Ropemax (ciddiyim)

concerta ile neyin halisini goruceksin 14 yasinda tam olarak dostum? ayrica doktorun hakli, ders yoluyla egonu tatmin edebilirsin (he bi de mal orospunun oglu psikolog degil psikiyatriye gitmissin)
kadın bana kilo x 2.2 den 170 mg concerta başladı ilk dozdan işitsel ve bedensel halüsinasyonlar gördüm bi sik bildiğin yok akıl verme millete fırlama piç

• JFL
Reactions: Zodiac and recai iskender
kadın bana kilo x 2.2 den 170 mg concerta başladı ilk dozdan işitsel ve bedensel halüsinasyonlar gördüm bi sik bildiğin yok akıl verme millete fırlama piç
öyle bi çey olmuyo aq

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Zodiac and kullancı1998572619
Çok yazmıssınız olay ne falan okuyamadım da
Kalıcılaşmış bir psikolojik sorun olabilir,git psikoloğa sadece ilaçlar için reçete almak için bile mantıklı olur
Kendimden biliyorum uzun süre sebebini bile bilmediğim ruhsal çöküşlerim oldu,ilaç desteği ciddi fark yaratıyor
NE KULLANDIN HANGİ İLAÇ

yemin mi edim kral ne istiyosun en son gece yatarken odama tık tık biri vuruyor sanıyodum amına koyim
medulla hormonlarinin uretimi arttigi icin ki bu da metilfenidat beyinsapini uyardigi icin, somatik sistemin zipliyor bu yuzden de reflekslerin artiyor ki bu da dikkatini toplaman icin orospu evladi cahil kopek seni. halis degil bu yasadiklarin :d

• JFL
Reactions: Zodiac