aratos
Iron
avem hardmaxxeri pe aici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Maxim câțiva dar nu știuavem hardmaxxeri pe aici?
Explains a lot actually..Nu cred, am văzut doar băieți cu steroizi
La noi în România e suficient să te faci Interlop maxxing cu steroizi să ai brandu mare și să pari periculos, și doar cu atât îți găsești ceva țărăncuță să te placă..![]()
get gypsyedWhere tf is my wallet
Explains a lot actually..

eu circul pe aici din 2020 am vazut niste baieti din buc care si au facut niste proceduri dar n am mai vazut semn de la eiNu cred, am văzut doar băieți cu steroizi
La noi în România e suficient să te faci Interlop maxxing cu steroizi să ai brandu mare și să pari periculos, și doar cu atât îți găsești ceva țărăncuță să te placă..![]()
poti sa mi raspunzi te rog frumos in privat mersiNu cred, am văzut doar băieți cu steroizi
Asta e thread sau ce drq e asta?poti sa mi raspunzi te rog frumos in privat mersi
coaie esti roman???Nicodata
Nucoaie esti roman???
de unde esti
sunt din casade unde esti
Ok mb , nu vreau sa spun de unde suntde unde esti
stiu moldoveni cand ii mirosOk mb , nu vreau sa spun de unde sunt
da credeam ca stie ceva prin buc dar mi am amintit ca multi umblati pe aici cam degeabaAsta e thread sau ce drq e asta?
stiu moldoveni cand ii miros

Dorian popaavem hardmaxxeri pe aici?