sa yaş 16 boy 171 acaba daha uzar mıyım

sergeibatr

sergeibatr

Iron
Babamdan uzunum yani 1 2 cm sakallarım çıkıyor ama seyrek yanaklarım da çıkıyor birde çenemin altında çıkıyor

arkadaşlar amcalarım 180 178 arası falan 2 metre kuzenim de var benle aynı yaşta olan kuzenim 181 bir ben 171'im hayır anlamadım geç mi gelişiyorum

Babamdan uzunum yani 1 2 cm sakallarım çıkıyor ama seyrek yanaklarım da çıkıyor birde çenemin altında çıkıyor
Knk şimdi sen plaklar acıkmi kapalı mı kapanmaya yakınmı nerden bilek amk:lul: bazılarının plak 21de kapanıyor bazılarının 16 sonunda:lul: ama ne kadar uzican belli babandan 2 3 cm uzunsan ve 4 6 aydır 1 milim dahi uzamadiysan plakların kapanmıştır ama uzaman hala devam ediyosane kadar uzicani kimse tahmin edemez kanka:lul:

Knk şimdi sen plaklar acıkmi kapalı mı kapanmaya yakınmı nerden bilek amk:lul: bazılarının plak 21de kapanıyor bazılarının 16 sonunda:lul: ama ne kadar uzican belli babandan 2 3 cm uzunsan ve 4 6 aydır 1 milim dahi uzamadiysan plakların kapanmıştır ama uzaman hala devam ediyosane kadar uzicani kimse tahmin edemez kanka:lul:
16 yaşından sonra genel olarak erkeklerin ne kadar uzadığını sormaya çalışmıştım aslında birader el bilek röntgeni çektireceğim zaten

belli olmaz uzarsin belki tek tuk
175 falan olursan 180 larplarsin buyuk tabanli ayakkabi giyip

• So Sad
Reactions: evexoria
daha uzamanın ihtimali tabi var ama en yüksek ihtimalle öğrenmek için sağ bileğimin x rayini çektirip büyüme plaklarına baktır

Annemin boyu 156 babamın ise 169
16 yaşından sonra genel olarak erkeklerin ne kadar uzadığını sormaya çalışmıştım aslında birader el bilek röntgeni çektireceğim zaten
Kanka sen 6 ay içinde uzamadiysan hic cektirmene gerek yok kapanmıştır plakların zaten baba annenin boy potansiyelini almışsın babandandanda 3cm uzunmussun plaklar kapalıdır yani cok yüksek ihtimalle.

• So Sad
Reactions: evexoria
Kanka sen 6 ay içinde uzamadiysan hic cektirmene gerek yok kapanmıştır plakların zaten baba annenin boy potansiyelini almışsın babandandanda 3cm uzunmussun plaklar kapalıdır yani cok yüksek ihtimalle.
6 ay içinde uzadım hocam

oyle degil
175'e kadar uzarsa 2-3cm tabanli ayakkabi aldiktan sonra 180e yakin zaten 180im der
kızlar kısa olduğundan hiç anlamıyolar zaten boy moy 175ken 180 larplasan bile anlayacaklarını sanmam

• +1
Reactions: syringee and Stardew
kanka belli olmaz benim kuzen var babası 165 falan anneside kısa ama adamın dedesi uzun kuzenim 175
175 kısa gelebilirde yani onun genetikleriyle çıkabilecek en iyi boy
yinede sakallarının oturmuş olması yanaklarda falan çıkması hafiften over hissi verdi ama sen yinede uykuna falan dikkat et gerisi gelirse gelir gelmezsede çok takma değiştirebileceğin şeylere odaklan

6 ay içinde uzadım hocam
Knk o zaman röntgen çektir açıksa dış faktörlere odaklan 175 Garantilersin hatta üstü bile olabilir ama röntgen çektirmeden tam belli olmaz belki son kez uzadın röntgen şart yani

Her zaman bir ihtimal var ama büyük ihtimalle over

öyle hocam öyle 18'e kadar ne olur çok merak ediyorum zaman bunu göstericek başka bir şey diyemem

Kardeş, teoriye girmek yerine hastaneye gidip kemik yaşı baktırmaya ne dersin? Mesela ben öyle yaptım