Ropemax (ciddiyim)

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Misogynist who jerks off to women
Bazen hayat herkese göre değildir, herkes gerçekliği kaldıramaz, en ufak şeyden bile zarar görür ufalanır, para yok o yüzden en düşük bütçeli öneriyi alayım ama cidden ucuz ve acısız olsun.

• So Sad
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac, Dwrk and 7 others
Bazen hayat herkese göre değildir, herkes gerçekliği kaldıramaz, en ufak şeyden bile zarar görür ufalanır, para yok o yüzden en düşük bütçeli öneriyi alayım ama cidden ucuz ve acısız olsun.
@ZerefDragnee1l

• +1
Reactions: pashanimair
bir daha ropemaxx threadi açtığını görürsem seni sikerim çocuk ve daha önce söylediğim gibi azot hipoksisi en acısız ve ucuz ölüm yöntemi ama gaz kaçağı olursa beynine ve organlarına yediğin hasar ile otizmli ve felç bir şekilde hayata devam edersin

• +1
  • WTF
Reactions: Zodiac, Dathomirian Zabrak, xlegend and 3 others
bir daha ropemaxx threadi açtığını görürsem seni sikerim çocuk ve daha önce söylediğim gibi azot hipoksisi en acısız ve ucuz ölüm yöntemi ama gaz kaçağı olursa beynine ve organlarına yediğin hasar ile otizmli ve felç bir şekilde hayata devam edersin
Beğenmiyorsan ignore'la amk, gaz kaçağı olursa felç kalmakla uğraşamam, bana kesin ve hızlı acısız bir şey lazım riskli olmayacak

• +1
Reactions: Kayra139, divisionpanzerfaust and pashanimair
Beğenmiyorsan ignore'la amk, gaz kaçağı olursa felç kalmakla uğraşamam, bana kesin ve hızlı acısız bir şey lazım riskli olmayacak
öyle bir yöntem yok amınakoyayım tek yöntem bu gaz kaçağı bırakıcak kadar aptal olma o zaman aq hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin diyon, ayrıca bu açtığın 3. ropemaxx threadi falan ropelayacaksan siktir git ropela uğraştırma bizi

• +1
Reactions: Zodiac, xlegend, menas and 2 others
Brother bir conv gelır mısın rıca etsem?

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust, menas, pashanimair and 1 other person
911 arıyorum

• +1
Reactions: pashanimair and Misogynist_Maxxer
  • JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: Arisylva, menas, pashanimair and 1 other person
Askeregit havalı öl

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Resistance., pashanimair and 1 other person
kanka intihar çok radikal bi karar ve genelde de en yanlış zamanlarda düşünülüyo çünkü o anda hayatın potansiyelini göremiyo insan her şey bulanık her şey çıkışsız gibi ama gerçek şu ki şu an hiçbir şey yapmasan bile ileride yaşayabileceğin yüzlerce ihtimal var belki henüz tanışmadığın insanlar görmediğin şehirler adını bile bilmediğin duygular seni bekliyo belki bi gün sokakta yürürken biriyle göz göze geliceksin ve “iyi ki kalmışım” diyceksin, belki gecenin üçünde balkona çıkıp sadece rüzgarı hissediceksin kafanda hiçbir şey olmadan sadece orda olduğun için mutlu olucaksın hiç beklemediğin bi anda gelen bi gülümseme bi muhabbet bi tesadüf bile her şeyi değiştirebiliyo insan bazen fark etmeden başkalarına da ışık olabiliyo belki bi gün kendi yaşadıklarını biriyle paylaşıp onu hayatta tutuyosun belki o kişi de başka birine aktarıyo böyle böyle zincir oluyo sırf bu bile bi sebep kalmak için

