romance scamming nası yapılır

D

Deleted member 113670

Bronze
dayı dolandırma işinde prof var mı insta açıyom banlanıyo c2 muhabbeti çok vakit alıyo

• +1
Reactions: Zagro
dayı dolandırma işinde prof var mı insta açıyom banlanıyo c2 muhabbeti çok vakit alıyo
ben bi redditorun hesabini kopyaladim ciplak fotolari da var normal instada resimleri de var zaten bi gruba gir istek yağacak dünden razı olma hafif naz yap adamı azdır sonra birden ilgiyi kes sonra işte elbise alcam kahvalti yapcam para gonder şunu alcam bunu alcam falan de şu ama bi zamandan sonra ben napiyom amk dicen 200-300 lira icin adamla sexting yapacan ben şu zamana kadar 3k falan kazanmişimdir çok zaman aliyor haberin olsun her adamla saatlerce konuşacan para atacakla atmiyavak adami anlayabilmen lazim onun icinde meslegini falan sor

1000den fazla istek var daha
Screenshot 2025 03 03 08 36 20 604 edit comfacebookkatana

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Zodiac, Deleted member 121975, Zagro and 2 others
ben bi redditorun hesabini kopyaladim ciplak fotolari da var normal instada resimleri de var zaten bi gruba gir istek yağacak dünden razı olma hafif naz yap adamı azdır sonra birden ilgiyi kes sonra işte elbise alcam kahvalti yapcam para gonder şunu alcam bunu alcam falan de şu ama bi zamandan sonra ben napiyom amk dicen 200-300 lira icin adamla sexting yapacan ben şu zamana kadar 3k falan kazanmişimdir çok zaman aliyor haberin olsun her adamla saatlerce konuşacan para atacakla atmiyavak adami anlayabilmen lazim onun icinde meslegini falan sor

1000den fazla istek var dahaView attachment 3534796
Ibani nasıl hallediyorsun. Adın cikmiyor mu ?

• +1
Reactions: Zodiac, Deleted member 113670 and hellomylove
Ibani nasıl hallediyorsun. Adın cikmiyor mu ?
paparada iban atınca ismin çıkmıyor ama açıklamaya papara kodunu yazması gerekiyor bide bankaya ozel iban atman gerekiyor adamin bankasini sorfan paparadan iban alcan oyle
Screenshot 2025 03 03 10 02 44 714 edit commobilliumpapara

Last edited:
  • +1
Reactions: Tornoviaa and Zodiac

1000den fazla istek var dahaView attachment 3534796
eyw knk adamsın

Users who are viewing this thread

Back