D
Deleted member 113670
Bronze
dayı dolandırma işinde prof var mı insta açıyom banlanıyo c2 muhabbeti çok vakit alıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben bi redditorun hesabini kopyaladim ciplak fotolari da var normal instada resimleri de var zaten bi gruba gir istek yağacak dünden razı olma hafif naz yap adamı azdır sonra birden ilgiyi kes sonra işte elbise alcam kahvalti yapcam para gonder şunu alcam bunu alcam falan de şu ama bi zamandan sonra ben napiyom amk dicen 200-300 lira icin adamla sexting yapacan ben şu zamana kadar 3k falan kazanmişimdir çok zaman aliyor haberin olsun her adamla saatlerce konuşacan para atacakla atmiyavak adami anlayabilmen lazim onun icinde meslegini falan sordayı dolandırma işinde prof var mı insta açıyom banlanıyo c2 muhabbeti çok vakit alıyo
Ibani nasıl hallediyorsun. Adın cikmiyor mu ?ben bi redditorun hesabini kopyaladim ciplak fotolari da var normal instada resimleri de var zaten bi gruba gir istek yağacak dünden razı olma hafif naz yap adamı azdır sonra birden ilgiyi kes sonra işte elbise alcam kahvalti yapcam para gonder şunu alcam bunu alcam falan de şu ama bi zamandan sonra ben napiyom amk dicen 200-300 lira icin adamla sexting yapacan ben şu zamana kadar 3k falan kazanmişimdir çok zaman aliyor haberin olsun her adamla saatlerce konuşacan para atacakla atmiyavak adami anlayabilmen lazim onun icinde meslegini falan sor
1000den fazla istek var dahaView attachment 3534796
paparada iban atınca ismin çıkmıyor ama açıklamaya papara kodunu yazması gerekiyor bide bankaya ozel iban atman gerekiyor adamin bankasini sorfan paparadan iban alcan oyleIbani nasıl hallediyorsun. Adın cikmiyor mu ?
eyw knk adamsınben bi redditorun hesabini kopyaladim ciplak fotolari da var normal instada resimleri de var zaten bi gruba gir istek yağacak dünden razı olma hafif naz yap adamı azdır sonra birden ilgiyi kes sonra işte elbise alcam kahvalti yapcam para gonder şunu alcam bunu alcam falan de şu ama bi zamandan sonra ben napiyom amk dicen 200-300 lira icin adamla sexting yapacan ben şu zamana kadar 3k falan kazanmişimdir çok zaman aliyor haberin olsun her adamla saatlerce konuşacan para atacakla atmiyavak adami anlayabilmen lazim onun icinde meslegini falan sor
1000den fazla istek var dahaView attachment 3534796