yetenekler hobiler keyif veren şeyler zaman geçiriceğin şeyler direkt olarak herkese direkt gelen bi şey değil deneyerek yanılarak sıkılarak vazgeçip tekrar başlayarak elde ediceksin hiçbir şeyde iyi olmak zorunda değilsin ama sana iyi geleni bulman için biraz kalman gerekiyo belki bi resim çizersin belki yazı yazarsın belki sadece bi oyunda kaybolursun ama önce denemen lazım hayat her zaman büyük olaylarla değişmiyo zaten bazen sadece yaşamak hiçbir şey yapmadan devam etmek sessizce var olmak bile büyük bi başarı ve bu dünya sana şu an bi şey sunmuyo gibi görünse de bu hep böyle kalmıyo zamanla başka kapılar açılıyo insanlar giriyo hayatına bazen sadece bi kelime bi his bile seni geri getiriyo bunlar küçük şeyler gibi görünür ama insanı asıl tutan hep o küçük şeyler oluyo belki şu an önemsiz gibi gelen detaylar bi gün dönüp baktığında en değerli anılarından biri olucak ve en önemlisi sen hala burdasın bu çok şey demek bu herşeyin bitmediğini hala bi yolun olduğunu gösteriyo sana, sadece yaşa mükemmel olmak zorunda değil sen sadece yaşa çünkü ileride bi gün bugünü hatırlayıp iyi ki geömemişim o kapıdan diyceksin ve o gün geldiğinde işte o zaman her şey anlam kazanıcak

hayat inişleriyle çıkışlarıyla bi serüven bazen gerçekten kötü şeyler yaşıycaksın ve tükeniceksin bazense bu hayatı yaşadığına o kadar şükredip o kadar keyif alıcaksın ki sadece sabret
ve anlattığım gibi her şey geçici bu düşünceler de geçici, 1 tane hayatın var ve bu hayat her şeye rağmen yaşamaya değer

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Zodiac, Arisylva, whoishe and 8 others
Bunu yapabileceğini zannetmiyorum

• +1
Reactions: Zodiac, menas and pashanimair
  • +1
Bunu yapabileceğini zannetmiyorum
yaw konu cesaret edip edememesi mi mk baba siz her threadın altına niye yarak yarak yorumlar yazmaktan sıkılmıyonuz

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust, pashanimair and swaggy
yapma ölümden sonra bi yarram yok reenkarne olmucan

• +1
kanka intihar çok radikal bi karar ve genelde de en yanlış zamanlarda düşünülüyo çünkü o anda hayatın potansiyelini göremiyo insan her şey bulanık her şey çıkışsız gibi ama gerçek şu ki şu an hiçbir şey yapmasan bile ileride yaşayabileceğin yüzlerce ihtimal var belki henüz tanışmadığın insanlar görmediğin şehirler adını bile bilmediğin duygular seni bekliyo belki bi gün sokakta yürürken biriyle göz göze geliceksin ve “iyi ki kalmışım” diyceksin, belki gecenin üçünde balkona çıkıp sadece rüzgarı hissediceksin kafanda hiçbir şey olmadan sadece orda olduğun için mutlu olucaksın hiç beklemediğin bi anda gelen bi gülümseme bi muhabbet bi tesadüf bile her şeyi değiştirebiliyo insan bazen fark etmeden başkalarına da ışık olabiliyo belki bi gün kendi yaşadıklarını biriyle paylaşıp onu hayatta tutuyosun belki o kişi de başka birine aktarıyo böyle böyle zincir oluyo sırf bu bile bi sebep kalmak için

yetenekler hobiler keyif veren şeyler zaman geçiriceğin şeyler direkt olarak herkese direkt gelen bi şey değil deneyerek yanılarak sıkılarak vazgeçip tekrar başlayarak elde ediceksin hiçbir şeyde iyi olmak zorunda değilsin ama sana iyi geleni bulman için biraz kalman gerekiyo belki bi resim çizersin belki yazı yazarsın belki sadece bi oyunda kaybolursun ama önce denemen lazım hayat her zaman büyük olaylarla değişmiyo zaten bazen sadece yaşamak hiçbir şey yapmadan devam etmek sessizce var olmak bile büyük bi başarı ve bu dünya sana şu an bi şey sunmuyo gibi görünse de bu hep böyle kalmıyo zamanla başka kapılar açılıyo insanlar giriyo hayatına bazen sadece bi kelime bi his bile seni geri getiriyo bunlar küçük şeyler gibi görünür ama insanı asıl tutan hep o küçük şeyler oluyo belki şu an önemsiz gibi gelen detaylar bi gün dönüp baktığında en değerli anılarından biri olucak ve en önemlisi sen hala burdasın bu çok şey demek bu herşeyin bitmediğini hala bi yolun olduğunu gösteriyo sana, sadece yaşa mükemmel olmak zorunda değil sen sadece yaşa çünkü ileride bi gün bugünü hatırlayıp iyi ki geömemişim o kapıdan diyceksin ve o gün geldiğinde işte o zaman her şey anlam kazanıcak

hayat inişleriyle çıkışlarıyla bi serüven bazen gerçekten kötü şeyler yaşıycaksın ve tükeniceksin bazense bu hayatı yaşadığına o kadar şükredip o kadar keyif alıcaksın ki sadece sabret
ve anlattığım gibi her şey geçici bu düşünceler de geçici, 1 tane hayatın var ve bu hayat her şeye rağmen yaşamaya değer
IMG 2813

