Sa sizlere soru

A

ascendantwill

Master
Dershaneye girdim baktım tanıdık kız ve arkadaşları beni görünce kıza seninki geldi dediler ve güldüler ne anlamalıyım

• +1
Reactions: Kayra139, flows5991, temelyeterliliktest and 1 other person
seninle dasssak geciyorlar oglm ne anlamasi aptal misin

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, growthplatessss111, senualF and 5 others
Dershaneye girdim baktım tanıdık kız ve arkadaşları beni görünce kıza seninki geldi dediler ve güldüler ne anlamalıyım
genellikle erkeklerde yapar bunu obez veya çirkin birisini birine shiplemek / yakıştırmak
yanındaki kızı aşşağılamak için demiş senide harcamış ayaküstü

yada bir ihtimal hoşlandığını falan söylemiştir onlarda onu utandırmak için demiştir

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Auchelius, Yagiz8928, cakdripa and 1 other person
genellikle erkeklerde yapar bunu obez veya çirkin birisini birine shiplemek / yakıştırmak

yada bir ihtimal hoşlandığını falan söylemiştir onlarda onu utandırmak için demiştir
Yani onu bilmiyorumda nereye gitsem kız orda spawnlanıyor geçen etüte çıktım arkamda Spawn olmuş

• +1
Reactions: Kayra139
Yani onu bilmiyorumda nereye gitsem kız orda spawnlanıyor geçen etüte çıktım arkamda Spawn olmuş
rate ini bilmem ama mtn veya üstü isen kız hoşlanıyordur

• +1
Reactions: Auchelius and ascendantwill
bizimkiler hemen ropefuell atmışta hahahaha senle daşak geçmişler falan diye belli olmaz o işler foidler çok mal varlıklar eğlence heyecan kafasındalar full ondan doğrudan gelip konusmuyor olabilir

• +1
Reactions: Auchelius, cakdripa, flows5991 and 6 others
sana kesin verecek dostum kızın evini öğren ve gece evine kadar takip et. mümkün olduğunca siyah giyin eğer varsa maske de takabilirsin, böylece kıza harika bir sürpriz yapmış olursun. eğer bağırıp koşmaya başlarsa şaşırma sen de peşinden koş, kızlar kendilerini ne kadar istediğini belli eden erkeklerden çok hoşlanır.

• JFL
Reactions: Auchelius, IlI, Yagiz8928 and 7 others
  • JFL
Reactions: IlI, Auchelius, anathema and 3 others
bana da tassak gecmisler gibi geldi ama foidleri anlamanın imkansız olduğu bir dönemde yaşadığımız için kimse sana net bişey söyleyemez 1e 1 konuştuğunuz oldu mu

• +1
Reactions: Serialsuicide, nsk4ll and Deleted member 230330
kızları anlamak imkansız falan demisler amk çirkinsen = taşak geçmişler , yakışıklıysan = kız senden hoşlanıyo

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, anathema and 3 others
geçen ben de dershaneye yürürken 8. sınıf kız önüme atladı numaranı verir misin dedi 8. sınıf olduğunu da benle aynı dershaneden olduğunu görünce öğrendim elinde kitap vardı muhtemelen oyun falan oynuyorlardı ya da zihinsel engeli olabilir. neyse 11. sınıfım beni yaşıtı sanmış iyi bir şey latebloomercel olmak.

• +1
Reactions: Kayra139 and temelyeterliliktest
bu postu görünce hatırladım geçen bir toplulukta bir şeyde etkinlikte mi ne ben de bilmiyom anonim olarak beni kastedip şu kızla (kızın ismini biliyo güzeldi de) yakıştırıyorum falan yazmış kendisi mi yazmış bilmiyom ama yine de mutlu etti (baya low iq etkinlik falan ama yapacak bir şey yok yarışmaydı para ödülü falan vardı diye girdim) taşşak geçiyo da olabilirler aynı yerde anonim olarak yine biri beni kastedip tatlı falan dedi nerden ulaşırım diye %100 taşşak geçiyolar ama hayali bile mutlu ediyo taşşak geçmiyorlarsa demek ki bendeki sorun nd falan olmak çünkü ordakiler beni tanımıyordu ağır mentalcelim o zaman

kasaptan 250gr antrikot alıp kızın önünde çiğ çiğ yemelisin

• JFL
  • Love it
Reactions: Auchelius and why not me?
bu hem zengin olduğunu(antrikot) hemde high t olduğunu gösterir

Knk şimdi erkekleri ve kızları aynı görmek mantıklı değil dalga geçecek olsalar arkasından derlerdiler bence burdaki amaç arkadaşlarını utandırmak bir hoşlanma söz konusu

Çakma ihtimali yüksek kısaca :ogre:

• +1
Reactions: ascendantwill
Knk şimdi erkekleri ve kızları aynı görmek mantıklı değil dalga geçecek olsalar arkasından derlerdiler bence burdaki amaç arkadaşlarını utandırmak bir hoşlanma söz konusu

Çakma ihtimali yüksek kısaca :ogre:
İdk tam ben yanından geçerken duyacağım şekilde dediler

• +1
Reactions: growthplatessss111
Ya kız senden hoşlanıyor veya dalga geçiyorlar kızla ama gözlemime göre hoşlanma ihtimali daha yüksek oluyor böyle durumlarda

• +1
Reactions: ascendantwill