MogEater
sub0 to true adam

HERSEY BOYLE DURMAK ICIN, ONCE FACE + BOY HALLETMELIYIM AHHH KESKE ZAMAN MAKINEM OLSA VE 2-3 SENE SONRASINA ISINLANSAM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
az önce roid vurdumView attachment 4043077
HERSEY BOYLE DURMAK ICIN, ONCE FACE + BOY HALLETMELIYIM AHHH KESKE ZAMAN MAKINEM OLSA VE 2-3 SENE SONRASINA ISINLANSAM
174 ALTI İCİN BOY SIKINTI YAKISMIYO COKView attachment 4043077
174 OLSAM BASABİLİRMİYİM YANİ 173 ÜM174 ALTI İCİN BOY SIKINTI YAKISMIYO COK
heralde174 OLSAM BASABİLİRMİYİM YANİ 173 ÜM
ne yazmısım aq brain rotted 174 ustuysen bacan174 ALTI İCİN BOY SIKINTI YAKISMIYO COK
e
heralde
175 DEGİLSEM BASMIYIM MI YANİ GENETİK YATKINLIK OLSUĞUNU NASIL ÖLÇEZne yazmısım aq brain rotted 174 ustuysen bacan
kanka git vicut yap tümor gibi gozukuyosan yakısmıyosa bırak bunun ilmi bilmi yok175 DEGİLSEM BASMIYIM MI YANİ GENETİK YATKINLIK OLSUĞUNU NASIL ÖLÇEZ
zaten bende ön kol özellikle bilekler ve ellerim için roid almayı düşünüyodumkanka git vicut yap tümor gibi gozukuyosan yakısmıyosa bırak bunun ilmi bilmi yok
ama 173 sun yuzde 98 kotu durmaz hafif kaslı olsan yeter 172 ustu herkes gyme gitsin ama bu threadde moıg eatirin attıgı gibi buyume oyle buyume 178 ustune yakısır
kaslı olda cok sisme karın yap gogus yap az
en cok on kol calıs benim onerim
zaten natural isen steroidsiz isen vicudun optimal kas yapısına gelcek natural bas en yakısan vicude erisirsin dire gyme giderdim sen olsam
ghsiz ise yaramaz kur ayrica bilek el bence cok uzun sure calisma gerektiriyo minimum 4 - 6 senezaten bende ön kol özellikle bilekler ve ellerim için roid almayı düşünüyodum
172 altı icin gym copedur gyme gitmesinler lean olup zayıflasınlar kas yada kilo iyice kısa gosterir onları170 alti kesin basmasin, cok kotu duruyo istisnalar var elbette belki kusursuz bir genetige sahiptir idk
roidle spor yaparsan cok sisersin ama blmiyom kanka direk basya 172 ustu bassınzaten bende ön kol özellikle bilekler ve ellerim için roid almayı düşünüyodum
yani mesela kendimden ornek vericemkarilmadigim cok nokta var
170 alti birisi genel olarak kucuk ve zayif oluyo trde 70kg alti olmak ciddiye bile alinmazsin eu veya usa 80 90kg 15bf gecmemlisin filan.
165 170 arasi yine okay, bur femur lon ile greek god olabilir 174 178 araliginda
ama ghsiz imkansiz bence, benimde bir noktada gh girmem lszim yani 6’2 laid givi durmak istiyorsam,
ama 160 alti cok kisi gordum gymde, hsrbi over, ama yeterli calisirsa gh filan iyi gozukmesede trde ortalama olabilir surgey ile
abd yada diger avrupa ülkeleri için vatandaşlık almak en mantıklısı dil kursları'mı? bi mesleğin stajı varda oda aklımda ama ondan pek emin degilim söylemicem o yüzden. hangisi en mantıklısı sence!yani mesela kendimden ornek vericem
166 45kg baslangic noktam, ciddi kalp ve akciger probemim vardi.
suan 170-172 70kg 15bf civarindayim, 6 ay oldu,
bir sure boyle devam edicem amacim natural 80kg 6-8bf ulasmak.
face ve diger hedefler bittigi zaman avg+ araba yeterli ulke gezme filan, lon femur zamani gelecek hayatimda tahminen 22 yaslarimda filan, 178 180 olup test primo gh kure baslicam
goal 178 22 inch bidelt
never over
olm senin plaklar kapali degil miydi, boyun nasıl uzadı?yani mesela kendimden ornek vericem
166 45kg baslangic noktam, ciddi kalp ve akciger probemim vardi.
suan 170-172 70kg 15bf civarindayim, 6 ay oldu,
bir sure boyle devam edicem amacim natural 80kg 6-8bf ulasmak.
face ve diger hedefler bittigi zaman avg+ araba yeterli ulke gezme filan, lon femur zamani gelecek hayatimda tahminen 22 yaslarimda filan, 178 180 olup test primo gh kure baslicam
goal 178 22 inch bidelt
never over
kapanmaya yakindi + glucosomine + postur + skalyoz fix birazolm senin plaklar kapali degil miydi, boyun nasıl uzadı?
bu ölçüler ayakkabıyla mı?
kaç iu HGH gireceksin kaç yaşındasın oçumkarilmadigim cok nokta var
170 alti birisi genel olarak kucuk ve zayif oluyo trde 70kg alti olmak ciddiye bile alinmazsin eu veya usa 80 90kg 15bf gecmemlisin filan.
165 170 arasi yine okay, bur femur lon ile greek god olabilir 174 178 araliginda
ama ghsiz imkansiz bence, benimde bir noktada gh girmem lszim yani 6’2 laid givi durmak istiyorsam,
ama 160 alti cok kisi gordum gymde, hsrbi over, ama yeterli calisirsa gh filan iyi gozukmesede trde ortalama olabilir surgey ile
postur ozelinde rutin olarak yaptigin biseyler var mi yoksa gym mi sadecekapanmaya yakindi + glucosomine + postur + skalyoz fix biraz
yazdığı thread var posture ile ilgilipostur ozelinde rutin olarak yaptigin biseyler var mi yoksa gym mi sadece
He aynen yarrak 180 gymsiz 21 inch en az ltn-mtnBenim frame gymsiz 21. Mogged @maarda
Random aryan kızın instasını alan adam söylüyor btwHe aynen yarrak 180 gymsiz 21 inch en az ltn-mtn
Fakecel oc
Ey seni güzel adam senin Ankara da iyi dişçi bildiğini duydum bana bahşeder misin oranın ismini.View attachment 4043077
irlde böyle gözüken ilaçlı elemanlar bile kendini kasım kasım kasıyor haberin olsun kendini kasmadan bu şekilde duran tanıdığım insanlar var onlarda zaten yarışmacı seviyesinde 2-3 sene roid gecmisi olan adamlarView attachment 4043077
Ayyakbıyla 9 cm arttırabılıyom okay mı174 ALTI İCİN BOY SIKINTI YAKISMIYO COK
biliyorum, yani 200t 200rimo ile boyle durmanin cok zornoldugunu biliyorum.irlde böyle gözüken ilaçlı elemanlar bile kendini kasım kasım kasıyor haberin olsun kendini kasmadan bu şekilde duran tanıdığım insanlar var onlarda zaten yarışmacı seviyesinde 2-3 sene roid gecmisi olan adamlar
ne girceksin roid olarakbiliyorum, yani 200t 200rimo ile boyle durmanin cok zornoldugunu biliyorum.