@divisionpanzerfaust

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Zodiac, divisionpanzerfaust, yadih and 2 others
onun yerine hayatta kalıp çektiğin acılara vesile olan tüm foidleri katledip haberlere cıkabilirsin ve aynı zamanda editlerin yapılır belirli bi kitle tarafından kim bilir belki de ümitcan uygun tarzı bi figür olursun

• +1
onun yerine hayatta kalıp çektiğin acılara vesile olan tüm foidleri katledip haberlere cıkabilirsin ve aynı zamanda editlerin yapılır belirli bi kitle tarafından kim bilir belki de ümitcan uygun tarzı bi figür olursun
komik değil

• +1
Reactions: Deleted member 173904, Trenmaxx1, pashanimair and 1 other person
komik değil
şaka olarak yazmadım zaten dediği kadar bitik durumdaysa bunu yapabilir ama aksi takdirde geri alınabilir herkes bi tur düşünmüştür

• +1
beyler ananızı avradınızı sikiyim

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Resistance. and recai iskender
Based. Bu en son seçenek olarak düşünülmeli ama kesinlikle ropelemek gereksiz zaten öleceksin bir gün.

• +1
belki editlerimi yaparlar minnak istek belirtisi

• +1
Based. Bu en son seçenek olarak düşünülmeli ama kesinlikle ropelemek gereksiz zaten öleceksin bir gün.
olum siz salak mısınız cocuk derdini anlatıyor er öneriyorlar ragebaitinizi sikiyim ya

• +1
Reactions: Kayra139, pashanimair, divisionpanzerfaust and 1 other person
Cimere attım siz iki orospu cocugunu gorusurz

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Trenmaxx1, pashanimair and 2 others
Çok yazmıssınız olay ne falan okuyamadım da
Kalıcılaşmış bir psikolojik sorun olabilir,git psikoloğa sadece ilaçlar için reçete almak için bile mantıklı olur
Kendimden biliyorum uzun süre sebebini bile bilmediğim ruhsal çöküşlerim oldu,ilaç desteği ciddi fark yaratıyor

• +1
Reactions: Zodiac, Kayra139, kullancı1998572619 and 4 others

forumdaki en vicdanlı mantıklı kişi ilan ediyorum seni

• +1
Kalıcılaşmış bir psikolojik sorun olabilir,git psikoloğa sadece ilaçlar için reçete almak için bile mantıklı olur
Kendimden biliyorum uzun süre sebebini bile bilmediğim ruhsal çöküşlerim oldu,ilaç desteği ciddi fark yaratıyor
mod olunca psikologluğu başladı şimdi de
Tanrı mısın ibnenin oğlu triplere bak :D
anasını siktiğimin 31cisi yaz adama reenkarnasyon var diye intihar etmek için sebep bulsun az pragmatik düşün amın oglu

• +1

anasını siktiğimin 31cisi yaz adama reenkarnasyon var diye intihar etmek için sebep bulsun az pragmatik düşün amın oglu
42fyb2

• +1

denere

• +1
  • WTF
Reactions: Serialsuicide, divisionpanzerfaust, Resistance. and 1 other person
Kardeşim şaka maka bir yana intihar etmek en aptalca seçenek hayat sadece kızlar için falan değil şuan yaşın 16 17 falan daha önünde çok uzun bir yol var nasıl otistik bir kişiliğin var bilmiyorum tipin nasıl bilmiyorum ne sikim bir durumdasın bilmiyorum ama çabalarsan gelişebilirsin işte bunu biliyorum sabredeceksin emek sarfedeceksin planını yapıp yoluna bakacaksın insanların sana kapı açmasını beklemeyeceksin kendin açacaksın o kapıları şuana kadar nasıl yaşadın onuda bilemem ama aptalca intihar edeceğine plan yapıp ölene kadar çabalamaya devam et en azından bir anlamı olsun sen amacın uğruna yaşadın bak emin ol etrafındaki çoğu insan ot gibi yaşıyor bu şekilde devam edersen çözülmeyecek şey yok ancak götünü koyduğun koltukta istediklerinin sana getmesini bekleyip gelmediği için ağlamının anlamı yok aptal olma devam et çok sıkıntın varsa git ustalık öğren bir işte hangi lisedesin bilmiyorum ama sana yardımcı olayım Almanyaya gider iş bulursun senide gruba alırım ancak çabalaman lazım yeterince çabalarsan sikim sonik bir şekilde düşüncelerinle boğulacağına daha iyi olmaya başladığını fark edip gelişmenin hazzını alacaksın çok mu kötü görünüyorsun yapabileceğin softmaxxı yap gel bu şekilde para kazanınca biriktir 1 sene dön trye çak implantlarını bu kadar neyse kardeşim tercih her zaman senin elinde çabalarsan yol çok mal mal düşüncelere kapılma

