A
ascendantwill
Master
Dershaneye girdim baktım tanıdık kız ve arkadaşları beni görünce kıza seninki geldi dediler ve güldüler ne anlamalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bizlede taşşak geçtiler demek haseninle dasssak geciyorlar oglm ne anlamasi aptal misin
blackpill turkiyeBizlede taşşak geçtiler demek ha
genellikle erkeklerde yapar bunu obez veya çirkin birisini birine shiplemek / yakıştırmakDershaneye girdim baktım tanıdık kız ve arkadaşları beni görünce kıza seninki geldi dediler ve güldüler ne anlamalıyım
Yani onu bilmiyorumda nereye gitsem kız orda spawnlanıyor geçen etüte çıktım arkamda Spawn olmuşgenellikle erkeklerde yapar bunu obez veya çirkin birisini birine shiplemek / yakıştırmak
yanındaki kızı aşşağılamak için demiş senide harcamış ayaküstü
yada bir ihtimal hoşlandığını falan söylemiştir onlarda onu utandırmak için demiştir
rate ini bilmem ama mtn veya üstü isen kız hoşlanıyordurYani onu bilmiyorumda nereye gitsem kız orda spawnlanıyor geçen etüte çıktım arkamda Spawn olmuş
Eywrate ini bilmem ama mtn veya üstü isen kız hoşlanıyordur
bizimkiler hemen ropefuell atmışta hahahaha senle daşak geçmişler falan diye belli olmaz o işler foidler çok mal varlıklar eğlence heyecan kafasındalar full ondan doğrudan gelip konusmuyor olabilirDershaneye girdim baktım tanıdık kız ve arkadaşları beni görünce kıza seninki geldi dediler ve güldüler ne anlamalıyım
siyahın asaleti diyelimmümkün olduğunca siyah giyin eğer varsa maske de takabilirsin,
bana da tassak gecmisler gibi geldi ama foidleri anlamanın imkansız olduğu bir dönemde yaşadığımız için kimse sana net bişey söyleyemez 1e 1 konuştuğunuz oldu muDershaneye girdim baktım tanıdık kız ve arkadaşları beni görünce kıza seninki geldi dediler ve güldüler ne anlamalıyım
geçen ben de dershaneye yürürken 8. sınıf kız önüme atladı numaranı verir misin dedi 8. sınıf olduğunu da benle aynı dershaneden olduğunu görünce öğrendim elinde kitap vardı muhtemelen oyun falan oynuyorlardı ya da zihinsel engeli olabilir. neyse 11. sınıfım beni yaşıtı sanmış iyi bir şey latebloomercel olmak.Dershaneye girdim baktım tanıdık kız ve arkadaşları beni görünce kıza seninki geldi dediler ve güldüler ne anlamalıyım
bu postu görünce hatırladım geçen bir toplulukta bir şeyde etkinlikte mi ne ben de bilmiyom anonim olarak beni kastedip şu kızla (kızın ismini biliyo güzeldi de) yakıştırıyorum falan yazmış kendisi mi yazmış bilmiyom ama yine de mutlu etti (baya low iq etkinlik falan ama yapacak bir şey yok yarışmaydı para ödülü falan vardı diye girdim) taşşak geçiyo da olabilirler aynı yerde anonim olarak yine biri beni kastedip tatlı falan dedi nerden ulaşırım diye %100 taşşak geçiyolar ama hayali bile mutlu ediyo taşşak geçmiyorlarsa demek ki bendeki sorun nd falan olmak çünkü ordakiler beni tanımıyordu ağır mentalcelim o zamanDershaneye girdim baktım tanıdık kız ve arkadaşları beni görünce kıza seninki geldi dediler ve güldüler ne anlamalıyım
Knk şimdi erkekleri ve kızları aynı görmek mantıklı değil dalga geçecek olsalar arkasından derlerdiler bence burdaki amaç arkadaşlarını utandırmak bir hoşlanma söz konusugenellikle erkeklerde yapar bunu obez veya çirkin birisini birine shiplemek / yakıştırmak
yanındaki kızı aşşağılamak için demiş senide harcamış ayaküstü
yada bir ihtimal hoşlandığını falan söylemiştir onlarda onu utandırmak için demiştir
İdk tam ben yanından geçerken duyacağım şekilde dedilerKnk şimdi erkekleri ve kızları aynı görmek mantıklı değil dalga geçecek olsalar arkasından derlerdiler bence burdaki amaç arkadaşlarını utandırmak bir hoşlanma söz konusu
Çakma ihtimali yüksek kısaca![]()
güzel mi kızİdk tam ben yanından geçerken duyacağım şekilde dediler
Ya kız senden hoşlanıyor veya dalga geçiyorlar kızla ama gözlemime göre hoşlanma ihtimali daha yüksek oluyor böyle durumlardaDershaneye girdim baktım tanıdık kız ve arkadaşları beni görünce kıza seninki geldi dediler ve güldüler ne anlamalıyım
siyahın asaleti diyelim