsül olduğundan şu an arttıramıyorum) t3 ü ne kadara kadar yükseltmemi önerirsin?
Hangi test esterleriye deneyimin var ve hangi sonuçları aldın?
DHT blokluyor musun? Zaten yaşımdan büyük gösteriyorum daha da yaşlı gözükmek istemiyorum bununla ilgili bişey yaptın mı?
Testisler bazılarında fındık kadar oluyo ben de öyle olmadı 1 senedir kürdeyim %15 20lik falan küçülmüştür bendetestisler yok oldu mu?
normal bir düşüş kür içi hcg kullanımı hakkında ne düşünüyorsun?Testisler bazılarında fındık kadar oluyo ben de öyle olmadı 1 senedir kürdeyim %15 20lik falan küçülmüştür bende
Yani çok mantıklı değil zaten testisler yine küçülcek kürde olduğun zamannormal bir düşüş kür içi hcg kullanımı hakkında ne düşünüyorsun?
Karını hamile bırakmaya çalışmıyosan ne uğraşıyosun bırak küçülsünlernormal bir düşüş kür içi hcg kullanımı hakkında ne düşünüyorsun?
kanka ilk başlarda güzel vücudum olsun daha taşaklı durayım onun için roidliyodum şimdi bağımlılık oldu bırakmak istiyorum yakında bırakıcam sadece trt yapıcam. ve küçülücem girl gaze daha önemli low bfde takılıcamgüzel fizik knk tebrikler. roid'lemenin arkasındaki motivasyon ne? yani keyfi iyi vücudum olsun erkeklerden daha çok saygı göreyim vs. mi yoksa looksmaxing için mi roid'liyorsun? anti-roid birisi olarak merak ediyorum.
Bu arada anti roid olman çok normal ya benim kuzenim var 16 yaşında çocuk test tren rimo mast 6 iu gh falan blastlıyo tiktoktaki veletleri görüyo trenbolon ilker falan özeniyo anlattım anlamadı ben de karışmıyorum siki tutmaz inşallahgüzel fizik knk tebrikler. roid'lemenin arkasındaki motivasyon ne? yani keyfi iyi vücudum olsun erkeklerden daha çok saygı göreyim vs. mi yoksa looksmaxing için mi roid'liyorsun? anti-roid birisi olarak merak ediyorum.
Sorunuz varsa sorabilirsiniz
güncel cycle
Test prop 300
mast prop 300
tren ace 150
t4 50mcg
t3 25mcg
wins 50mg
gh 2iu
nmn14
kanka hem maste hem tren vuruyosun bi zahmetÇıkartalı çok oldu kanka enfeksiyon kaptı aq. sağ hairlane im çok geriliyo ya sola göre sağ nw 2 falandır herhalde aq. Face için hiçbi şey yapmıyom daha çok descendledik
Kanka hepsi PZT ÇARŞ CUMAfizik çok iyi eline sağlık
test p yi ne sıklıkla vuruyosun
trende çok aşırı side effect yaşadın mıKanka hepsi PZT ÇARŞ CUMA
Pzt 0.5 arimidex perş 0.5 arimidex
ctesi 0.5 dostinex
kanka ilk başlarda güzel vücudum olsun daha taşaklı durayım onun için roidliyodum şimdi bağımlılık oldu bırakmak istiyorum yakında bırakıcam sadece trt yapıcam. ve küçülücem girl gaze daha önemli low bfde takılıcam
Bu arada anti roid olman çok normal ya benim kuzenim var 16 yaşında çocuk test tren rimo mast 6 iu gh falan blastlıyo tiktoktaki veletleri görüyo trenbolon ilker falan özeniyo anlattım anlamadı ben de karışmıyorum siki tutmaz inşallah
İnanmayın beyler 190 htn bu sarı sac mavı goz gatekeeplıyoraynen roid bağımlılığı ileri seviyelerde resmen uyuşturucu gibi. çoğu kişi doz düşürünce o küçülmeyi psikolojik olarak kaldıramıyor. hem sağlığın hem dış görünüşün için daha iyi olur. önemli olan female gaze fizik vinnie hacker tarzı. benim anti roid olmamın sebebi looksmaxing için gereken ideal fizik natty muscle ve low bf. bunun ötesi gereksiz. yani biraz daha büyük ya da diced duracağım diye saç dökülmesi, akne, yaşlanmayı vs göze almak ya da bunları counteract edeceğim diye uğraşmaya değmez. zaten istediğin kadar uğraş, elbet her şekilde daha yaşlı gözükeceksin. valla kuzenin o yaşlarda ergenliğin ortasında o ilaçları ve dozları giriyorsa laf anlatmaya değmez belli ki maalesef biraz gerizekalı bir çocuk. bırak doğal seçilim işini yapsın. sen anlatsan zaten bir kulağından girip diğerinden çıkacak. kendisi yaşayıp öğrensin.