• +1
Reactions: Dwrk and pashanimair

sladekilic ignorelemeyen kaldimi You are ignoring content by this member. Show ignored content

• Hmm...
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, Kayra139, pashanimair and 1 other person
kral kesin yapacaksan git hayatı doruklarına kadar yaşa illa birini öldürmenede gerek yok kaybedecek hiç birseyin yok zaten her türlü boku yiyebilirsin bu amk ülkesinde git biryeri soy random bi adamı döv falan veya git bi dışarı salınan tecavüzcü veya katili döv öldür kahraman olarak anilirsin özgür olduğunu hissedersin biraz fikrin değişir

• +1
İntihar etmekten daha kötü olan bir şey varsa, o da edip etmemek arasında cesaret ve karar yetersizliğinden kaynaklı kararsızlıkla birlikte yaşadığın süreçtir.

Hayatımda bir kere intiharı düşündüm, sonra bunun çok saçma olduğuna karar verdim. Daha sonra hayatta ne zaman karamsarlığa ve umutsuzluğa kapılsam, “Alternatifim ne?” diye sordum. Bir cevap yok.

Endgame’de bir sahne var: Captain America, tüm Avengers ekibini kaybetmişken, kaptanın kalkanını kullandığı kolu yaralıyken ve kimsenin yardıma gelmeyeceğini sanmasına rağmen, Thanos ve onun ordusuna karşı son enerjisiyle savaşmak için adım atıyor. Bunu yaparken bir saniye bile düşünmüyor.

Bence buradan çıkarmamız gereken bir ders var: Umutsuzluk ve karanlık olsa bile, içimizde doğru olduğunu bildiğimiz şeyi yapmaya devam etmeliyiz. Bu, belki galaktik bir orduya karşı tek başına savaşan bitkin düşmüş bir süper askerin adımları ya da geleceği göremeyen normal bir insan olabilir. Aynı mentalitede ve aynı durumdayız. Belki kazanamayacağımız bir savaş vereceğiz, ama yine de kaybetmeyi göze almayıp ilerleyerek, kaybetmiş bir savaşın kazananları olacağız. Ya da bunu kabul etmemek, kazanmak dışında şansın olmayacak.

:feelsmage::feelsmage:

• +1
  • Love it
Reactions: Misogynist_Maxxer, Bryce, Kayra139 and 3 others
Loser has to fall

• +1
Reactions: kökleyicifallik, Zodiac and pashanimair
a

Last edited:
  • +1
Reactions: Resistance. and pashanimair
14 yaşındayken psikoloğo a gitmiştim bana ders çalışmak seni motive eder diyerek yüksek doz conserta vermişti salak karı anksiyete ve halüsünasyonlar görüyodum

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Resistance., MogEater and 2 others
Lütfen kendini öldürme aga

• +1
rip bozo

• JFL
  • +1
Reactions: divisionpanzerfaust and Zodiac
bu ney la hamile karilar gibi tribe girmissin yersin sapalagi :)

14 yaşındayken psikoloğo a gitmiştim bana ders çalışmak seni motive eder diyerek yüksek doz conserta vermişti salak karı anksiyete ve halüsünasyonlar görüyodum
concerta ile neyin halisini goruceksin 14 yasinda tam olarak dostum? ayrica doktorun hakli, ders yoluyla egonu tatmin edebilirsin (he bi de mal orospunun oglu psikolog degil psikiyatriye gitmissin)

Last edited:
  • JFL
Reactions: Zodiac
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and pashanimair
Bazen hayat herkese göre değildir, herkes gerçekliği kaldıramaz, en ufak şeyden bile zarar görür ufalanır.
Ropeladı galiba. Doğalseçilimpill hits hard :feelswhy:

• +1