ROID SIRF BU YUZDEN

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
1755851833542

HERSEY BOYLE DURMAK ICIN, ONCE FACE + BOY HALLETMELIYIM AHHH KESKE ZAMAN MAKINEM OLSA VE 2-3 SENE SONRASINA ISINLANSAM

• +1
Reactions: xlegend, auitistsurvior, Serialsuicide and 3 others
satilik zaman makinesi var ilgilenenler dm
beklediginiz gelecege isinlamazsa para iadesi yok

• JFL
Reactions: xlegend, pashanimair, Serialsuicide and 4 others
konuyu takip etmedim ama 176 178 birisi kisa kol ve torsosu varsa ortalama claviculadi varsa roidle mukemmel durur, kisa derken 1-1 yani normal sinirda ape index

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
175 DEGİLSEM BASMIYIM MI YANİ GENETİK YATKINLIK OLSUĞUNU NASIL ÖLÇEZ
kanka git vicut yap tümor gibi gozukuyosan yakısmıyosa bırak bunun ilmi bilmi yok

ama 173 sun yuzde 98 kotu durmaz hafif kaslı olsan yeter 172 ustu herkes gyme gitsin ama bu threadde moıg eatirin attıgı gibi buyume oyle buyume 178 ustune yakısır

kaslı olda cok sisme karın yap gogus yap az

en cok on kol calıs benim onerim

zaten natural isen steroidsiz isen vicudun optimal kas yapısına gelcek natural bas en yakısan vicude erisirsin dire gyme giderdim sen olsam

• +1
Reactions: Serialsuicide
170 alti kesin basmasin, cok kotu duruyo istisnalar var elbette belki kusursuz bir genetige sahiptir idk

• +1
Reactions: Serialsuicide and auitistsurvior
bu arada 150 170 arasi cogu bodyciye bakin kemikleri tendonlari filan hersey kucuk yani farkli duruyo, 170 ustu olmak kurtariyo mentzer 174 filandi sanirim

kanka git vicut yap tümor gibi gozukuyosan yakısmıyosa bırak bunun ilmi bilmi yok

ama 173 sun yuzde 98 kotu durmaz hafif kaslı olsan yeter 172 ustu herkes gyme gitsin ama bu threadde moıg eatirin attıgı gibi buyume oyle buyume 178 ustune yakısır

kaslı olda cok sisme karın yap gogus yap az

en cok on kol calıs benim onerim

zaten natural isen steroidsiz isen vicudun optimal kas yapısına gelcek natural bas en yakısan vicude erisirsin dire gyme giderdim sen olsam
zaten bende ön kol özellikle bilekler ve ellerim için roid almayı düşünüyodum

• +1
Reactions: auitistsurvior
ghsiz ise yaramaz kur ayrica bilek el bence cok uzun sure calisma gerektiriyo minimum 4 - 6 sene

• +1
170 alti kesin basmasin, cok kotu duruyo istisnalar var elbette belki kusursuz bir genetige sahiptir idk
172 altı icin gym copedur gyme gitmesinler lean olup zayıflasınlar kas yada kilo iyice kısa gosterir onları

172 176 arası natural oldugu surece istedigi kadar gyme gitsin vicudu en iyi gozukcek estetik versiyona gelir cunku naturelken zaten unnatural buyuyemezsin

176 ustu bas direk istedigin kadar

roidle spor yaparsan cok sisersin ama blmiyom kanka direk basya 172 ustu bassın

karilmadigim cok nokta var
170 alti birisi genel olarak kucuk ve zayif oluyo trde 70kg alti olmak ciddiye bile alinmazsin eu veya usa 80 90kg 15bf gecmemlisin filan.

165 170 arasi yine okay, bur femur lon ile greek god olabilir 174 178 araliginda
ama ghsiz imkansiz bence, benimde bir noktada gh girmem lszim yani 6’2 laid givi durmak istiyorsam,

ama 160 alti cok kisi gordum gymde, hsrbi over, ama yeterli calisirsa gh filan iyi gozukmesede trde ortalama olabilir surgey ile

• +1
170 alti birisi genel olarak kucuk ve zayif oluyo trde 70kg alti olmak ciddiye bile alinmazsin eu veya usa 80 90kg 15bf gecmemlisin filan.

165 170 arasi yine okay, bur femur lon ile greek god olabilir 174 178 araliginda
ama ghsiz imkansiz bence, benimde bir noktada gh girmem lszim yani 6’2 laid givi durmak istiyorsam,

ama 160 alti cok kisi gordum gymde, hsrbi over, ama yeterli calisirsa gh filan iyi gozukmesede trde ortalama olabilir surgey ile
yani mesela kendimden ornek vericem

166 45kg baslangic noktam, ciddi kalp ve akciger probemim vardi.

suan 170-172 70kg 15bf civarindayim, 6 ay oldu,
bir sure boyle devam edicem amacim natural 80kg 6-8bf ulasmak.

face ve diger hedefler bittigi zaman avg+ araba yeterli ulke gezme filan, lon femur zamani gelecek hayatimda tahminen 22 yaslarimda filan, 178 180 olup test primo gh kure baslicam

goal 178 22 inch bidelt
never over

• +1
Reactions: why not me? and Serialsuicide

face ve diger hedefler bittigi zaman avg+ araba yeterli ulke gezme filan, lon femur zamani gelecek hayatimda tahminen 22 yaslarimda filan, 178 180 olup test primo gh kure baslicam

goal 178 22 inch bidelt
never over
abd yada diger avrupa ülkeleri için vatandaşlık almak en mantıklısı dil kursları'mı? bi mesleğin stajı varda oda aklımda ama ondan pek emin degilim söylemicem o yüzden. hangisi en mantıklısı sence!

vatandaslik uzun is, ilk trden faydalan sonra dil ve shengen kas sonra sana bagli

• +1

goal 178 22 inch bidelt
never over
olm senin plaklar kapali degil miydi, boyun nasıl uzadı?
bu ölçüler ayakkabıyla mı?

olm senin plaklar kapali degil miydi, boyun nasıl uzadı?
bu ölçüler ayakkabıyla mı?
kapanmaya yakindi + glucosomine + postur + skalyoz fix biraz

• +1
Reactions: why not me?

kaç iu HGH gireceksin kaç yaşındasın oçum

Benim frame gymsiz 21. Mogged @maarda

• JFL
Reactions: maarda
View attachment 4043077

HERSEY BOYLE DURMAK ICIN, ONCE FACE + BOY HALLETMELIYIM AHHH KESKE ZAMAN MAKINEM OLSA VE 2-3 SENE SONRASINA ISINLANSAM
irlde böyle gözüken ilaçlı elemanlar bile kendini kasım kasım kasıyor haberin olsun kendini kasmadan bu şekilde duran tanıdığım insanlar var onlarda zaten yarışmacı seviyesinde 2-3 sene roid gecmisi olan adamlar

irlde böyle gözüken ilaçlı elemanlar bile kendini kasım kasım kasıyor haberin olsun kendini kasmadan bu şekilde duran tanıdığım insanlar var onlarda zaten yarışmacı seviyesinde 2-3 sene roid gecmisi olan adamlar
biliyorum, yani 200t 200rimo ile boyle durmanin cok zornoldugunu biliyorum.