Helal olsun reis katiliyorumanti-roid birisi olarak
16 yaşında nerden buluyor bunlar parayı amkBu arada anti roid olman çok normal ya benim kuzenim var 16 yaşında çocuk test tren rimo mast 6 iu gh falan blastlıyo tiktoktaki veletleri görüyo trenbolon ilker falan özeniyo anlattım anlamadı ben de karışmıyorum siki tutmaz inşallah
İnanmayın beyler 190 htn bu sarı sac mavı goz gatekeeplıyor
Niye acabayeminle para verseler kullanmam
dediğim gibi potansiyel sağlık sorunları, dış görünüş için de elde edeceğin getiri için götürüsü çok fazla. yapana lafım yok tabi.Niye acaba
Pull a(lat bias) Push A(Upper pec bias) OFF Leg A(Quadriceps) OFF Pull B ( Upperback bias) Push B( Mid Low Pec) Off Leg B(Hamstring) OFF Repeat. 2.7yıl natty olması lazım veya 2.5 sene@salticaa1 ne kadar süre natty çalıştın bide antrenman programın ne reis
Geriye dönsem ben de kullanmam gatekeep değilyeminle para verseler kullanmam
helal la sana. şu roid konusunda forumun iyi bişeymiş gibi davranması yarıyoGeriye dönsem ben de kullanmam gatekeep değil
çoğunluğun yaşı küçük kanka. ben de öyle sanıyodum eskiden adamlar da haklı beyinleri çok fena yıkanmış benim de yıkanmıştı burda quit atmıştım forumdanhelal la sana. şu roid konusunda forumun iyi bişeymiş gibi davranması yarıyo![]()
ben ciddili dusunuyom su anda hgh only biseyime yetmiyo ropelamak istiyorum ama surekli seyahat etmem gerektigi icin baslayamadim. Yoksa su zamana kadar baslamis olurdumçoğunluğun yaşı küçük kanka. ben de öyle sanıyodum eskiden adamlar da haklı beyinleri çok fena yıkanmış benim de yıkanmıştı burda quit atmıştım forumdan
Only hgh kas kazandırmaz kanka zatenben ciddili dusunuyom su anda hgh only biseyime yetmiyo ropelamak istiyorum ama surekli seyahat etmem gerektigi icin baslayamadim. Yoksa su zamana kadar baslamis olurdum
zaten genel hedefim fatloss, recovery, cilt, saç vbOnly hgh kas kazandırmaz kanka zaten
yaş kaçtı? belki 14 yaşında basaan işe yarardı ama plakları erken kapatıyor flan diyen de gördüm bilmiyorumkanka cope amk 21 haftadır tren blastlıyom kesmeden
Kanka o zaman hghnin yanına reta ekle işte tren ne işzaten genel hedefim fatloss, recovery, cilt, saç vb
zatenKanka o zaman hghnin yanına reta ekle işte tren ne iş
amk ben küçükken zyzz editleri falan vardı o aralar ağır gymcel takılıyordum, en yakın arkadaşım daha lisede olmamıza rağmen roid'liyordu ama bir kere bile aklımdan pinlemek geçmediçoğunluğun yaşı küçük kanka. ben de öyle sanıyodum eskiden adamlar da haklı beyinleri çok fena yıkanmış benim de yıkanmıştı burda quit atmıştım forumdan
Htnsin ve 190 sın alooo aloooo düt düüüüütt hello, chudlar olarak kaybetcek bir şeyimiz olmadıgı icin artık saç dokulsede sıvılce cıksada bişe değismez en azından ben böyle düşünüyorum hepsinin çözümü var ztn neyse, body halo önemli baya onun içinde aylarca hatta yıllarca bulk yapıp subhuman olarak ortalıkta gezip cut yapınca tişörtün altından yine spor yapmıyomuş gibi gözükmeye hic niyetim yokamk ben küçükken zyzz editleri falan vardı o aralar ağır gymcel takılıyordum, en yakın arkadaşım daha lisede olmamıza rağmen roid'liyordu ama bir kere bile aklımdan pinlemek geçmediher zaman boş geliyordu bana
alakası bile yok, başlangıç noktasında bağımsız değmez de nys nasıl istiyorsan öyle yap kralHtnsin ve 190 sın alooo aloooo düt düüüüütt hello, chudlar olarak kaybetcek bir şeyimiz olmadıgı icin artık saç dokulsede sıvılce cıksada bişe değismez en azından ben böyle düşünüyorum hepsinin çözümü var ztn neyse, body halo önemli baya onun içinde aylarca hatta yıllarca bulk yapıp subhuman olarak ortalıkta gezip cut yapınca tişörtün altından yine spor yapmıyomuş gibi gözükmeye hic niyetim yok
300 trende saç dökülmem arttı libido düşüşü o kadar bi de kolestroltrende çok aşırı side effect yaşadın mı